LIDL co nakupovat

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
2.11.11 09:59

Děvčata prosím vás, nekoupily jste některá nebo nekoukaly na toto - http://www.lidl.cz/…ex_21322.htm

Líbí se mi to… ale nemůžu nikde najít, jestli má nebo nemá magnetické dno :think:

• Citovat
  • Upravit
737
2.11.11 11:43
magnetické dno to nemá ale jestli chceš mít jistotu tak si zavolej na zákaznickou linku 800 - 11 54 35 :palec:
madi píše:
Děvčata prosím vás, nekoupily jste některá nebo nekoukaly na toto - http://www.lidl.cz/…ex_21322.htmLíbí se mi to… ale nemůžu nikde najít, jestli má nebo nemá magnetické dno :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.11.11 11:49
mysicka5 píše:
magnetické dno to nemá ale jestli chceš mít jistotu tak si zavolej na zákaznickou linku 800 - 11 54 35 :palec:
madi píše:
Děvčata prosím vás, nekoupily jste některá nebo nekoukaly na toto - http://www.lidl.cz/…ex_21322.htmLíbí se mi to… ale nemůžu nikde najít, jestli má nebo nemá magnetické dno :think:

mysicko, díky… a ty ho máš doma?

• Citovat
  • Upravit
30420
2.11.11 12:28

jjj, to stou kávou to teď bylo v černých ovcích, chystám se ju tam chlapovi kupit tak jsem zvědavá jak mu bude chutnat.
Ten časák Dtest musí být super, ale mě je líto těch peněz za to a tak sleduju černé ovce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.11.11 12:31
Januliiik píše:
jjj, to stou kávou to teď bylo v černých ovcích, chystám se ju tam chlapovi kupit tak jsem zvědavá jak mu bude chutnat.
Ten časák Dtest musí být super, ale mě je líto těch peněz za to a tak sleduju černé ovce :-)

Já mám dTest předplacenej. Ještě za doby, kdy byl levnější. Pak skokově podražili, ale zůstala jsem u něj, ono ty informace se z něčeho platit musej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.11.11 12:33
já vím, že to z něčeho musí zaplatit, ale pro mě dát za časák nějakých 170kč (nevím kolik je to teď) měsíčně je docela dost no
hofka píše:
Januliiik píše:
Ten časák Dtest musí být super, ale mě je líto těch peněz za to a tak sleduju černé ovce :-)
Já mám dTest předplacenej. Ještě za doby, kdy byl levnější. Pak skokově podražili, ale zůstala jsem u něj, ono ty informace se z něčeho platit musej:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.11.11 12:38
Januliiik píše:
já vím, že to z něčeho musí zaplatit, ale pro mě dát za časák nějakých 170kč (nevím kolik je to teď) měsíčně je docela dost no
hofka píše:
Januliiik píše:

Tolik nééé, „jenom“ 79:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
2.11.11 12:50

Před pár lety jsme dělala v jedné firmě, kde jsme D-Test odebírali zdarma. Dostávali jsme tam několik balíků a pak to vozili do Brna na veletrhy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.11.11 12:50
jewa, tož kaj jsem přišla na tu částku?? :-o tak to si ho asi předplatíme taky. A ve stánku se dá koupit?
hofka píše:
Januliiik píše:
hofka píše:
Januliiik píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.11.11 13:14
Januliiik píše:
jewa, tož kaj jsem přišla na tu částku?? :-o tak to si ho asi předplatíme taky. A ve stánku se dá koupit?
hofka píše:
Januliiik píše:
hofka píše:
Januliiik píše:

Já myslím, že dá. Možná ne na každým rohu. No, zkus to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
2.11.11 14:19

Tak pred materskou jsem chodila do Lidlu skoro kazdy den,kdyz jsem sla z prace nebo do prace,protoze je hned vedle autobusaku :)
Ted uz se tam zas tak casto sice nedostanu,ale jak maji ted svoji vlastni pekarnu,tak je tam super pecivo,ze zeleniny maji taky skoro vzdy dobry a kvalitni vyber.A taky nakupuju cistici prostredky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.11.11 15:13
To ne ale jsem zamestnanec a kdyby tam bylo magneticke dno tak to uvedou jako informaci. Ale nejvic me sere to ze pritel ma bratra a ja jsem jeho pritelkyni koupila v Lidlu formu na dort se sklenenym dnem uz pred 4 lety. A ona ta pinda t formu nerozbalila a to
je to same jako kdyz tam byla policka s korenkama :pocitac: :pocitac: :pocitac:
madi píše:
mysicka5 píše:
madi píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
2.11.11 15:33

Ahoj holky,
musím říct, že je to velice zajímavá a poučná diskuse :mrgreen:
Já jsem kdysi Lídl neměla vůbec ráda. Mamka tam chodila a vždycky vychvalovala a já se jí smála.

Teď máme asi rok postavený nový Lídl kousek od domu. V bezprostřední blízkosti ještě dva Alberty a Penny, ale do Lídlu chodím nejčastěji a v podstatě se všemi výrobky jsem moc spokojená.

Kromě těch dětských hygienických potřeb (už mám kluky odrostlé) tam kupuju všechno co jste tu psaly. Máme Lídl i s pekárnou, tak čerstvé kaiserky, rohlíky. Sýry - hlavně Královské plátky a balíček Edam. Mozarelu, teď jsem zkusila i v průhledné fólii čerstvý sýr. Mají bez a se dvěma příchutěmi. Je moc dobrý. Pak kupujeme tu Dulano šunku, schwarzwaldskou šunku :palec: , brambůrky - nejlevnější a nejlepší, taky tu sterilovanou mrkev s hráškem ve skle. Ta rýže za desetikačku je skutečně super. Myslím, že to není záležitost toho, že by tam neměli dostatek sortimentu, spíš jsou jejich výrobky jiné a člověku chvíli trvá než je objeví. Taky si tam kupuji květiny a různé sportovní oblečení a potřeby. V pondělí jsem si tam koupila kozačky za pětikilo a jsou skvělé. Stejné ve městě mají za dva tisíce.

Líbí se mi i jejich prezentace ve formě letáku a oceňuji ty tematické týdny. Nejraději máme italský :potlesk:

Takže já jednoznačně Lídl doporučuji. Ale pochopitelně to záleží na prostředí a personálu. U nás si nemůžu stěžovat.

ahoj D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.11.11 16:04

aha, tak díky. já to okouknu a pak uvidím… právě bych potřebovala, aby to šlo i na indukci, cena je skvělá, tescoma něco takového prodává za 2000 8-o
jinak mám z lidlu i formu na dort a je fajn :palec:

mysicka5 píše:
To ne ale jsem zamestnanec a kdyby tam bylo magneticke dno tak to uvedou jako informaci. Ale nejvic me sere to ze pritel ma bratra a ja jsem jeho pritelkyni koupila v Lidlu formu na dort se sklenenym dnem uz pred 4 lety. A ona ta pinda t formu nerozbalila a to
je to same jako kdyz tam byla policka s korenkama :pocitac: :pocitac: :pocitac:
madi píše:
mysicka5 píše:
madi píše:
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
2.11.11 16:55

Ještě jsem si vzpomněla, co mi na Lidlu vadí - a to je to, že nemá nákupní košíky do ruky, protože pro mě jako pro matku s kočárkem je to složité bez něj nakupovat. Většinou házím orvnou do tašky, a pak mi prodavačky nadávají. Ale jak to jako mám udělat, mám tlačit kočár a vozík? To mě asi hodně odrazovalo tam chodit nakupovat na velké nákupy. Teď už je malá větší, sedí, takže jedeme autem (i těch 500m co to máme) a dám jí do nákupního vozíku a nakoupím si v pohodě.

Totéž se mi nelíbí na Penny a Kauflandu, jinak všechny další obchody košíky mají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny