LIDL co nakupovat
- Otevřená skupina
Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Děvčata prosím vás, nekoupily jste některá nebo nekoukaly na toto - http://www.lidl.cz/…ex_21322.htmLíbí se mi to… ale nemůžu nikde najít, jestli má nebo nemá magnetické dno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mysicka5 píše:
magnetické dno to nemá ale jestli chceš mít jistotu tak si zavolej na zákaznickou linku 800 - 11 54 35
madi píše:
Děvčata prosím vás, nekoupily jste některá nebo nekoukaly na toto - http://www.lidl.cz/…ex_21322.htmLíbí se mi to… ale nemůžu nikde najít, jestli má nebo nemá magnetické dno
mysicko, díky… a ty ho máš doma?
- Citovat
- Upravit
jjj, to stou kávou to teď bylo v černých ovcích, chystám se ju tam chlapovi kupit tak jsem zvědavá jak mu bude chutnat.
Ten časák Dtest musí být super, ale mě je líto těch peněz za to a tak sleduju černé ovce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
jjj, to stou kávou to teď bylo v černých ovcích, chystám se ju tam chlapovi kupit tak jsem zvědavá jak mu bude chutnat.
Ten časák Dtest musí být super, ale mě je líto těch peněz za to a tak sleduju černé ovce
Já mám dTest předplacenej. Ještě za doby, kdy byl levnější. Pak skokově podražili, ale zůstala jsem u něj, ono ty informace se z něčeho platit musej:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:Januliiik píše:Já mám dTest předplacenej. Ještě za doby, kdy byl levnější. Pak skokově podražili, ale zůstala jsem u něj, ono ty informace se z něčeho platit musej:-)
Ten časák Dtest musí být super, ale mě je líto těch peněz za to a tak sleduju černé ovce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
já vím, že to z něčeho musí zaplatit, ale pro mě dát za časák nějakých 170kč (nevím kolik je to teď) měsíčně je docela dost nohofka píše:Januliiik píše:Já mám dTest předplacenej. Ještě za doby, kdy byl levnější. Pak skokově podražili, ale zůstala jsem u něj, ono ty informace se z něčeho platit musej:-)
Tolik nééé, „jenom“ 79:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před pár lety jsme dělala v jedné firmě, kde jsme D-Test odebírali zdarma. Dostávali jsme tam několik balíků a pak to vozili do Brna na veletrhy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:Januliiik píše:Tolik nééé, „jenom“ 79:-)
já vím, že to z něčeho musí zaplatit, ale pro mě dát za časák nějakých 170kč (nevím kolik je to teď) měsíčně je docela dost nohofka píše:Januliiik píše:Já mám dTest předplacenej. Ještě za doby, kdy byl levnější. Pak skokově podražili, ale zůstala jsem u něj, ono ty informace se z něčeho platit musej:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
jewa, tož kaj jsem přišla na tu částku??tak to si ho asi předplatíme taky. A ve stánku se dá koupit?
hofka píše:Januliiik píše:Tolik nééé, „jenom“ 79:-)
Já myslím, že dá. Možná ne na každým rohu. No, zkus to:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pred materskou jsem chodila do Lidlu skoro kazdy den,kdyz jsem sla z prace nebo do prace,protoze je hned vedle autobusaku ![]()
Ted uz se tam zas tak casto sice nedostanu,ale jak maji ted svoji vlastni pekarnu,tak je tam super pecivo,ze zeleniny maji taky skoro vzdy dobry a kvalitni vyber.A taky nakupuju cistici prostredky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to same jako kdyz tam byla policka s korenkama
madi píše:mysicka5 píše:mysicko, díky… a ty ho máš doma?
magnetické dno to nemá ale jestli chceš mít jistotu tak si zavolej na zákaznickou linku 800 - 11 54 35
madi píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
musím říct, že je to velice zajímavá a poučná diskuse ![]()
Já jsem kdysi Lídl neměla vůbec ráda. Mamka tam chodila a vždycky vychvalovala a já se jí smála.
Teď máme asi rok postavený nový Lídl kousek od domu. V bezprostřední blízkosti ještě dva Alberty a Penny, ale do Lídlu chodím nejčastěji a v podstatě se všemi výrobky jsem moc spokojená.
Kromě těch dětských hygienických potřeb (už mám kluky odrostlé) tam kupuju všechno co jste tu psaly. Máme Lídl i s pekárnou, tak čerstvé kaiserky, rohlíky. Sýry - hlavně Královské plátky a balíček Edam. Mozarelu, teď jsem zkusila i v průhledné fólii čerstvý sýr. Mají bez a se dvěma příchutěmi. Je moc dobrý. Pak kupujeme tu Dulano šunku, schwarzwaldskou šunku
, brambůrky - nejlevnější a nejlepší, taky tu sterilovanou mrkev s hráškem ve skle. Ta rýže za desetikačku je skutečně super. Myslím, že to není záležitost toho, že by tam neměli dostatek sortimentu, spíš jsou jejich výrobky jiné a člověku chvíli trvá než je objeví. Taky si tam kupuji květiny a různé sportovní oblečení a potřeby. V pondělí jsem si tam koupila kozačky za pětikilo a jsou skvělé. Stejné ve městě mají za dva tisíce.
Líbí se mi i jejich prezentace ve formě letáku a oceňuji ty tematické týdny. Nejraději máme italský ![]()
Takže já jednoznačně Lídl doporučuji. Ale pochopitelně to záleží na prostředí a personálu. U nás si nemůžu stěžovat.
ahoj D.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, tak díky. já to okouknu a pak uvidím… právě bych potřebovala, aby to šlo i na indukci, cena je skvělá, tescoma něco takového prodává za 2000 ![]()
jinak mám z lidlu i formu na dort a je fajn ![]()
mysicka5 píše:
To ne ale jsem zamestnanec a kdyby tam bylo magneticke dno tak to uvedou jako informaci. Ale nejvic me sere to ze pritel ma bratra a ja jsem jeho pritelkyni koupila v Lidlu formu na dort se sklenenym dnem uz pred 4 lety. A ona ta pinda t formu nerozbalila a to
je to same jako kdyz tam byla policka s korenkama![]()
![]()
madi píše:mysicka5 píše:mysicko, díky… a ty ho máš doma?
madi píše:
- Citovat
- Upravit
Ještě jsem si vzpomněla, co mi na Lidlu vadí - a to je to, že nemá nákupní košíky do ruky, protože pro mě jako pro matku s kočárkem je to složité bez něj nakupovat. Většinou házím orvnou do tašky, a pak mi prodavačky nadávají. Ale jak to jako mám udělat, mám tlačit kočár a vozík? To mě asi hodně odrazovalo tam chodit nakupovat na velké nákupy. Teď už je malá větší, sedí, takže jedeme autem (i těch 500m co to máme) a dám jí do nákupního vozíku a nakoupím si v pohodě.
Totéž se mi nelíbí na Penny a Kauflandu, jinak všechny další obchody košíky mají.
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Žanda-Panda , 13.2.26 17:38
- Petra Z , 29.11.25 15:22
- ZuzanaHK1995 , 1.7.25 22:19
- Magda912 , 20.2.25 20:05
- vicki , 15.12.24 05:17
- Marketa878 , 15.8.24 15:20
- kouřící králík , 11.5.24 22:22
- Agnes86 , 11.2.23 14:32
- SlečnaJ , 26.1.23 17:58
- luci101 , 30.10.22 18:51
- astor79 , 23.10.22 00:07
- meduzza , 16.7.22 06:38
- Catthi , 1.6.22 11:59
- blobfish , 21.5.22 05:44
- Vernonkaa , 2.2.22 12:02
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- alien21
- Any83
- Arrowka
- Aty
- barhule
- Bavlí
- beodenka
- bessy
- Bludička86
- Brokianaa
- crazzi
- ficus
- Hanka-L
- ivma6
- j.a.n.i1
- janac
- jizvíková
- jonatanka
- K9Girl
- katsha
- kikinous
- klarushka
- Krapera
- LadyRebeka
- Lavergne
- Leduška
- lornie
- Marcelkad
- martek01
- mejdylko
- michaba83
- Moise
- mooch
- ostlužina
- Paťka08
- PitrisS
- Potápka
- ppetuli
- Premek_Orac
- Romiša
- savik
- Shield-maiden
- SlečnaJ
- Sunrise
- surynka
- Sylvaa
- Tabbinka
- Tlapička
- TSMoruga
- Ukulina
- verciceek
- verrru
- Zuzlounek
Nové diskuze
Záchrana hmyzu z bazénu
- 17.6.26 17:12
- Terapeutka
- 1
Špinění při stolici - ovulace
- 17.6.26 17:08
- Anonymní
- 1
Vytvoření dotazníku survio
- 17.6.26 17:03
- nozu
- 2
Jak fungují digitální těho testy
- 17.6.26 16:10
- Anonymní
- 2
Šikland - aktuální info
- 17.6.26 17:12
- lucad77
- 4
Do vidite za pohlavi?
- 17.6.26 17:05
- Kriss Tina
- 5
Odplenkovani rady, zkušenosti
- 17.6.26 17:15
- Markéta188
- 8
Vracení se do bývalé práce
- 17.6.26 16:06
- Roxy ivka
- 11
Možnost těhotenství krátce po samovolném...
- 17.6.26 16:43
- Andyss
- 3
Miminko se rychle vytahuje do délky
- 17.6.26 16:02
- Alušáček
- 17
Nové příspěvky
Administrativní pozice
- 17.6.26 17:24
- Sab19
- 1
Milenky sem nová diskuze
- 17.6.26 17:24
- Velryba černá
- 112813
Záchrana hmyzu z bazénu
- 17.6.26 17:23
- moofy
- 2
Bere si tatínek přes prázdniny dovolenou?
- 17.6.26 17:23
- Anonymní
- 184
Vlastnictví výsledků testu alergologie
- 17.6.26 17:22
- eumedon
- 55
Jak se "díváte" na trans ženy?
- 17.6.26 17:20
- KKubula
- 123
Paní na úklid u ženy na RD
- 17.6.26 17:20
- vejilka
- 137
Musím si toto chování učitelky nechat líbit?
- 17.6.26 17:19
- Markéta80
- 184
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 17.6.26 17:17
- KalamityJohn
- 43333
Slovní fotbálek
- 17.6.26 17:16
- Janča_6
- 378271
Děvčata prosím vás, nekoupily jste některá nebo nekoukaly na toto - http://www.lidl.cz/…ex_21322.htm
Líbí se mi to… ale nemůžu nikde najít, jestli má nebo nemá magnetické dno