Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ludmila85 píše:
Je to otázka, podle mě také svůj smysl nějaký mužský vzor, máme třeba blízký vztah s bratrem a jeho rodinou. Jasně, strejda není táta, stejně jako jím není můj otec, u kterého s mamkou jsme docela často (přítelkyně vídá otce výjimečně, zná ho, ale nevychovával ji).Jelikož bychom ovšem takový model soužití a sdílení dítěte s nějakým gayem psychicky nezvládala ani já, ani pertnerka, tak by tento model pro dítě moc harmonické prostředí nevytvářel.
Jasně, není to pro každého…Jako dítě jsem vyrůstala bez otce a dosud cítím, že mi z dětství „cosi“ chybí…A jsem ráda, že moje děti se svým tátou to „cosi“ zažívají. Muži mají k výchově a řešení problémů zas jiný vztah, pokud je chlap v pohodě, dítě to obohatí..na druhou stranu když tu kolikrát čtu, jak šílené partnerské vztahy někteřé hereto páry mají, tak asi 100× lepší dvě vyrovnané lesby ![]()
@martina.se
tak to se omlouvám. Holt jsou prázdniny, všechny děti doma, tak řeším 1000 věcí naráz a něco přehlédnu ![]()
@pe-terka píše:
@martina.se
tak to se omlouvám. Holt jsou prázdniny, všechny děti doma, tak řeším 1000 věcí naráz a něco přehlédnu
@martina.se @pe-terka Už jsem o tom psala zde: https://www.emimino.cz/…ankovani/33/ , tak se nechci zbytečně opakovat.
@Ludmila85 píše:
@martina.se @pe-terka Už jsem o tom psala zde: https://www.emimino.cz/…ankovani/33/ , tak se nechci zbytečně opakovat.
můžu mít dvě zvědavé otázky?
1. Zadařilo se?(viz ta diskuse)
2. Když se domlouváš s nějakým dárcem spermatu, jak zajistíš čerstvost? Vždyť ty spermie na vzduchu hrozně rychle ztrácí kvalitu? Leda že byste si dali rande někde v soukromí…
Omlouvám se, ale zvědavost mi nedá se nezeptat..jestli jsme přestřelila, neodpovídej ![]()
1. Zdařilo, už jsem to v tom odkazovaném dlouhém textu psala. Já třetí měsíc, partnerka druhý (ne ve stejnou dobu, ale od sebe s odstupem).
2. Pronajmout třeba pokoj na hodinovém hotelu či penzionu, dárce naplní stříkačku a odejde pryč, my pak vstoupily do místnosti, ze které předtím odešlel (mezitím jsem byly třeba v kuchyňce na patře či na občerstvení u recepce), a pak rychle zanechaný obsah stříkačky aplikovaly. Spermie nějakých 5-10 minut ve stříkačce přežijí.
@Ludmila85
aha, ten dlouhý příspěvek jsem pročetla až ted. Popis cesty k početí je tu detailní, srozumitelný, logický - a pragmatický ![]()
Díky za odpovědi a gratuluji ke zdaru ![]()