Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@versen píše:
Kisminka:pisni jak jsou na tom tvoji dva kloucci
Ani nevíš jak ráda bych ti odpověděla, bohužel to nejde. Jeden chlapeček už nežil při porodu a druhý žil 19 dní.
@versen píše:
Lentilka: krev je jedniducha: vydeli se aktualni vek matky a otce pri poceti sedmickou a komu vychazi cele cisli nebo mensi zbytek a toho pohlavi to bude
nefunguje, místo tří kluků bych musela mít holku-kluka-holku
Lentilka: ja tu krev taky beru s rezervou. Ale co ty vlasky u prvniho? Ma to vzadu rovny?
@versen nemá, roste mu to tam strašně nadivoko. Kousek rovně, kousek do špičky, kousek úplně jiným směrem…
Tak jsem si tak uvědomila, že tchýně měla po manželovi potrat a mě je růst vlasů mojich synů také k prdu, protože jsem po prvním potratila a po druhém 2×…takže nezjistím asi nic…starší syn má růst rovný a na straně cancourek a mladší má ten cancourek na druhé straně, ale větší… ![]()
Nechápu jak někdo takovým blbostem může věřit. Jako sranda dobrý ale jinak nic víc.
Crystal87: je to sranda ale zaroven I takova zajimavost-ted jsem prisla ze hriste a byly tam 4 maminky ktere mely dve a vic deti a sedelo
no zatim to vypada tak, ze u tretiho by predpoved mela byt stoprocentni, protoze nekdo to ma obracene jako ty a bibi, ale asi by to chtelo vzit vetsi vzorek aby se dala udelat pravdepodobnost.
@versen Jasně, že někdo to má obráceně, protože to prostě nefunguje. ![]()
Ukulina: no ja myslela, ze u toho, kdo to ma obracene to funguje stoprocentne od tretiho nahoru ![]()