Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj! Měla bych dotaz. Nevíte zda v Lidlu je nálepka za nákup přes 500,– nebo za každých 500,– v nákupu. Vím že je to jen do zítřka ale tchyně se tam chystá ještě na větší nákup tak mě jen zajímá zda se mi podaří dosbírat na jedny příbory.
Takže za 1500,– budou 3 body. Děkuji. Nebyla sem si jistá.
My jsme dneska pro příbory šli ale na prodejně vám je už pravděpodobně nedají protože už nejsou
tak dostanete papírek a pošlou vám to.
Ja bych jen podotkla, ze se nejedna o JEDNY pribory, coz evokuje sadu pro x lidi, ale o JEDEN pribor - lzice, nuz, vidlicka a lzicka pro jednu osobu.
Je hezky, ale pro rodinu na prd. Od nas ho dostane babicka ![]()
@KPKristy píše:
Ja bych jen podotkla, ze se nejedna o JEDNY pribory, coz evokuje sadu pro x lidi, ale o JEDEN pribor - lzice, nuz, vidlicka a lzicka pro jednu osobu.
Je hezky, ale pro rodinu na prd. Od nas ho dostane babicka
jj, ale víc jsem ani nečekala. Ale na celou sadu nenasbírala, jen na dvě krabičky. Tak budeme mít my rodiče lepší příbor.-))
@hofka píše:
jj, ale víc jsem ani nečekala. Ale na celou sadu nenasbírala, jen na dvě krabičky (a to ještě díky včerejšímu nákupu chlapa přede mnou, kterej nechtěl nálepky a měl to za 6). Tak budeme mít my rodiče lepší příbor.-))
Vyměním za keyrum celou novou sadu příborů, dvě plný kartičky a šest nenalepených nálepek.
![]()
Já je nasbírala. Ne cíleně, prostě tam nakupuju a sešlo se to. Ale příbor je naprd.
@Aries6 píše:
Já je nasbírala. Ne cíleně, prostě tam nakupuju a sešlo se to. Ale příbor je naprd.
Naprd, ze je jen jeden nebo ma i jine mouchy?
@KPKristy píše:
Naprd, ze je jen jeden nebo ma i jine mouchy?
Ne, to, že jeden jsem věděla. Ale lžice je taková zvláštně podlouhlá a moc dobře se z ní nejí. A nůž je zase dlouhý a nevejde se mi do takového toho plastového rozdělovače na příbory, co je v šuplíku. Jako designově hezký, ale z praktického pohledu moc nadšená nejsem.
@Aries6 píše:
Ne, to, že jeden jsem věděla. Ale lžice je taková zvláštně podlouhlá a moc dobře se z ní nejí. A nůž je zase dlouhý a nevejde se mi do takového toho plastového rozdělovače na příbory, co je v šuplíku. Jako designově hezký, ale z praktického pohledu moc nadšená nejsem.
Aha.. ja ho chci dat babicce, protoze je sama, nam je k nicemu. Tak uvidime, jestli jim bude jist. Ona je ale takova konzerva, ze ho mozna ani nevyzkousi ![]()
@KPKristy píše:
Aha.. ja ho chci dat babicce, protoze je sama, nam je k nicemu. Tak uvidime, jestli jim bude jist. Ona je ale takova konzerva, ze ho mozna ani nevyzkousi
Tak u mého dědy nebo manželovi babičky by jsme neměli šanci. Ti se té své hliníkové lžíce prostě nevzdají ![]()