Poradna duly
Jana Čurdová
Cau babizne ![]()
TAk zitra odletame na 12 dni!!!!
Takova hura akce… nakonec letime na Tabarku
Dnes jsem byla na nehty, nakonec jsem si nechala udelat gelovky… uz mne to nebavilo samotnou.
TAk mi to delal vietnamec- chlap, jsem cucela, porad mi koukal do vystrihu, ale nehty mam krasne
NApoly, teda treba taky budes
A Kacherie taky, vzdy to byva ve trojicich
U mne nehrozi,.........
Mám tady vzkaz od tuleně:
Malé ujasnění kdo koho vlastně chytal.
![]()
Pavouk chytal mouchy. Mišan chytal Pavouka. Tuleň chytal Mišana za ručičku, aby nestrčil Pavouka do tlamičky. Následně dal Tuleň Pavoukovi první pomoc, aby to přežil a byla tak zachována biodiverzita naší domácnosti. ![]()
tak to ja pavoucka vyluxovala, ale verim ze to prezila vesele snova site dal ![]()
Ahojky,
Míno,vstávali jsme v 6.15h,jenže k kompu se dostanu přes den jedině když spí ![]()
Adel,úžasná představa,jak tam leží našponovaný a potutelně se na Tebe usmívá
![]()
Peťule,jestli mu přesahuje hlavička přes vajíčko,tak ho klidně šoupni na tu dlouhou cestu do větší autosedačky,obzvlášť jestli ji máte polohovací.....bude mít aspoň přehled a zabaví se.Jinak autosedačka 9-18kg může být připevněna na sedadle spolujezdce…obrovský zážitek ![]()
My čekáme až dorazí autosedačka pro Kubíka a pak Berinku taky dáme do větší.
Napoly,taky se přimlouvám za testík
![]()
Katko,užijte si krásnou dovolenou.Hezké nehty.
Ka-tko hezké nehtíky
ale mně by teda asi nevydržely, Matýsek by mi je okousal dřív než bych se otočila
![]()
čus baby, nějak teď moc nereaguju… Včera jsem byla na borůvkách, po 4,5 hodinách mám 5l kyblík… fakt otročina…
a teda valim oči co se to tu děje ![]()
kacudko moc a moc gratuluju, ať je všechno v pořádku
katko moc pěkný nechtíky
užij si dovču
my zatím nestojíme, zatím jsme rádi, že sedíme
máme 3 zuby a 4. na cestě.
musim jít, chci upéct borůvkovej koláč
mrknu sem až zvíře bude spát ![]()
ahojte baby!
diky za privitani
i za prani ![]()
katko, uzijte si dovcu! to je uzasny! tyhle hura akce mam moc rada
nehty pekny!
v:,–(ime si na napoly?
(zrovna vcera jsem potkala dve kamaradky - a obe ze cekaji 2. mimi - jedna je bude mit 17 a druha 19 mesicu od sebe… ja bych si sla asi hodit masli
)
petule, jezdime stale ve vajcu… kde jste byli? chceme fotodokumentaci!
adel, kdyz se krison podezrele mile usmiva, jedna z variant zaskodnictvi je taky dokonale pros.ani
a viktorek je teda pekna zakera
![]()
byla jsem dnes u zubare (opet
) - nebolelo to, bo jsem to mela opichany, ale zato jak to ted prichazi k sobe… lahudka!
navic krisik tam byl se mnou, drzela ho sestricka, odesla s nim vedle a on celou dobu taaak rval! a ja hubu plnou odsavacek a naradicka jsem nemohla nic delat
des!
pak jsme nakoukli na sraz satkarek, tak jsem si trochu ![]()
Ahojda ![]()
Kacudko gratuluju…mne by tedy trefilo, uz fakt, ze bych +- pristi vanoce mela tehotnet mne desi…doufam, ze u nas // prijdou az dle planu
![]()
Kato krasny nehticky… ja uz nechodim neb nemam s nima nervy
uz jen na P-shine a jsou pekny
a krasnou dovcu ja se na tu nasi proprsenou (v lepsim pripade prosnezenou) taky tesim
![]()
Jinak hlasim 3 zub zub si prorizl cestu
Dneska se vrhla na Masika a totalne ji prevalcova
doufam, ze nase tankoobdobi prezije kosiska ve zdravi ![]()
Tulenice akce s pavouckem mne opravdu pobavila
my vesele bastime mozne i nemozne drobky a smitka (a to luxuju a vytiram 2-3 tydne) vzdycky neco vylovi
dokonce uz i aku vysavac jsme kvuli ni poridily ..no co imunita je imunita
jo a Masicek ma prej taky kvalitni konzervu…jednou uz byla rychlejsi nez maminka ![]()
Zatim taky jezdime ve vajicku mame fakt velky a jsme docela prtaty
hlavicka ma jeste minimalne 8 cm rezervu
ale uz ho nechavame v aute kdo se stim ma tahat ![]()
Ne že se všechny pomalu a jistě začněte přesouvat do jiných diskuzí - jako březen 2009,duben 2009,.......atp.
katko - teda u vás fakt platí - život je změna - a to nejlépe každodenně.Včera Francie,dneska Tabarka a zítra nakonec odletíte na Kanáry
. Přeju nádhernou dovču,pěkně si to užijte!!!!
Miiri -na hranice to máme 35 km,jezdíme do Lobau - tedy ještě dalších 10 km. Je tam veloiký Kaufland. ceny nějak nesleduji,nemám na to moc čas,většinou naházím nákup do koše a peláším,ale tenhle rozdíl je nepřehlédnutelný. To dvojbalení stojí 1,6 E ! Jj,taky jsem dělala zásobu jak pro jesličky a když jsem tak dala na hromadu jídlo pro malou na těch 12 dní,tak to bude jeden loďák jen žrádla a plen
. Doufám,že se nám ten kufr zatoulá ![]()
Krisulko -
to sis ale k svátečku dala dáreček - zubaře
,to je nápad ![]()
Adel -počkej až ti Viktorek tajně přehlodá tu šňůru od lampičky ![]()
Zaju - ne nebylo to podle plánu ![]()
Míno - neboj nepřesunu se,budu si s váma psát pořád(pokud budu mít čas). ![]()
Ka-tko krásný nehtíky.Obdivuju všechny kdo něco takovýho má,mě by to zavazelo ![]()
Napoly udělej si testík ať se mi přestaneš smát. ![]()
Krisulko - vše nej k svátku. ![]()
Ka-tko - krásný nehty, mně nikdy dlouho nevydrží, tak už si je nedávám.
Ta dovča, to je dobrý. My letíme v úterý ráno na Djerbu do Zarzisu ![]()
Teda holky neblázněte s těma //, to je najednou nějaký fofr ![]()
Míno ta cena je fakt bomba. Jinak my jídlo rozdělíme do všech kufrů, kdyby něco, tak ať něco máme ![]()
Nějak nestíhám, Oliver hrozně řádí, jak se staví, tak už nic nestíhám. Chjo, kde jsou ty časy, kdy ti prckové hajali a občas zaplakali ![]()