Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moc děkuju,taky doufám že bude všechno OK.
Jdu chrnět…
kacudko, moc gratuluju!!! Tak ať je za devět měsíců zdravé mimi… Nedávno jsem si říkala, kdo to tady první rozčísne s novým potomkem… Kdo bude další?
Adel, Míno, tak ta ženská mě nezná, ani já ji, náhodou jsem zahlédla rodinné foto a na něm dotyčný. Tož, hlavně ať jim to klape
, holka tvrdila, že je báječný, tak ať jí optimismus vydrží, zvlášť teď, když mají to malé.
Jsem z té kacudky naměkko, asi ani neusnu. Že bych se nechala inspirovat? ![]()
Kačudko - gratulujeme ke // ![]()
Ka-tko - pračku máme podobnou, jen i se sušičkou a jsem moc spokojená, je super. Jo a to hubneš jen tak, nebo sportuješ?
Kačíku - snad jsou to jen zoubky, ale možná bych raději došla k dr.
Jo holky to musím napsat
Mišánek trénuje jemnou motoriku ![]()
zvedl 2 prstíčky pavouka a už ho nesl do pusy na bližší prozkoumání a důkladné ožužlání, no nezadařilo se byl mu v poslední vteřině vyrván tuleněm
![]()
Miir, takze s bozenou jsi spokojena, jo????
No tak snad taky budu......susicku bych chtela, ale nemame ji kam dat a pracku se susickou v jednom nechci ![]()
No hubnu tim, ze hlavne nezeru, teda jim ,ale zdraveji, mene a trochu se hybu
tulenice píše:…to jako ze pavouka pak sezral tulen
Jo holky to musím napsat
Mišánek trénuje jemnou motoriku
zvedl 2 prstíčky pavouka a už ho nesl do pusy na bližší prozkoumání a důkladné ožužlání, no nezadařilo se byl mu v poslední vteřině vyrván tuleněm![]()
kacudko, gratuluju
!
kaciku, viktor to ted k zubum ma taky vyrazne ridsi a prave takovy zluto-bily. ale ja se tim teda nevzrusuju, protoze takhle casto srajdi i normalne, jen ted ma jinou konzistenci a barvu. ale mudre zavolej, pokud ji to neprejde a jestli to normalne nema tak casto.
krisulko, vitej zpatky!
adel ne zachránil mu jeho pavoučí život, pavouk se odbelhal do své škvírky u podlahy, skončit v Mišanově ústní dutince musí být strašlivá smrt… ![]()
tak to jo, ja uz jsem si rikala, ze tak spatne varis, ze se tvi chlapi pretahujou i o tu trochu pavouciho masa ![]()
tedy adel já jim tady vyvářím jak šéfkuchař např tuleň si v pátek k snídani nacpával břicho sachrem a dnes k večeři měl plněné žampióny s brambory a ty mi tu tvrdíš že se musí hladově rvát o pavoučí stehýnka.
![]()
I když se tedy tvrdí že hmyz obsahuje kvalitní proteiny
![]()
je libo škvora? tuhle jsem jednoho ulovila vylezl z rychlovarné konvice po uvaření čaje ![]()
Kacudko: GRATULACE veliká,drž se.
Budete to mít úplně stejně
.....jsem moc ráda,že jsou tak brzo po sobě......zavzpomínala jsem si.....škoda,že ten čas tak letí ![]()
Krisulko:Vítej zpět…
Katko: Nám se osvědčil Jarishův roztok (na plenku ho naleješ,ohřeješ na příjemnou teplotu v mikrovlnce,na ni po:,–(íš a opakuješ několikrát denně -Kubík byl dost opruzený,když mu rostly špičáky…toto zabíralo.)Z mastí pak Imazol.
Tulenice:U nás byla jemná motorika s muchou.Otázka je,kdo si hrál s kým…mucha si sedla,Berinka po ní sáhla,mucha poodlétla,znovu sáhla po ní,mucha si poposedla,tak asi desetkrát
![]()