Lidl - práce - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Markéta188
ano, mám zkušenosti s vedení lidí…
já mám z 80% veškeré zkušenosti, které jsou na tuto pozici potřeba, jen ne z obchodního řetězce..
Jestli nemas zadne zkušenosti z obchodu nebo příbuzného oboru, například logistiky, tak to chapu, ze nemají zájem. To by mohli ten obchod rovnou zavřít (nic ve zlým) ![]()
A s tvým přístupem… no zní to jakoze si myslíš, ze to mas všechno v malíku a ze vedoucí prodejny je jen taková lepší prodavačka, co jen nesedí za kasou, ale mává prstickem a říká každému, co má dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel z tvého projevu mám silný pocit, že pokladní či skladník je pro tebe sprosté slovo. Takže bych Tě za šéfku fakt nechtěla. Jinak mužova sestřenka tam dělá už několik let a ano, musíš si holt máknout 🙋🏻♀️
- Citovat
- Upravit
Naprosto netuším na co se tě na pohovoru ptali. Já osobně nastoupila jako brigádnice na RD a nyní jsem pokladní prodavač. Jako vedoucí směny by jsi myslím ale neměla mít problém projít sítem. U nás a v okolí to dělají i lidi co nikdy nepracovali v obchodě.
Když se podíváš na stránky Lidlu je tam několik informací o tom jaký je přístup k zaměstnancům - férovost, lidskost, efektivita a dynamika. Firma velmi dbá na individuální a lidský přístup k zaměstnancům.
I lidé na vyšších pozicích musí zvládat i práci prodavačky. Rozhodně nevedou manageri prodejnu z kanceláře.
Jak říkám, asi neporadím, protože otázky při pohovoru neznám, ale jestli máš o místo vážně zájem, tak to zkousej dál
tcitacee] @Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám dotaz, pracuje někdo v lidlu? mě ne a ne se tam podařit dostat. vždy u pohovoru mi řeknou, že jsem neřekla, to a nebo ono
Ráda bych se však hlásila ne vedoucí funkce tedy:
Vedoucí směny, zástupce manažera a manažer prodejny.
Byl by prosím někdo ochotný mě nakoupnout k jednotlivým pozicím, jak probíhá jejích den co je nutné hlídat.. např. ekonomika podniku, zaměstnanci, motivace zaměstnanců
jak probíhá den na jednotlivých pozicích atd.. Moc by mi to pomohlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit