LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
23.7.08 22:32

Holky moc děkuju,taky doufám že bude všechno OK.
Jdu chrnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.7.08 22:34

tak uz vim kde to je

je to u Montpeliere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.7.08 22:38

kacudko, moc gratuluju!!! Tak ať je za devět měsíců zdravé mimi… Nedávno jsem si říkala, kdo to tady první rozčísne s novým potomkem… Kdo bude další?

Adel, Míno, tak ta ženská mě nezná, ani já ji, náhodou jsem zahlédla rodinné foto a na něm dotyčný. Tož, hlavně ať jim to klape :) , holka tvrdila, že je báječný, tak ať jí optimismus vydrží, zvlášť teď, když mají to malé.

Jsem z té kacudky naměkko, asi ani neusnu. Že bych se nechala inspirovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.7.08 22:43

Kačudko - gratulujeme ke // :D

Ka-tko - pračku máme podobnou, jen i se sušičkou a jsem moc spokojená, je super. Jo a to hubneš jen tak, nebo sportuješ?

Kačíku - snad jsou to jen zoubky, ale možná bych raději došla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.7.08 22:48

Jo holky to musím napsat
Mišánek trénuje jemnou motoriku :lol:
zvedl 2 prstíčky pavouka a už ho nesl do pusy na bližší prozkoumání a důkladné ožužlání, no nezadařilo se byl mu v poslední vteřině vyrván tuleněm :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.7.08 22:49

Miir, takze s bozenou jsi spokojena, jo????

No tak snad taky budu......susicku bych chtela, ale nemame ji kam dat a pracku se susickou v jednom nechci :-(

No hubnu tim, ze hlavne nezeru, teda jim ,ale zdraveji, mene a trochu se hybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
23.7.08 23:03

Kacudko, gratulujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.7.08 23:03
tulenice píše:
Jo holky to musím napsat
Mišánek trénuje jemnou motoriku :lol:
zvedl 2 prstíčky pavouka a už ho nesl do pusy na bližší prozkoumání a důkladné ožužlání, no nezadařilo se byl mu v poslední vteřině vyrván tuleněm :lol: :lol:
…to jako ze pavouka pak sezral tulen :lol: ?

kacudko, gratuluju :lol: !

kaciku, viktor to ted k zubum ma taky vyrazne ridsi a prave takovy zluto-bily. ale ja se tim teda nevzrusuju, protoze takhle casto srajdi i normalne, jen ted ma jinou konzistenci a barvu. ale mudre zavolej, pokud ji to neprejde a jestli to normalne nema tak casto.

krisulko, vitej zpatky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.7.08 23:07

adel ne zachránil mu jeho pavoučí život, pavouk se odbelhal do své škvírky u podlahy, skončit v Mišanově ústní dutince musí být strašlivá smrt… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.7.08 23:09

tak to jo, ja uz jsem si rikala, ze tak spatne varis, ze se tvi chlapi pretahujou i o tu trochu pavouciho masa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.7.08 23:23

tedy adel já jim tady vyvářím jak šéfkuchař např tuleň si v pátek k snídani nacpával břicho sachrem a dnes k večeři měl plněné žampióny s brambory a ty mi tu tvrdíš že se musí hladově rvát o pavoučí stehýnka. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
23.7.08 23:24

I když se tedy tvrdí že hmyz obsahuje kvalitní proteiny :lol: :lol: :lol:
je libo škvora? tuhle jsem jednoho ulovila vylezl z rychlovarné konvice po uvaření čaje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.7.08 00:02

Kacudko: GRATULACE veliká,drž se.
Budete to mít úplně stejně :lol: :lol: .....jsem moc ráda,že jsou tak brzo po sobě......zavzpomínala jsem si.....škoda,že ten čas tak letí :roll:

Krisulko:Vítej zpět…

Katko: Nám se osvědčil Jarishův roztok (na plenku ho naleješ,ohřeješ na příjemnou teplotu v mikrovlnce,na ni po:,–(íš a opakuješ několikrát denně -Kubík byl dost opruzený,když mu rostly špičáky…toto zabíralo.)Z mastí pak Imazol.

Tulenice:U nás byla jemná motorika s muchou.Otázka je,kdo si hrál s kým…mucha si sedla,Berinka po ní sáhla,mucha poodlétla,znovu sáhla po ní,mucha si poposedla,tak asi desetkrát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
24.7.08 00:22

Ewik to neplatí, Berinka ji neulovila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
24.7.08 00:24

No dobrou noc, jdu spát.