Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tedy byla na gennetu ale řekla bych že první termín bude odběr krve a druhý utz ![]()
Na prvním termínu odeberou krev nalačno. Na druhém termínu udělají ultrazvuk a dostaneš výsledky.
@MarketaC4 píše:
Na prvním termínu odeberou krev nalačno. Na druhém termínu udělají ultrazvuk a dostaneš výsledky.
Já na lačno být nemusela ![]()
Myslela jsem si to že to tak bude ale nebyla jsem si jistá dekuji. Ale na lačno mi přijde blbost jdu tam na půl 3 odpoledne a přece nemůžu nejíst a nepit celý den 😁 😁
Kdyby jsi měla být nalačno jdeš ráno a upozorní tě
můžeš normálně jist ![]()
@PetuleS1 Tak to nevím
já tuhle info měla od doktorky. Musela jsem tam ráno a nalačno. Byla jsem v Kolíně.
@MarketaC4 ono zalezi co vsechno z te krve budou vysetrovat. Nekomu (vcetne me) berou krev i kvuli dalsim vecem nez screening (treba glykemie) a to se chodi nalacno. Pokud je to jen kvuli hodnotam, potrebnym na screen. tak na lacno byt nemusi ![]()
ahoj holky, prosím, máte někdo čerstvou zkušenost s 1. screeningem v LBC nemocnici? S prvním synem jsem byla v Genetu, tentokrát mě doktor poslal sem. Liberecké nemocnici celkově moc nevěřím, nemám s ní dobré zkušenosti, ještě sem se dočetla, že to oddělení nějak předělávají, tak se to vyšetření teď dělá kdovíkde… pak jsem i četla zkušenosti, že screening udělali neúplný atd… Tak třeba jestli má někdo zkušenost z poslední doby? Díky ![]()
Mám zkušenost rok starou,tak nevím,jestli ti to pomůže… Každopádně já tam byla dvakrát,a vždy v poho. Sestra milá, příjemná,i po telefonu,i osobně,a paní doktorka taky velmi příjemná. Nijak dlouho jsem nečekala,jak jsem byla objednaná,tak jsem +- šla. Byl se mnou manžel, vše nám na utz ukázali, vysvětlili… Jen na výsledky jsme čekali 14 dní,doktor,co to vyhodnocuje měl prý dovolenou
Jinak ale za mě spokojenost ![]()
@Katus44 Děkuji
Tak snad to proběhne v pohodě, mě překvapilo už jen to, že jsem se tam týden nemohla dovolat
ale asi jsem jen volala ve špatné časy nebo měla smůlu.
Ahoj chtěla bych se zeptat jdu na 1.trim screening do Liberecké nemocnice. Máte zkušenosti? Dostala jsem 2 termíny po 14 dnech tak nevím co mě čeká děkuji ????