Lidé na emiminu

18.7.20 18:28

Lidé na emiminu

Taky Vám přijde, že je tato stránka plná negativních lidí, kteří tady ostatní jenom urážejí a povznášejí se nad ostatní místo toho, aby pomáhali a přispívali svými zkušenostmi? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.7.20 18:30

Ani mi nemluv, jsem z toho hrozně nešťastná. Od této stránky sem čekala něco jiného a místo rady tady samý nenávistný komentář. :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.7.20 18:38

Ja tu poznala spoustu sympatickych lidi. Poradi, zasmejem se, sdilime soukromi… Rypny tu tez jsou, ale vsimla jsem si toho, ze nekteri uzivatele vnimaji jako rypani racionalni pohled na problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27630

@admin prosm o prověření zda @carolline1992 a @Spytihněvpardubice nejsou jedna a tatáž osoba

Příspěvek upraven 18.07.20 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20880

Ale prd. Pokud napisete normalni a slusny dotaz apod. Tak drtiva vetsina lidi napise slusnou a normalni odpoved. Neco jineho jsou totalni dementni otazky, trollove a otazky co jsou tu 1000×. Fakt me nebavi odpovidat popadesate na to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76417

@Spytihněvpardubice @carolline1992 holčičky běžte na Modrého koníka, tam je to chumláčkově růžové, :mavam: tady jsou lidé více v realitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
18.7.20 18:41

Jo :D ale to se dá čekat, když to je pod přezdívkou. A každa druhá e tady chytrá a ví vše nejlíp a jen ten její názor je správný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76417
18.7.20 18:42

@Spytihněvpardubice zakládá diskuse, které admin uzavírá kvůli podezření na trolla - napřiklad měří 210 cm a její přítel se 166 cm chodí na kolotoč za dětské vstupné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@ka2ka nejsem, ale klidně prověřte :) je to hrozné, člověk má stejný názor a hned je napadán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76417

@Cenarius je to troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
@Spytihněvpardubice píše:
Taky Vám přijde, že je tato stránka plná negativních lidí, kteří tady ostatní jenom urážejí a povznášejí se nad ostatní místo toho, aby pomáhali a přispívali svými zkušenostmi? :cert:

Ne, nepřipadá mi to.

Spíše mi připadá, že je tento server poslední dobou plný anonymních diskutujících, kteří založí téma a jestliže se toto nevyvíjí podle jejich představ a jestliže neobdrží názory, které chtěli slyšet, urazí se.

Schopnost přijmout (slušně podanou) kritiku, jiný názor a jiný pohled na věc je velké umění… a bohužel jím tady oplývá stále méně diskutujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
@stinga
@stinga píše:
@Spytihněvpardubice @carolline1992 holčičky běžte na Modrého koníka, tam je to chumláčkově růžové, :mavam: tady jsou lidé více v realitě

Tam jsou ty ženský víc ochotný, mě už tam xkrat poradily a tady JSEM slyšela pouze urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
@stinga
@stinga píše:

Tam jsou ty ženský víc ochotný, mě už tam xkrat poradily a tady JSEM slyšela pouze urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76417
18.7.20 18:43

@carolline1992 tak to je hodně podezřelé, když někdo jako ty, se dnes registruje na emiminu a zrovna píše, kolik je tady zlých lidí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20880
18.7.20 18:44
@stinga píše:
@Cenarius je to troll

Chjo. Byl jsem prozrazen :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek