Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, prosím, nevíte některá, zda se dá přes on-line shop lidl.de objednat do Čech? Bohužel neumím Německy, abych si to přečetla, ale zaráží mě, že mají na ten on.-line obchod reklamu na mimibazaru. Díky za info
Google ti stránku lidl přeloží. Když rozklikneš akční nabídku, můžeš normálně nakupovat jako v e-shopu - viz http://www.lidl.de/de/Wimex-Moebel. Nepátrala jsem, zda zasílají do ČR.
@Zazenitem pročítala jsem ty jejich podmínky a zasílají jen po Německu.
Ahoj, konkrétně s lidlem zkušenost nemám, ale jiné firmy to obvykle dodávají buďto pouze na hranice a nebo za nehorázné poštovné. Koukala jsem na jejich stránky, nenašla jsem o tom ani slovo, ale zas tak jsem to nestudovala, jen něco o jednotném poštovném. Snad ti někdo poradí lépe.
Škoda, občas něco objednávám z německého Amazonu a tam je poštovné levné a doma to mám za tři dny, tak nevím, proč si k nám dávají na ten on-line obchod reklamy, když nám to stejně nepošlou.
@Zazenitem Když na ty stránky koukáš, tak pak jejich reklamu vidíš všude
obsah reklam se přizpůsobuje tomu, co často vyhledáváš..
Aha, to jsou ty inteligentní reklamy, nojo, vidíš to mi nedošlo.
PROSÍM A NA KOLIK TI VYŠLO TO POŠTOVNÉ Z AMAZON A CO JSI ODTAMTUD TŘEBA OBJEDNÁVALA TY? jÁ MÁM V OČKU KUCHYŇKU NA VÁNOCE PRO MALOU
DÍKY
Objednávala jsem oblečení a poštovné bylo v několik euro. Teď hodně objednávám věci z číny a tam je dokonce poštovné většinou zdarma.
Německý Lidl-eshop zajišťuje dodávky zboží pouze na adresy v Německu. Mají to uvedeno i ve smluvních podmínkách. Zkoušel jsem tam něco objednat s dodací adresou v Česku. Přišlo mi i potvrzení objednávky. Později mi poslali info že do Česka či do Českého Lidlu nic nepošlou. Německý Lidl má výhodu že má e-shop…člověk tam aspoň může nakupovat jako člověk, a ne se tlačit hodinu před otvíračkou přede dveřmi s důchodci, kteří touží po stejném akčním zboží. Český Lidl je prostě 100 let za opicemi…Libor. S