LIDL co nakupovat

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Ema N.
3.2.12 12:46

LIDL co nakupovat

LIDL co nakupovat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12009
3.2.12 13:02

Ahoj maminy, tak napiste co tam kupujete, mam Lidl cca 50m a nikdy jsem tam nebyla na nakupu, jen jednou pro crossianty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6929
3.2.12 13:04

Ha, takže teď bude vše tady??? Abych to pak našla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.2.12 13:10

Stikus, cau :-)))))) Ja do Lidlu taky nikdy nechodila, obcas jsme tam nakupovali jen, kdyz jsme byli na chate- tam byl jen COOP, Albert a Lidl… pak jsem tak obcas zavitala cestou z plavani a jak jsem se zacala orientovat, tak ted tam chodim cilene, hlidam si akce spotrebniho zbozi...... Zkus a sama uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
3.2.12 13:16

Taky doufám, že to tu najdu :) Asi tam dneska zase skočím. Zkusila jsem jejich makrely v tomat. omáčce a mňam. Jinak do těch sladkostí už nejdu, všechno jsem to snědla :zed: Ach jo. Zkusím i toho mraženýho lososa ať mám co na sobotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.2.12 13:22

Jinak paštiky super!!! Už jinou nechci - chutná mi hlavně ta s medvědím čenekem :-))) A za ježky vám ještě jednou pěkně děkuji :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
3.2.12 13:24

zrovna se mi peče v pekárně celozrný chléb ze směsi z Lidlu. Přidávám hrst mandlových lupínku a hrst půlených lískových oříšků. Mňam už se na něj těším. Zase sežereme půlku ještě teplou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
3.2.12 13:28
Brokianaa píše:
Jinak paštiky super!!! Už jinou nechci - chutná mi hlavně ta s medvědím čenekem :-))) A za ježky vám ještě jednou pěkně děkuji :cert: :mrgreen:

hele, bracha ted koupil mamce k narozkam jezky (v te krabici)… taky se na nich stala zavislou… to je proste hrozne…

A my kupujeme jeste syr Eidam v zelenem obalu, jezky, zeleninu ovoce, ubrousky, Dulano sunku, je toho spousta…

Az sem nahodi adminka tu minulou diskuzi, tak toho bude vic… ;) A mely bychom to zacit davat na nastenku nebo udelat zvlastni diskuzi v teto skupine. Neco jako seznam… ;)

• Citovat
  • Upravit
6552
3.2.12 13:30

Jo a ja uz psala v minule- pro me nenahraditelny je jejich cistic trub- krom trouby tim cistim i toastr, sklokeramickou desku, splichnu na pripalenej kastrol nez jde do mycky- zatim jsem nic tak ucinnyho neobjevila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.2.12 13:31
stika píše:
Ahoj maminy, tak napiste co tam kupujete, mam Lidl cca 50m a nikdy jsem tam nebyla na nakupu, jen jednou pro crossianty :nevim:

Až jsem nakopíruje adminka celou diskuzi, tak si jí pročti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
3.2.12 13:32
MUFICE píše:
stika píše:
Ahoj maminy, tak napiste co tam kupujete, mam Lidl cca 50m a nikdy jsem tam nebyla na nakupu, jen jednou pro crossianty :nevim:
Až jsem nakopíruje adminka celou diskuzi, tak si jí pročti ;)

uz jsem admince napsala, jestli by to mohla udelat… ;)

• Citovat
  • Upravit
15674
3.2.12 13:34

Ahoj holky. Takže znova od začátku? :jazyk:

Stikuš, ahoj :mavam: . Já Lidl zezačátku nesnášela. Přišlo mi, že tam mají malý výběr a většinou spíš jen větší balení, prostě na normální nákup nicmoc. A teď už chodím hlavně tam. Do Alberta už skoro nechodím, tam už jen pro konkrétní věci, nakteré jsem si zvykla. Lidl má malý výběr, ale většina zboží je kvalitní a často jeho výrobky vyhrávají Dtesty. Já tam chodím hlavně pro jogurty, krém na Maruščin ekzem (od té doby, co ho používám, jsem nemazala kortikoidy), směsi na chleba do pekárny, jogurtová mlíčka ala Actimel, listové těsto, lososa, tresku, zeleninu (i mraženou), sirup pro Anežku a občas koupím nějaké oblečení pro holky i sebe. Dřív jsem tam kupovala jejich marmošku, ale jednou jsem koupila Albertí a chutná mi mnohem víc (i myslím, že dopadla líp v dTesu, ale to jsem zjistila až poté, co jsem si ji tolik oblíbila). Myslím, že úplně nejdřív jsem tam šla pro Mashmallow bombony na potahovku - v rámci amerických týdnů mívají čistě bílé MM bombony, takže mám pak krásné bílý dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.2.12 13:37

tak jsem vás konečně našla, dávám si do oblíbených :palec:

• Citovat
  • Upravit
50147
3.2.12 13:37
Ema N. píše:
MUFICE píše:
stika píše:
Až jsem nakopíruje adminka celou diskuzi, tak si jí pročti ;)
uz jsem admince napsala, jestli by to mohla udelat… ;)

Tak super :palec: Tu veřejnou už uzamkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
3.2.12 13:39

holky tak dnešní úlovek - zimní nebo přechodová pro malou za 100kč na příští nebo další zimu :mrgreen: balík ponožek pro dítka těch 7ks za 70kč a pro sebe tričko/šaty bez rukávů za 50,pro menší dítka tam toho bylo ještě více, tak jsem si jen povzdychla,že už jsou větší :mrgreen: a zkusím ty jejich mezizubní kartáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny