Léky na spaní

24
2.10.20 08:06

lieky na spanie

Ktoré lieky na spanie zaberajú-bez nárastu hmotnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20912
2.10.20 08:17

Ty které ti předepíše lékař a který si TY SAMA ozkoušíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.10.20 08:34

Ještě jsem neslyšela, že by byl někdo tlustej kvůli práškům na spaní 8o a to už jsem v oboru nějakej pátek. Spíš je blbý, že na nich více či méně (podle druhu) vzniká závislost, na to si dej bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
2.10.20 08:36
@sisa8666 píše:
Ktoré lieky na spanie zaberajú-bez nárastu hmotnosti

co konopnej olej? bez thc….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
2.10.20 08:59

Jaky mas problem se spankem? Nemuzes usnout a prevalujes se? Nebo usnes, v prubehu noci se vzbudis a pak uz nemuzes usnout? Nebo mas krehke spani a vse te probudi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.10.20 09:07

Ano budím sa často aj mám plytký spánok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.10.20 09:07

Na hmotnosť to nemá vplyv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 09:28

Já se přidám s dotazem: mě se chce spát během dne, pak potřebuji usnout brzy třeba okolo 20-21h, ale neusnu a hodní se mě v hlavě myšlenky (poslední dobou mám nějaké problémy finanční atd) a stejně neusnu třeba do 1 do rána, pak se bohužel budím třeba okolo 3 ráno - 4 ráno, někdy když usnu dřív tak třeba i 2 x za noc pak probudím… v lepším případě znovu usnu a nemohu pak ráno vstát, zaspávám a jsem utahaná a v horším případě pak neusnu vůbec…

Za následek to má to, že denně potřebuji tak 2 kafe abych mohla fungovat vůbec, jsem unavená přes den, přijdu domu a nic… vím, že za to hodně může psychika a problémy finanční atd, ale těch se jen tak nezbavím a nevím jak to řešit… snažím se jít alespoň když jdu z práce trošku pěšky aspoň se 20 min projít, abych byla na vzduchu a líp spala…taky beru před spaním zinek a někdy zinek, hořčík a selen… krevní testy ok, je to prostě psychické ale co s tím?

Pomohl by už zminovany konopný olej? Potřebuji něco si před spaním dát zalehnout okolo 20h do postele a usnout…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 08:15

Ahoj, potřebuju jiný pohled na věc. Dítě, neurodivergentní, od narození špatně spí, usíná pozdě, v noci se budí a má dlouhá bdělá okna. Loni jsme konečně přesvědčili neurologa, aby nám předepsal melatonin (dítě mělo šest let a doktorovi se do toho nechtělo). Celkově se usínání zlepšilo, bdělá okna jsou méně často, ale stále se objevují doby, kdy dítě prostě velkou část noci nespí, budí nás a logicky pak ráno nevstane do školského zařízení. Režimová opatření samozřejmě jsou, dítě má dostatečný pohyb i tak akorát podnětů (málo je špatně, moc je také samozřejmě špatně). Otázka zní, šly byste do nějakých hypnotik? Mně osobně se i přes doporučení psychiatra do toho nechce, ačkoliv dítě prostě není po probdělé noci schopné vstát a jet městskou do školy… díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
284
3.11.25 11:29
@Anonymní píše: Více

Klasických hypnotik bych se pro dítě docela bál. Ještě neumí moc chápat možnou závislost atd. Co vím dětem se dává na špatný spánek antihistaminikum Prothazin pokud už to bez léků nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
3.11.25 11:31
@Anonymní píše: Více

Mohl by vám pomoci Quetiapin v malé dávce 25mg. Je na předpis od psychiatra. Když jsem ho pak vysazoval ani jsem o tom nevěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pyžamožrout
3.11.25 11:37

@Pruhovaný_mýval některé léky se dávaj na noc a líp se po nich spí ( i když hypnotika co vyloženě nejsou) a přibírá se po nich

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex