Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marketa80: tak u vas to taky sedi obracene. Takze zaver-u koho je to obracene, tak treti je jistota 100procent podle teto metody ![]()
@versen
ono je to spíš pěkná blbost jako všechny zaručené metody. dopředu to prostě nikdo neovlivní, vždy je šance na 50% ![]()
@gatubela podle čínskýho kalendáře by vedle mě měla sedět jedna holka a v břiše se koulet druhá…
Krev jsem přiznám se vůbec nepochopila ![]()
@gatubela píše:
můj druhorozený říkal také jako první bába…na to mi moje mamka říkala, že tím už nevolá nikoho…ha ha…čekáme 3…zatím to vypadá na chlapečka-jsem v 16.tt.až příjdou děti od babičky, tak jim zkouknu sestřih…případně mladšího upravím strojkemmůj manžel má vzadu růst křivý-kousek do špičky, kousek do rovna..a po něm jsou dvojčata-holky
Tak to mě dostalo, mému synovi rostou na jedné straně vlasy rovně a na druhé zešikma do špičky a také se nám po něm narodily dvojčátka, kluci. Asi náhoda…
@versen píše:
Weyky:dcerka rovne tak druha holkapodle teorie
vecko znamena zmenu a rovne zadna zmena
a sakra
![]()
Holky asi na tom prece jen neco bude, ne? Vetsine to sedi a tem co to nesedi tak to jen maji obracene takze treti a vice je jistota:-)
Lentilka: krev je jedniducha: vydeli se aktualni vek matky a otce pri poceti sedmickou a komu vychazi cele cisli nebo mensi zbytek a toho pohlavi to bude
@lleennttiillkkaa píše:
Náš kluk je takzvaně lízlej teletem, to znamená, že mu vlasy vzadu rostou hodně nakřivo. Jinak je to samozřejmě blbost na víc než entou, protože o pohlaví rozhodují spermie a ne předchozí dítě.
Ale tak pokud je dítě kvalitní kazišuk, tak by rozhodovat mohlo, ale spíš celkově o existenci-neexistenci dalšího sourozence ![]()
@versen píše:
Lentilka: krev je jedniducha: vydeli se aktualni vek matky a otce pri poceti sedmickou a komu vychazi cele cisli nebo mensi zbytek a toho pohlavi to bude
aha, takže moje číslo je 3,714285714285714
a manžela 4,857142857142857 takže zase nevím ![]()
@Bibi239 píše:
Ale tak pokud je dítě kvalitní kazišuk, tak by rozhodovat mohlo, ale spíš celkově o existenci-neexistenci dalšího sourozence
@versen schválně jsem to zkusila i na kluka a tam mám já celý číslo a manžel se zbytkem a přesto je to kluk ![]()