Lidl Německo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
766
3.10.13 13:08

lidl německo

Holky, prosím, nevíte některá, zda se dá přes on-line shop lidl.de objednat do Čech? Bohužel neumím Německy, abych si to přečetla, ale zaráží mě, že mají na ten on.-line obchod reklamu na mimibazaru. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prilezitostna
3.10.13 13:17

Google ti stránku lidl přeloží. Když rozklikneš akční nabídku, můžeš normálně nakupovat jako v e-shopu - viz http://www.lidl.de/de/Wimex-Moebel. Nepátrala jsem, zda zasílají do ČR.

• Citovat
  • Upravit
957
3.10.13 13:18

@Zazenitem pročítala jsem ty jejich podmínky a zasílají jen po Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
3.10.13 13:19

Ahoj, konkrétně s lidlem zkušenost nemám, ale jiné firmy to obvykle dodávají buďto pouze na hranice a nebo za nehorázné poštovné. Koukala jsem na jejich stránky, nenašla jsem o tom ani slovo, ale zas tak jsem to nestudovala, jen něco o jednotném poštovném. Snad ti někdo poradí lépe.

• Citovat
  • Upravit
766
3.10.13 13:30

Škoda, občas něco objednávám z německého Amazonu a tam je poštovné levné a doma to mám za tři dny, tak nevím, proč si k nám dávají na ten on-line obchod reklamy, když nám to stejně nepošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.10.13 13:49

@Zazenitem Když na ty stránky koukáš, tak pak jejich reklamu vidíš všude :-) obsah reklam se přizpůsobuje tomu, co často vyhledáváš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
3.10.13 14:01

Aha, to jsou ty inteligentní reklamy, nojo, vidíš to mi nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENUSKAGAKNELKA
14.11.13 09:24

DOTAZ

PROSÍM A NA KOLIK TI VYŠLO TO POŠTOVNÉ Z AMAZON A CO JSI ODTAMTUD TŘEBA OBJEDNÁVALA TY? jÁ MÁM V OČKU KUCHYŇKU NA VÁNOCE PRO MALOU

DÍKY

• Citovat
  • Upravit
766
14.11.13 13:50

Objednávala jsem oblečení a poštovné bylo v několik euro. Teď hodně objednávám věci z číny a tam je dokonce poštovné většinou zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.12.14 22:19

Německý Lidl-eshop zajišťuje dodávky zboží pouze na adresy v Německu. Mají to uvedeno i ve smluvních podmínkách. Zkoušel jsem tam něco objednat s dodací adresou v Česku. Přišlo mi i potvrzení objednávky. Později mi poslali info že do Česka či do Českého Lidlu nic nepošlou. Německý Lidl má výhodu že má e-shop…člověk tam aspoň může nakupovat jako člověk, a ne se tlačit hodinu před otvíračkou přede dveřmi s důchodci, kteří touží po stejném akčním zboží. Český Lidl je prostě 100 let za opicemi…Libor. S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák