Krize - 7 let spolu

220
22.7.12 13:13

7 let spolu

Ahojky holky,
Musím vám napsat, nemám to komu říct. Přítel má spoustu kamarádu v práci kterým se vypovídá ale já jelikož jsem těhotná čekáme druhý dítko tak to nemám říct komu. :(
Musím se přiznat tedka že jsem myslela že se nám to vyhne …ale jsme na 7 roku co jsme spolu a máme krizi jako blázen.
Myslím že to začalo 1. června na dětském dnu …jsem se chovala jako hysterka a poslední dobou jsem byla pořád naštvaná…a nebyla semnou řeč. Přítel je introvert takže to v sobě hromadil a tedka to bouchlo a je to skoro na konec vztahu. :,(

Jeden den šel se psem ven na procházku a už nepřišel a ožral se v hospodě a to dva dny za s sebou…a volal mi že nechce domu, když ráno se vyspal, tak mi řekl že mě už nemiluje, že mě má rád jako kamarádku :-( což je pro mě šílený-myslíte že se to dá změnit??
Když jsem se ho zeptala, jestli nás chce opustit, tak řekl že ne, když ho nevyhodím prý já, tak neodejde, jiná ženská v tom není, to ho znám, to by řekl a hlavně by odešel :?
Bydlíme s mým tatkou, tedka se má stěhovat a máme bydlet sami to si 7 let přejeme - bydlet sami a když to máme na dosah, tak se stane tohle.
Pořád mi opakuje, že neví, co bude… Rozhodla jsem se, že to nechám být, budu se chovat líp ne jako hysterka a třeba se to dá zachránit.
Co myslíte???
Jo a zapoměla jsem že semnou nechce spát říká, že ted to prostě nejde… Pusu mi nedá, nešáhne na mě nic. Připadám si jak špína, strašně mě to chybí to pohlazení… :,(
A ještě jsem zapoměla napsat, že čekáme na 19. září miminko :think: :oops:
Bojím se, že to s ním stejně nehne…

Strašně se bojím, jestli se dá změnit. To, že mě má rád na to, aby mě zase miloval… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
22.7.12 13:20

A kolik času spolu travite? Rozhodně se nechovej jako hysterka, to vztah totálně zabíjí. Chodite spolu někam, jako večeře, kino, prostě bez dětí? A máš vůbec nějaké kamarádky, se kterými můžeš zajít na kafe, pokecat a vydechnout si s?

Příspěvek upraven 22.07.12 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11008
22.7.12 13:26

Myslím, že to začalo mnohem dříve než uvádíš. Protože „kamarádkou a nemilovanou“ se za měsíc nestaneš. Možná by to chtělo více zapátrat.

Sami současný vztah asi „neopravíte“, manžela bych se zeptala jestli by se pokusil o opravu s odborníkem. Jestli bude ochotný, tak si myslím, že je obrovská šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11008
22.7.12 13:31

@Petka25 Tento text není originál, že? Už jsi se svěřovala i v jiné diskusi založené jinou uživatelkou, jen nikdo nereagoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.7.12 13:32

Já myslím, že rád tě má, jen v tom má chaos. Asi to u vás doma nebylo zrovna příjemné.. asi už dlouho, i když ty to nepíšeš. Nechci řešit, kdo je na vině, o to teď nejde a ani to nejde posoudit takhle z pár řádků.
Byla bych a něj hodná, chovala se láskyplně, jako předtím. A myslím, že to bude fajn. Že jen potřebuje jistotu, že ho miluješ, že je mu s tebou dobře - pak se mu i vrátí jistota, že on miluje tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.7.12 13:33

Zkusila bych manželovi navrhnout poradnu :think: myslím že tím by jsi se utvrdila v tom jestli o tebe stojí nebo ne, jestli chce manželství zachránit nebo ne.
Je to těžký :hug: nemá nějaké starosti v práci, zdravotní problémy, finanční atd.
Ty jsi už celkem dost těhotná, na metříku vidím batole, chodíte spolu někam, máte na sebe čas? necítí se odstrčený?

• Citovat
  • Upravit
6263
22.7.12 13:54

Hele my sme spolu 7 let a 19. zari cekame miminko :D, to je dobra shoda. Akorat my cekame uz treti. Taky mi prijde, ze se cca od noveho roku hadame mnohem vic, nez kdy predtim. Uklidnuju se, ze je to tim sedmym rokem, ktery obecne byva krizovy. Ja jsem teda ted celkem v klidu, protoze tak druhy mesic uz je u nas klid, opatrne doufam, ze se vse vraci do normalu. Je to u nas dane take tim, ze oba mame starosti a prace vic, nez je zdravo. Akorat jsme dokoncili dum (dalsi podobnost s vami), tak nam odpadne dost starosti. Zase teda ale v zari pribyde clen domacnosti.
Moc ti toho asi neporadim, dost se vyplati nechat chlapa v klidu, jet si po sve vlastni ose a trochu se usmivat. Ale chapu, ze to jde nekdy tezko. U nas to tak daleko jako u vas nezaslo (zadne odchody, hlasky, ze nechce domu nebo tak), ale spis ja jsem se citila vycerpana porad nejakym rozebiranim neceho a snahou o reseni, pak uz jsem ani nemela motivaci, protoze jsem necitila odezvu. Ani nevim, jak to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 13:55

Zkus se přestat nervit, zbytečně křičet, buď v pohodě…Jenže ono ěhotenské hormony jsou jako váha, jednou veselá…No, takže co si budeme povídat. Sama se cítíš asi unavená, takže každé ránko hezky vstaň, buď v pohodě, s dobrou náladou. Zkus vařit dobré jídla-však známe láska prochází i žalůdkem, až přijde manžel z práce pěkně se usmívej, trošku se ho´d do gala, ale zas moc nepřeháněj :lol:, však nic se neděje. Zkusila bych být milá a pozorná. Doma mu nech chvíli občas prostor, ať může být sám a utřídit si myšlenky- jdi s prckem na prochajdu. Určitě to bude v pořádku a pokud je krize opravdu velká zkusila bych i tu manželskou poradnu. Taky bych třeba po týdnu sním zkusila víc mluvit.

