Liberec 1.screening

Anonymní
6.3.19 20:57

Liberec 1.screening

Ahoj chtěla bych se zeptat jdu na 1.trim screening do Liberecké nemocnice. Máte zkušenosti? Dostala jsem 2 termíny po 14 dnech tak nevím co mě čeká děkuji ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
6.3.19 21:13

Já tedy byla na gennetu ale řekla bych že první termín bude odběr krve a druhý utz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.3.19 21:13

Na prvním termínu odeberou krev nalačno. Na druhém termínu udělají ultrazvuk a dostaneš výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.3.19 21:15
@MarketaC4 píše:
Na prvním termínu odeberou krev nalačno. Na druhém termínu udělají ultrazvuk a dostaneš výsledky.

Já na lačno být nemusela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.19 21:16

Myslela jsem si to že to tak bude ale nebyla jsem si jistá dekuji. Ale na lačno mi přijde blbost jdu tam na půl 3 odpoledne a přece nemůžu nejíst a nepit celý den 😁 😁

• Citovat
  • Upravit
109
6.3.19 21:20

Kdyby jsi měla být nalačno jdeš ráno a upozorní tě ;) můžeš normálně jist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.3.19 21:21

@PetuleS1 Tak to nevím :nevim: já tuhle info měla od doktorky. Musela jsem tam ráno a nalačno. Byla jsem v Kolíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
6.3.19 22:02

@MarketaC4 ono zalezi co vsechno z te krve budou vysetrovat. Nekomu (vcetne me) berou krev i kvuli dalsim vecem nez screening (treba glykemie) a to se chodi nalacno. Pokud je to jen kvuli hodnotam, potrebnym na screen. tak na lacno byt nemusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 13:50

ahoj holky, prosím, máte někdo čerstvou zkušenost s 1. screeningem v LBC nemocnici? S prvním synem jsem byla v Genetu, tentokrát mě doktor poslal sem. Liberecké nemocnici celkově moc nevěřím, nemám s ní dobré zkušenosti, ještě sem se dočetla, že to oddělení nějak předělávají, tak se to vyšetření teď dělá kdovíkde… pak jsem i četla zkušenosti, že screening udělali neúplný atd… Tak třeba jestli má někdo zkušenost z poslední doby? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
3120
12.3.19 19:05

Mám zkušenost rok starou,tak nevím,jestli ti to pomůže… Každopádně já tam byla dvakrát,a vždy v poho. Sestra milá, příjemná,i po telefonu,i osobně,a paní doktorka taky velmi příjemná. Nijak dlouho jsem nečekala,jak jsem byla objednaná,tak jsem +- šla. Byl se mnou manžel, vše nám na utz ukázali, vysvětlili… Jen na výsledky jsme čekali 14 dní,doktor,co to vyhodnocuje měl prý dovolenou :roll: Jinak ale za mě spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 20:21

@Katus44 Děkuji :) Tak snad to proběhne v pohodě, mě překvapilo už jen to, že jsem se tam týden nemohla dovolat :mrgreen: ale asi jsem jen volala ve špatné časy nebo měla smůlu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky