Lhaní přítele - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
23.7.12 12:12
@Anonymní píše:
Zakladatelka:
díky za názory. Já vím, že by se časem ukázalo víc. Ale já už jsem jednou rozvedená a za sebou ještě jeden nevydařený vztah, tak už mám prostě strach, když už je tam lhaní na začátku. A váhám, jestli ten vztah udržovat. Protože je to komplikovanější i v tom, že bydlíme dost daleko od sebe, má dvě děti, každé s jinou maminkou a teď ještě tohle. Ŕíkám se, že je to signál, že bych v tom neměla dál pokračovat. Důvěra je podkopaná.

A miluješ ho? To je hodně důležité si uvědomit, jestli ti to stojí za to nebo ne. Taky záleží na tom, jestli jsi byla dost připravená na nový vztah, jestli nemáš ještě v sobě staré křivdy…

• Citovat
  • Upravit
22266
23.7.12 12:17
@Anonymní píše:
Vadilo by vám to taky tolik? Ještě je další věc, že si mohl vymyslet i tohle svoje vysvětlení a pravda může být úplně jiná. Už mu prostě nebudu stoprocentně věřit. Hodně mě to zklamalo.

Ne, nevadilo… po třech měsících vztahu fakt nevidím nejmenší důvod. Zalhal proto, aby Ti neublížil - prostě špatně odhadl situaci, celé to víceméně pramení z toho, že se dobře neznáte. Pokud bydlíte daleko od sebe a oba už máte svoje rodiny, toho času pro sebe, na vzájemné poznávání, nejspíš moc nemáte.

Řeknu Ti to takhle - jestli budeš pokračovat v podobných úvahách a takhle ho po třech měsících dusit, velmi brzo ten problém vyřeší sám a prostě uteče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.7.12 12:30

Jak už psaly holky, já bych to ještě tak nehrotila, znáte se krátce a prostě nevěděl co asi sneseš a co ne. třeba se bál tvojí reakce. spíš bych si s ním promluvila a zdůraznila mu, jak je pro tebe upřímnost důležitá. a že i na tomhle potřebuješ budovat vztah. ;)

• Citovat
  • Upravit
22266
23.7.12 13:15
@dada453 píše:
Já bych nechtěla chlapa, který má někde i jedno děcko.

V tom případě jen doufej, že se neocitneš bez partnera v pětačtyřiceti… Protože s tímto názorem pak budeš odsouzená strávit zbytek života single. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.7.12 13:30

Asi by to pro mě nebyl důvod k rozchodu, pokud to bylo tak jak říká. Mně je spíš divné, proč s tebou nekomunikoval přes mobil - přece i když je jinde, než si ty myslíš, může zvednout telefon a domluvit se s tebou. Tím by se vyvaroval veškerých problémů…
Já jsem s přítelem 3,5roku, v 4měsíci těhotenství a funguje nám to skvěle. Na začátku vztahu jsme taky řešili podobné věci, než jsme si stanovili určitá pravidla, zjistili, co tomu druhému vadí, jak na co reaguje.. Museli jsme na našem vztahu zapracovat a stálo to za to ;)
Každopádně bych tvého přítele hned neodsuzovala, ale zůstala bych ostražitá.
Hodně štěstí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
23.7.12 13:34
@BohunkaP píše:
V tom případě jen doufej, že se neocitneš bez partnera v pětačtyřiceti… Protože s tímto názorem pak budeš odsouzená strávit zbytek života single. :nevim:

Mám velice špatné zkušenosti. Jsem z rozvedené rodiny a nikdy to nedělá dobrotu, když jsou dvoje děti. I ve 40 jsem našla chlapa, který děti nemá. Chlapa, který má dvě děti se dvěma maminkama bych se bála už proto, aby za chvíli neměl tři děti se třema maminkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.12 13:40

Zakladatelka:
To je mi taky právě divné od začátku, že má dvě děti se dvěma maminkama a pak měl ještě dva delší vztahy (2 a 4 roky), které taky nevyšly. Tak jsem právě ostražitá už od začátku. Ale ono se těžko něco zjistí, když se vídáme jen o víkendu a taky ne pořád, protože ještě nechci, aby u nás přespával, když je doma dcera. Máme dost malý byt a tak ho ještě nechci tahat domů přes noc. Jen když jde dcera k tátovi.
Je jasné, že už si teď bude dávat větší pozor, kdyby náhodou něco bylo. Když se tohle provalilo. Dřív mě vůbec nenapadlo ho podezírat nebo o něčem přemýšlet.
To jsem mu samozřejmě taky řekla, že ten telefon mohl alespoň vzít, vyjít z hospody a zavolat mi. To mi taky přijde divné, spíš to nasvědčuje, že právě vůbec nemohl volat. On to zase vysvětluje tak, že neumí doslova lhát, tak mi to radši vůbec nebral, než aby mi do telefonu říkal, jak je doma a kouká třeba na televizi.

• Citovat
  • Upravit
9273
23.7.12 13:44
@Anonymní píše:
Zakladatelka:
To je mi taky právě divné od začátku, že má dvě děti se dvěma maminkama a pak měl ještě dva delší vztahy (2 a 4 roky), které taky nevyšly. Tak jsem právě ostražitá už od začátku. Ale ono se těžko něco zjistí, když se vídáme jen o víkendu a taky ne pořád, protože ještě nechci, aby u nás přespával, když je doma dcera. Máme dost malý byt a tak ho ještě nechci tahat domů přes noc. Jen když jde dcera k tátovi.
Je jasné, že už si teď bude dávat větší pozor, kdyby náhodou něco bylo. Když se tohle provalilo. Dřív mě vůbec nenapadlo ho podezírat nebo o něčem přemýšlet.
To jsem mu samozřejmě taky řekla, že ten telefon mohl alespoň vzít, vyjít z hospody a zavolat mi. To mi taky přijde divné, spíš to nasvědčuje, že právě vůbec nemohl volat. On to zase vysvětluje tak, že neumí doslova lhát, tak mi to radši vůbec nebral, než aby mi do telefonu říkal, jak je doma a kouká třeba na televizi.

Záleží, co od toho vstahu očekáváš. Určitě buď ostražitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
24.7.12 10:07

Po třech měsících vztahu, kdy to ještě určitě hodně zamilovaně vře a nebrat své nové přítelkyni telefon, no nevím. To mě připadá jak výmluva manželce po třiceti letech. Mě by takový chlap nebavil, který by už od začátku mě dával důvod k zamyšlení o co vlastně jde, proč to nezvedal, kam šel, co dělal, proč lhal atd. No a určitě i jeho minulost vypovídá hodně o něm. Není schopen udržet vztah.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky