Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den stalo se někomu ze mu nepřišla kompletní objednávka z Lidlu?
Mě dnes přišel balíček nepoškozený vše ok po otevření dvě věci chybí, robot na stránkách mi píše ze by mělo byt v balíčku všechno 😰 😰 🙈 mate někdo zkušenost chybí věci cca za 1500 😳
Lidl často posílá věci ve více balicich, podle toho, odkud expeduje konkrétní věc. Nemůže to být takto?
@Edita Havrylko píše: Více
Podej reklamaci. Přeji hodně štěstí v komunikaci se zakaznickym servisem. Poslední reklamaci jsem s nimi řešila 4 měsíce. ![]()
Taky se mi už párkrát stalo, že jedna objednávka byla rozložena do více balíků.
Jo u lídlu je normální, že každá věc přijde zvlášť, posílají to z různých skladů. Známý říkal, že lidé preferují mít ty věci co nejdříve než aby přišli zaráz později. Ale taky nás to poprvé dost zarazilo ![]()
Taky se mi stalo, že objednávka byla rozdělena do více zásilek.
Mě se to stává dost často. A to mi napíšou, že doručili celou zásilku. Též se to stává u Kauflandu.
@Rézina7 píše: Více
To jo, ale platbu z karty celou nestahnou, jen prislusnou cast, podle toho se to pozná.
Ano naposledy jsem koukala, rozdeleno na více zásilek a na několik míst doručení ![]()
@Edita Havrylko píše: Více
Mě přišla objednávka ve dvou dvou zásilkách a každá byla zaslána úplně jinam. Jedna na adresu druhá do parcelschop na druhou stranu města. Každá v jiný čas a s jiným kurýrem. Každou chtěli platit zvlášť. Takže to mě taky naštvalo.
Stalo se mi to opakovane, pri posledni objednavce tez, jeden balicek dorazil do par dnu.
@j.a.n.i1 píše: Více
Mě vždycky i pošlou mail, že odesílání balík a co v něm je. Tak to taky poznám jestli to je vše.
@JancaS84 píše: Více
Jo, to asi taky, ale když ja si nepamatuju co jsem vsechno objednavala, tu castku jo ![]()