Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Líbí se vám šperky na mužích? Jestli ano tak jaké?
@Mic99 píše:
Pokud se mi líbí ten pán, tak se mi líbí i některé šperky
.
Jinak každý muž není automaticky typ, kterému šperky sluší…líbí se mi pánské prsteny, ale jen na hezkých mužných rukou, možná náramek. co je otřesné, tak zlaté nebo stříbrné či ocelové tlusté řetězy.
Je mi sympatické, když ženatí muži nosí snubák, ale to spíš proto, že dávají otevřeně najevo, že patří k nějaké ženě.
Kdybych si ale měla vybrat, jestli hezký muž se šperky nebo zcela bez šperků, tak výběru bez.
No a pak ty „zkrášlovadla“ typu piercing nebo roztahovací náušnice…to nevnímám jako šperky na ozdobení se, ale spíš jako prostředek jedinců něčím zaujmout či šokovat a tohle je snazší a rychlejší způsob než třeba zaujmout diplomem z Harvardu…
Na mužích se mi líbí hodinky. Můj manžel má několikery velmi pěkné hodinky, bohužel poslední roky nosí víceméně jen apple watch a ty se mi nelíbí.
Pak se mi na mužích líbí snubní prsteny. Jiné prsteny, řetízky atd. se mi nelíbí.
Na mužích se mi líbí jen hodinky, jinak nic. Šperky patří k ženám ![]()
@Mic99 Ani líbí muž má na krku řetízek a na ruce také+hodinky. Vypada to na něm pěkně.
Videla jsem ted u par muzu naramky na ruce z kaminku a nebo ruzne prsteny a musim rict, ze se mi to libi.
Na mužích se mi líbí jen hodinky a snubní prsten. Naušnice mi přijdou až odpudivé, řetízek body nepřidá, ale jemný vcelku ok, bez něj však lépe.
A nejhorší je muž se zlatým řetězem na krku, naušnicí, tetováním a hubou bez zubů či pupkem jako hrom.
Příspěvek upraven 05.02.23 v 08:30
Kdyz neni oveseny zlatymi retezy, a je to vkusny, tak proc ne. ![]()
@Mic99 píše:
Nelíbí. Hlavně náušnice a obří řetězy.
Líbí se mi náramky z kamínků nebo kožené řemínky klidně i s přívěskem. Pokud to tedy sedí k muži celkově, k jeho stylu oblékání, osobnosti i vzhledu.
Naopak jakékoliv zlaté řetízky a drtivá většina ocelových a stříbrných řetězů jsou automatické ne. Vyloženě mě to odpuzuje, ať už je má jakýkoliv muž.
Hodinky jen když se to zrovna hodí, dost často na mě působí jako příliš okatá snaha působit zazobaně a to je taky automatická stopka.
Prsteny s významem - snubní, univerzitní apod jsou velké plus, ostatní spíš ne.
Hodinky, snubak, náramek vic se mi líbí kožený než zlatý. Nelíbí se mi když je ověšený jako vánoční stromeček nebo propichany jak jehelniček a hnus mi přijde takové to roztahovatko uší.