Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leo44 pozor, at nejste taky napadána, že jste se mnou jedna osoba ![]()
Asi to chce nebyt takova citlivka..a neresit tolik ty internety. Me tu lidi prijdou fajn - a kdyz se chovaj drsneji, reknu si, ze asi nejsou moc happy..A ze maj pravo na svuj nazor.. ![]()
@Cenarius píše:
Chjo. Byl jsem prozrazen
ne ty, ale zakladatelka, ale pozor na ni, prý měří 210 cenťáků ![]()
@stinga píše:
@Spytihněvpardubice @carolline1992 holčičky běžte na Modrého koníka, tam je to chumláčkově růžové,tady jsou lidé více v realitě
Ty jo, já mám koně naopak zafixovaneho jako ještě více urazejiciho a rypajiciho. K vůli tomu jsem odtud přišla kdysi sem. Tam se byla schopná pohádat uzavřená skupina k vůli blbosti. Je teda fakt, že jsem tam v poslední době nebyla.
@Leo44 píše:
@stingaTam jsou ty ženský víc ochotný, mě už tam xkrat poradily a tady JSEM slyšela pouze urážky.
no vidíš, bůhví čím to bude, já jsem tu za 4 roky ještě nečetla o sobě žádnou urážku, natož že bych to „slyšela“ ![]()
k tobě e-mimino mluví? a nahlas? to bude vážné ![]()
@Spytihněvpardubice píše:
Taky Vám přijde, že je tato stránka plná negativních lidí, kteří tady ostatní jenom urážejí a povznášejí se nad ostatní místo toho, aby pomáhali a přispívali svými zkušenostmi?
Nevnímám to tak. Spíš vnímám posun doby a tím i úroveň a náladu těchto a podobných fór. V dnešní době má přístup k internetu úplně každý, kdekoliv z mobilu a to má na celkovou úroveň velký vliv. Chce to nadhled a nebrat si nic osobně ![]()
@stinga píše:
no vidíš, bůhví čím to bude, já jsem tu za 4 roky ještě nečetla o sobě žádnou urážku, natož že bych to „slyšela“
k tobě e-mimino mluví? a nahlas? to bude vážné
Urážet otevřeně uživatele je proti pravidlům. Kdysi tu frcely diskuze o oblíbených a neoblíbených uživatelích. I o těch méně oblíbených se diskutovalo slušně a eticky. Dnes si myslím, že by se taková diskuze zvrtla v hádku a urazeni ![]()
Je to tak. Stačí si projít příspěvky o deset a víc let zpátky a hned je vidět ten obrovský rozdíl v komunikaci. Dřív se tu holky i zdravily, děkovaly za názory a jednaly spolu slušně. Dnes bohužel přibývá reakcí, podpořené smajlíky
Čekám, že i na tento příspěvek budou reagovat některé ženy útočně a posměšně. Za ty roky, co sem chodím, už pár vyloženě nepříjemných nicku znám. No, tohle všechno je to hold odraz dnešní doby. Ale je tu i spousta příjemných lidí, kteří se opravdu snaží pomoci a odpovídají k věci, aniž by přitom vystrkovali svoje ego a odpovídali stylem já vím všechno nejlíp. A proto sem občas zajdu pro radu, když můžu, poradím, a nelámu hůl nad celým emiminem.
@BohunkaP píše:
Ne, nepřipadá mi to.Spíše mi připadá, že je tento server poslední dobou plný anonymních diskutujících, kteří založí téma a jestliže se toto nevyvíjí podle jejich představ a jestliže neobdrží názory, které chtěli slyšet, urazí se.
Schopnost přijmout (slušně podanou) kritiku, jiný názor a jiný pohled na věc je velké umění… a bohužel jím tady oplývá stále méně diskutujících.
Mě ještě víc štve, že takové diskuze z mého pohledu bezdůvodně admin zavírá a později maže, jen na přání zakladatele. A to i přesto, že se diskutuje slušně, i když třeba s odklonem od tématu. Přijde mi to i jako znevažování a mrhani času diskutujících, kteří se zapojili.
Dřív, hodně dávno, tu bylo krédo, že co kdo napíše na internet, jak tu prezentuje sám sebe, za to si sám zodpovídá ![]()
@Jana206 píše:
Mě ještě víc štve, že takové diskuze z mého pohledu bezdůvodně admin zavírá a později maže, jen na přání zakladatele. A to i přesto, že se diskutuje slušně, i když třeba s odklonem od tématu. Přijde mi to i jako znevažování a mrhani času diskutujících, kteří se zapojili.Dřív, hodně dávno, tu bylo krédo, že co kdo napíše na internet, jak tu prezentuje sám sebe, za to si sám zodpovídá
Tak tak, úplně souhlasím.
Zamykání a mazání diskusí je něco, co tady už velmi dlouho nechápu… ![]()
Nepřipadá, protože obvykle je pod každým příspěvkem alespoň nějaká použitelná rada. Že přijde někdy i kritika je nevyhnutelné, přece si tu nebudeme posílat řádky plné „tleskánků“ jako na Mimibazaru. Naopak mi přijde, že úroveň diskutujících je tu docela vysoko, dá se to obvykle číst, tzn. je to celkem správně česky i to má hlavu a patu.
Ale není, většina diskutujících se chová slušně a dostalo se mi tu i dost užitečných rad do života. Ale dementních trollů přibývá. Tak si jich nevšímám.