Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak bych se ráda zeptala jestli se tu nejde nějaká lezbička co by ráda otěhotněla nebo již těhu je. Já tedy nejsem lezbička, ale mám jednu kamarádku která je a ráda by otěhotněla a mě dneska tak napadlo se tu poptat. Ona partnerku má, ale ta by nerada aby došlo mezi ní a nějakým mužem ke styku. Jak jste to řešily, kde jste našli muže na styk a na semeno?
To máš jedno
já to viděla s oběma jak se z tak se s. Ale zajímalo by mě jak to mají.
No ale jak to v ČR funguje? Dojde do příslušné instituce a řekne, jsem lezbička a chci dítě i teď mě inseminujte?
@VesKar To nevím, nejsem lesbička a počala jsem přirozeně. Ale řekla bych, že asi tak nějak to je.
To myslim, ze takto nejde… Spis se to udela tak, ze si sezenete nejakeho kamarada, ktery vam sperma poskytne a pak si ho zavedes strikackou…
@AnastazieB Moje spolužačka je ze zkumavky. Normálně si koupíš sperma od dárce a doktor ti ho zavede.
@offi píše:
@AnastazieB Moje spolužačka je ze zkumavky. Normálně si koupíš sperma od dárce a doktor ti ho zavede.
@terinka4444 To jako oplodní ženu darovaným spermatem jen pokud jsi zadaná?
@offi píše:
@terinka4444 To jako oplodní ženu darovaným spermatem jen pokud jsi zadaná?
Jinak, nesmí se to tady, je to bráno jako blbé opovrhování, takže to není myšleno zle, jen jako dobře míněná rada. Skutečně se nepíše lezbičky, strašně to bije do očí, pokud to někde bylo viděno napsáno, byla to stejný patvar. Slovo lesbička je odvozeno od ostrova Lesbos, vždycky byla a je se s.
No mě právě napadá kterej chlap ti jen tak dá sperma? Jako tím myslím kamaráda ne toho kdo si za to nechá zaplatit.
@VesKar Poradim s dotazem na Stud-Brno. Pusobi v CR ve prospech lesbicke minority a usiluji o jeji plne pravni i fakticke zrovnopravneni s ostatnimi cleny spolecnosti. Najdes tam vycerpajici odpoved na svuj dotaz.