Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sunnyho.motylek píše:PetraKad píše:¨jeho drahé je 17let..
Ahoj jsem PARTNER Petry, jmenuji se Honza. Máme dvě krásné děti holčičku a chlapečka. Absolutně si důvěřujeme a nic před sebou neskrýváme, nemáme co tajit. Naše děti vyrůstají v klidném a harmonickém prostředí oba totiž víme, ze oni jsou to důležité. Pokud jeden z rodičů do vztahu s dítětem vměšuje další osobu s kterou komunikuje, ba co víc se ní i schází a to celé začalo přes datovou síť internet, tak nejen že je to sobec, který myslí hlavně sám na sebe, ale hlavně uvádí to malé do pěkného citového zmatku. Je zcela zřejmé že máš obavy, je zcela zřejmé že vaše dcera (Lucinka) si zaslouží klidné dětství mezi tátou a mámou. Pan pain tam nemá určitě co dělat a je to od tvé drahé zcela nevyspělé.
on je jak psaly myslím o 15let starší …
já na tohle nemám nějaký názor.je miliony páru,kterým to skvěle klapalo při velkým věkovým rozdílu..
Snad jim to vše dopadne dobře
to jsem nevěděl, ale pokud mají spolu dítě, tak by měli podle toho jednat.
Ten kdo nemá co skrývat nic neschovává, není to moc důstojné to přiznávám ,ale neomlouvá to co jsem našel Ono se to ani omluvit nedá
opravím tě mé drahé je 18 let a ve věkovém rozdílu problém nevidím i když pravdou je že já mluvím třeba ze zkušenosti a ona si musí popálit tlapky ale i v tomto směru jsme byly schopni udělat kompromisy
Asi tě ten zoufalec jak píšeš překvapí ,ale byl to jeí nápad - Zoufalej si nepříjdu , příjde mi za poslední týden spoustu věcí ale zoufalost to nebude
Cílem tohoto článku bylo získat větší rozhled , trochu se z orientovat v situaci do které jsem se nepříjemně dostal.Děkuji všem za názor a také za zděšení.Někdo zde reálně napsal že po lži by s mou přítelkyní nebyl ,díky za názor,někdo z mužského pohlaví se zde vyjádřil jak to vidí on.Třetí do vztahu nepatří to je jednosměrné.pak k tomu zděšení.místo názoru se zde rozebíral věk, mužská ješitnost.pro bůh co je ješitného na tom , že se Vám nelíbí to že Vám někdo jde po přítelkyni a to na férovku když jste 200 km daleko.Ženský náhled o náklonnosti mi zde absolutně stačil .Teď trochu dramatiky.ten můj Franta on mi neřekne nic hezkého on je jinej než byl ,Ale Venca ten je romantik.Ano Franta je utahanej z práce , ze starostí jak uživit rodinu,kde podepsat další zakázku a do toho dítě ,On Franta je takovej vůl , že je večer utahanej.Za to Venca To je formát , neutahanej zoufalej Frajer co sním baba nevydržela a tak se přikakal k pipce co do ní kdysy šel.Ta mu vylíčí i kdy jde čůrat a kde má pihu.Jak často se hádaj.On jí řekne jak si jí neváží a musím říct že na tuhle politiku se chytlo hodně ženskejch.Sám ve svém životě nemám první.Ale měl jsem čest v těle si to i obhájit kdežto pain zbaběle radši mizí.Díky za názor a dobrou noc
ps:omluva za ironii ale ..... ![]()
Sutixi,
myslím, že by to stačilo. Přeháníš a opět to ženeš tam, kde to není!
Jasně jsem tu psala, že uznávám chybu v tom, že jsem si s ním psala a že jsem se s ním sešla.
Ale přestaň si vymýšlet teorie o tom, jak to bylo! Vše jsi ode mně slyšel, ale jakobys to pouštěl rovnou ven. Prostě mě nevnímáš a nikdy jsi nevnímal, tvrdíš si to své a to jediné nutně musí být pravda. Je těžké smířit se s tím, že když mluvíš na přítele, mluvíš do dubu a věř, že je pak poměrně příjená změna, když ti někdo naslouchá, očividně tě chápe a reaguje..
Pár faktů na konec:
Narozdíl od tvé exmanželky jsem ti stále věrná a nehodlám to měnit.
Kdybych chtěla a nemilovala tě, nemusela bych tu dnes sedět a opět poslouchat výčitky, nadávky, shazování - jenoduše jsem mohla být s ním, nemyslíš? Nebo seš toho názoru, že tohle se mnou nic nedělá, že je mi jako do smíchu či co?!
Dalším faktem je, že co vadí tobě se dělat nesmí, co vadí mě, nikoho nezajímá. Na mě nebereš příliš zřetel a tvrdíš něco o respektu.
Dámy, vám by se líbilo, kdyby váš přítel týden co týden prohlížel inzeráty na seznamkách? Když byl v Kolíně, prohlížel si ženský z Kolína.. Co by jste si o tom myslely vy? Nejdřív mi to zapřel, pár dní na to se mi omluvil a dnes opět zapírá.
Já seznamky neprojíždím, já cizí muže neoslovuji.
Jak jsem již řekla, s jedním jsem se sešla, je mi to líto, ale jelikož se nic nestalo - asi bych v opačným případě nechala celou tuhle záležitost plavat. A proč? Protože bych ti Sutixi věřila. To je ta tvoje důvěra..
A poslední fakt na závěr. Když bych chtěla spolubydlícího, nejsem s tebou, když bych chtěla bratra, řeknu své matce. Ale chci tebe, tak si uvědom, že nejsi ani jedno, ani druhé a začni se chovat jako můj přítel. Závidím ženám, které dostanou pusu jen tak na dobrou noc nebo prostě třeba při vaření, při loučení, závidím vám, které váš přítel obejme a řekne jim, jak jemá rád. Ten můj tohle nedělá.. A mě to prostě chybí. Nehledám to jinde, jen se snažím popudit to doma…
Díky všem za názory.. Díky moc..
ewelinka23 píše:
Sutixi,
myslím, že by to stačilo. Přeháníš a opět to ženeš tam, kde to není!
Jasně jsem tu psala, že uznávám chybu v tom, že jsem si s ním psala a že jsem se s ním sešla.
Ale přestaň si vymýšlet teorie o tom, jak to bylo! Vše jsi ode mně slyšel, ale jakobys to pouštěl rovnou ven. Prostě mě nevnímáš a nikdy jsi nevnímal, tvrdíš si to své a to jediné nutně musí být pravda. Je těžké smířit se s tím, že když mluvíš na přítele, mluvíš do dubu a věř, že je pak poměrně příjená změna, když ti někdo naslouchá, očividně tě chápe a reaguje..Pár faktů na konec:
Narozdíl od tvé exmanželky jsem ti stále věrná a nehodlám to měnit.
Kdybych chtěla a nemilovala tě, nemusela bych tu dnes sedět a opět poslouchat výčitky, nadávky, shazování - jenoduše jsem mohla být s ním, nemyslíš? Nebo seš toho názoru, že tohle se mnou nic nedělá, že je mi jako do smíchu či co?!
Dalším faktem je, že co vadí tobě se dělat nesmí, co vadí mě, nikoho nezajímá. Na mě nebereš příliš zřetel a tvrdíš něco o respektu.Dámy, vám by se líbilo, kdyby váš přítel týden co týden prohlížel inzeráty na seznamkách? Když byl v Kolíně, prohlížel si ženský z Kolína.. Co by jste si o tom myslely vy? Nejdřív mi to zapřel, pár dní na to se mi omluvil a dnes opět zapírá.
Já seznamky neprojíždím, já cizí muže neoslovuji.
Jak jsem již řekla, s jedním jsem se sešla, je mi to líto, ale jelikož se nic nestalo - asi bych v opačným případě nechala celou tuhle záležitost plavat. A proč? Protože bych ti Sutixi věřila. To je ta tvoje důvěra..A poslední fakt na závěr. Když bych chtěla spolubydlícího, nejsem s tebou, když bych chtěla bratra, řeknu své matce. Ale chci tebe, tak si uvědom, že nejsi ani jedno, ani druhé a začni se chovat jako můj přítel. Závidím ženám, které dostanou pusu jen tak na dobrou noc nebo prostě třeba při vaření, při loučení, závidím vám, které váš přítel obejme a řekne jim, jak jemá rád. Ten můj tohle nedělá.. A mě to prostě chybí. Nehledám to jinde, jen se snažím popudit to doma…
Díky všem za názory.. Díky moc..
Já nevím---Muj názot je,že ses zamilovala moc brzy..
nevím jak ste spolu dlouho..a ještě jednou zduraznuju nic proti věkovýmu rozdílu nemám,ale tady je to jiný..
přijde mi,že je tvuj přítel nad tebou a myslí si,že si jsi ta hloupá atd..nechci zase tady psát něco co třeba není pravda,já mám na to svuj názor.
jestly se milujete tak budte spolu.jen ze sebe nedělej v určitých věcěch krávu.
zamilovala a otěhobněla jsi moc brzo,vlastně si neměla šanci poznat pořádně chlapy a život a v tom bude ten problém..ty ne že budeš vyhledávat chlapy na sex a tak..ale kamarády,kamarádky to je uplně normální potřeba a jemu to bude vadit.
prostě vám přeju at vám to dobře vyjde..
nejsi v lehké situaci.držím pěsti
Sorry, ale nehodíte se k sobě, do tří let jste od sebe, jako, že se Zdeněk jmenuju… Byla chyba si spolu začít a ještě větší mít spolu dítě… Už dávno jste měli být od sebe, takhle to zbytečně protahujete, ale nemá to budoucnost… Ewelin, připadáš mi jako rozumná ženská, ale naivní a důvěřivá, Sutix si tě vůbec nezaslouží, jednou to poznáš a kopneš ho… Ty víš kam… Držím ti palce, ať brzo procitneš a máš krásný život s někým lepším!! Měj se hezky a buď silná!!
![]()
etatinek píše:
Sorry, ale nehodíte se k sobě, do tří let jste od sebe, jako, že se Zdeněk jmenuju… Byla chyba si spolu začít a ještě větší mít spolu dítě… Už dávno jste měli být od sebe, takhle to zbytečně protahujete, ale nemá to budoucnost… Ewelin, připadáš mi jako rozumná ženská, ale naivní a důvěřivá, Sutix si tě vůbec nezaslouží, jednou to poznáš a kopneš ho… Ty víš kam… Držím ti palce, ať brzo procitneš a máš krásný život s někým lepším!! Měj se hezky a buď silná!!![]()
pravdu?pobavila jsem se!!hádat se tady??..ale asi nejhorší je ,házet na sebe špínu před lidma-ubohost,hloupost…můj názor?jděte od sebe!!!