Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte vy nebo vaši muži rádi sex ráno? Když je teď ta karanténa a není nutné vstávat do práce a je více času, tak k tomu situace přímo vybízí. Nebo vám to ráno není pochuti, člověk přece jen není upravený, čistý atd.?
Není nic, co by člověk zušlechtěný posledními výdobytky civilizace ocenil více než ranní mrtvolný závan z tělesných otvorů partnera ![]()
Ranní sex doma je pochopitelně fajn, ale jen v roušce a zezadu ![]()
@izquierdo píše:
Máte vy nebo vaši muži rádi sex ráno? Když je teď ta karanténa a není nutné vstávat do práce a je více času, tak k tomu situace přímo vybízí. Nebo vám to ráno není pochuti, člověk přece jen není upravený, čistý atd.?
Pak že o sexu žádné diskuse nezakládáš
![]()
Přítel má nejraději sex ráno, prvně sprcha a potom sex. Já bych kolikrát raději večer..
@izquierdo @izquierdo Nevím jak jste přišla na to že je více času a nemusí se vstávat do práce. Jinak ano máme to rádi.
@petula.bir píše:
@Chauvinist
A odstup minimálně 2metry![]()
![]()
Minimálně!
![]()
No vstavame sice pozdeji, nejaky casovy prostor by byl, ale mame deti nasavkivane v posteli, takze nehrozi…jinak manzel ma tohle rad, ja si po probuzeni dam radsi kafe ![]()
@Betty MacDonald píše:
Pak že o sexu žádné diskuse nezakládáš![]()
![]()
No právě, říkala jsem si, že tu dlouho nic nebylo kromě toho, že ženy mají stále málo sexu, to je tu obden a už mě to nebaví.
Líbí se mi tyto diskuze. Jak si ráno nenajdu aspoň jednu od @izquierdo, hroutí se mi všechny emimi jistoty
@Mango_Lassi píše:
Líbí se mi tyto diskuze. Jak si ráno nenajdu aspoň jednu od @izquierdo, hroutí se mi všechny emimi jistoty
@kalie píše:
No vstavame sice pozdeji, nejaky casovy prostor by byl, ale mame deti nasavkivane v posteli, takze nehrozi…jinak manzel ma tohle rad, ja si po probuzeni dam radsi kafe
Jak jsou staré děti? Já si říkám, kdy to u nás přejde. A ještě vstáváme pořád brzy, i když nemusíme. Normálně se už automaticky budíme kolem šesté, jsme tak už zvyklí od dětí. Po šesté přichází téměř pravidelně syn, kterému je deset a půl. Někdy zaspí nebo se trochu zdrží, a pak je prostor.
@Mango_Lassi píše:
Že? Já si na to též zvykla, že se tam sejdu s Tebou a s Venetia
Mám vás děvčata ráda, jsem ráda, že jsem mezi vámi.
@izquierdo píše: Že? Já si na to též zvykla, že se tam sejdu s Tebou a s VenetiaMám vás děvčata ráda, jsem ráda, že jsem mezi vámi.
S Venetii kvalitně pokecáme úplně kdekoli. ![]()
Nicméně jak na to koukám, těch diskuzí zakládáš pořád málo
https://www.emimino.cz/maminky/
@izquierdo 9 a 2, oni s nama teda spi celou noc…a nevypada to, ze by chtely prestat. Clovek se ani nevyspi poradne ![]()
Jinak manzel ma uzasnej talent najit casovou skulinku behem dne, treba kdyz se decka zrovna divaji na pohadku.