• Citovat
  • Upravit
220
22.7.12 13:55

Do poradny ho určitě nepoženu…to musíme zvládnout sami…řekl mi at mu dám čas že se to nevyřeší za jeden den. Hlavně manželé nejsme.
Chodíme spolu hodně ven když má volno tak trávíme spolu všichni. Problémy v práci ani finanční nemá.
Prostě mě řekl že mě nemiluje…tak doufám že se to časem změní. Odcházet neche, a jiná v tom prý taky není ..tak uvidíme. Musím mu dát čas.. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
22.7.12 14:17

Tvůj přítel je blbec, když čekáte miminko a on ti řekne něco tak hnusného, na druhou stranu pokud už tě opravdu nemiluje, tak to mi věř, to už se nezmění. Láska se nedá vynutit ani urovnat, pokud už není, tak zřejmě znovu nebude.

• Citovat
  • Upravit
17124
22.7.12 14:21

Krize jsou normální a v manželství jsem ji měla asi 2×, vždy to bylo z mé strany. vadilo mi na něm tenkrát všechno, doteky a sex vůbec nepřipadal v úvahu a když byl, měla jsem pocit znásilnění :roll: Ale přitom jsme ho měla furt ráda a ráda jsem si s ním povídala, byl mi oporou, nedokázala jsem být bez něj. Ale fyzicky mi byl nepříjemný. trvalo to i víc jak několik měsíců a já se to snažila maskovat -marně, tak že byly hádky atd-ale vždy jsme se z toho vyštrachaly :pankac: paradoxně nás rozeštvala až nevěra z jeho strany, naprosto nečekaná a v době, kdy já žádnou krizi neměla a zrovna jsem si myslela, jak jsme štastní :nevim:
Dej tomu čas a i když je to hodně blbé načasování, snaž se být nad věcí. Pokud se mezi vás nevetře jiná žena nebo později jiný muž, můžete to zvládnout. Po tolika letech to o zamilovanosti už není, ale důležité je, aby si jeden druhého mohl vážit a měl ho rád a život bez něj, by mu připadal prázdný. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.7.12 14:29
@Petka25 píše:
Do poradny ho určitě nepoženu…to musíme zvládnout sami…řekl mi at mu dám čas že se to nevyřeší za jeden den. Hlavně manželé nejsme.
Chodíme spolu hodně ven když má volno tak trávíme spolu všichni. Problémy v práci ani finanční nemá.
Prostě mě řekl že mě nemiluje…tak doufám že se to časem změní. Odcházet neche, a jiná v tom prý taky není ..tak uvidíme. Musím mu dát čas.. :( :( :(

Ne podle mě se milovat/mít rád vrátit zpátky nedá. Spíš záleží na něm jestli Tě a vaše děti má rád natolik aby s Vámi přesto, že už Tě nemiluje chtěl strávit zbytek života..Když Ti řekl, že Tě nemiluje, určitě se mu to honilo hlavou pěknou dobu..To neřekne člověk ze dne na den, to je něco nad čím člověk dlooouho přemýšlí, dlooouho toho druhého pozoruje, dívá se jak se chová, reaguje - aby se utvrdil v tom zda ho miluje či ne. Takže to, že přestaneš být hysterická, určitě situaci nezmění - obzvlášť jestli je to tvoje povaha. Dokážeš se ovládat měsíc, dva, tři ale jednou to stejně zase přijde.. tož za mě tak, přeji ať se situace vyřeší co nejlépe pro všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
22.7.12 14:35

@Kallkapa Je pravda že i když jsem zažívala v manželství krizi-slova jako nemiluju tě -jsem neřekla a ani necítila. A i když mi on pak zahýbal, pořád jsem cítila a věděla, že mě miluje, jen bohužel miloval i jí, ale to je jiný příběh. Tak že to je asi vážně nezvratné :think: A záleží jak ti dva budou ochotní spolu i nadále zůstávat. Jednoho nebo druhého to může časem omrzet, ale taky nemusí.
přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
22.7.12 15:02

Prostě budu doufat že to bude dobrý… :nevim: Já ho miluju a zavinila jsem to já svým chováním..Ale jak píšu snad to bude dobrý. Když řekl že potřebuje čas…tak to zvládneme.. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11008
22.7.12 15:25
@Petka25 píše:
Prostě budu doufat že to bude dobrý… :nevim: Já ho miluju a zavinila jsem to já svým chováním..Ale jak píšu snad to bude dobrý. Když řekl že potřebuje čas…tak to zvládneme.. :think: :think: :think:

Jen toho času už moc nemáte. Kolik ho potřebuje? Jak moc se změnil od té doby, kdy jsi tytéž řádky psala na eMimino prvně?

Jak se narodí mimino, tak to může být bez pomoci další důvod k oddalování se.

Myslím, že pomoc by vám prospěla, poněvadž nevíte, kde se stal bod zlomu. Doufání ti nepomůže. Navíc pokud jsi povahou hysterka a nebyly to jen těhotenské hormony, tak se zázrak nestane.

Jste na začátku, narodí se vám miminko, nic není zatím ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí