LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
29.7.08 20:27

Jéje, tady je dneska jaksi mrtvo…

Tak jsem se dneska pustila do výběru autosedačky a mám tyto dva finální favority http://www.babylife.cz/…darma---akce a http://www.babylife.cz/…---trendline.
Teď to musím ještě předložit mužovi, abychom udělali nějaký závěr, případně abychom se někde stavili je vyzkoušet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.7.08 20:56

Havo - obě dvě jsou kvalitní sedačky,určitě doporučuji vyzkoušet - ať vidíte, která lépe Matýskovi padne. Každá má trochu jiné upínací pásy - Romer je má takové pevnější - nám to ale zrovna vyhovuje.Rozhodně to fakt chce zkoušku a né se rozhodovat podle obrázku či ceny.

Sophinka se mi mění v mulatku,zdědila geny po tatínkovi,vlastně já taky nejsem zrovna blondýnka :lol: . Docela mě sejří,když někdo řekne - ta je opálená 8O . Nejsem debil,abych ji dávala na slunce,prostě mi tmavne i ve stínu :lol: Jo,a nechci tu zas prudit,ale dnes po ranním mlíčku v 5 hod pak vstávala v 10 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
29.7.08 20:59

Ahojky,
všichni asi dnes byli naloženi u bazénu :lol: ,včetně nás :lol: Berince se to moc líbilo :lol:

Havo:Pokud bych mohla radit,tak raději MaxiCosi Priori.Tobi má ty pásy totiž kovové.Ale jak píše Mína,je fajn,pokud to můžeš vyzkoušet :wink:

Míno:A spí pak přes den,když tak vyspává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.7.08 21:25

Ewíku - spí už jen po obědě,většinou něco kolem hodinky. Pak už ne. Kolem páte má sice krizi,ale to už ji usnout nenechám. V šest se chodíme koupat a o půl sedmé je večerka :lol:

No jo,ale teď už u bazénu nikdo být nemůže,tak kde všichni jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
29.7.08 21:51

Míno, já např. zrovna v kuchyni u dřezu… :?

Jinak díky za tipy k sedačkám. Podrobíme je testu a pak objednáme. :wink:

Jo, to se tak někdo má, když mu mrňous hezky spinká… Ale já si taky nestěžuju. Dneska si Mates cucnul o půlnoci, pak v 6, vzbudil se v 8. :) Ale během dne si dal 2× usínání za řevu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.7.08 13:41

nazdarek!

viktorek dekuje za pranicka a vsem posila zubatej usmev :wink: 

tulenice , jeste bych potrebovala objasnit viktorovu posedlost backorami, spinavymi koly od kocarky, kyblem s pouzitymi plinkami a dale potrebu ozuzlavat uzavery u topeni a kvetinace (zrovna vcera na sebe jeden s dracenou strhnul, dost velikej, no zatrnulo mi, ale nastesti mu spadl na raminko, ne na kebulku. ted uz mam vsechny kvetinace - doufam - dost vysoko).

mino , s tim autem to je teda sila. ty to snad pritahujes… gauc, prebalovak, auto… to by me zajimalo, cim to trumfnes priste 8O …

luli , kubko je fakt drak :lol: . no my taky mame schody do patra, ne teda tocity, normalni (i kdyz taky pekne debilni, protoze nemaji ty podstupne, takze kdyby si dite lehlo na bricho na schod, tak muze tamtudy pri trose (ne)stesti propadnout :roll: ), ale tam se daji uplne zavrit dvere, tady jen z jedne strany, z obyvaku ne.

no a jinak mame myslim separacni krizi nebo jak se tomu rika. vcera se frajer porad chtel nosit (zlaty bondolino :D , ruce by mi asi upadly), dokonce vecer ho chtel ponosit david, ale viktor vriskal, jak kdyz ho na noze berou, a jen jsem ho vzala ja, tak jako kdyz utne… a dneska to neni o moc lepsi, porad na mne visi, mamanek jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.7.08 13:54

Zdravím! :)

Adel neboj, já mám doma taky mamánka. Nedej Bože, abych si dovolila ho dát do postýlky. Už jak se skláním, chytí se jako klíště a začne vřískat. :evil: Dneska zase dvakrát usínal za šílenýho řevu… :roll:
Jinak zubatej úsměv je fakt parádní! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.7.08 14:20

Ahojky!

Holky, krásné fotky.

Dovolenkujícím přejeme, ať si to krásně užijí.

My už budeme doma. Musím zase chvíli chodit do práce. A od příštího týdne budeme konečně chodit plavat. Už se hrozně moc těším.

Jinak právě sedím v práci a čekám, kdy mě z toho vedra klepne. Nějak mi to teplo nedělá dobře. Máme tady hůř než venku, ale už jen chvíli a pak pomažu domů.

Adel, a nepramení ta Viktorkova posedlost z toho, že to jsou všechno zakázané věci? Já mám pocit, že Zuzinu nejvíce přitahují právě věci, které jí zakazujeme.

Míno, Tvé životní heslo je: kdo si počká, ten se dočká, že? Ne, nechci Tě vytočit ještě víc. Přeji, ať je to co nejdříve vyřešené.
My už sice na nic nečekáme, ale zase mám pocit, že co si koupíme, to je na houby a pořád něco chodíme reklamovat. Něco úspěšně (rošt do Zuziny postýlky) a něco méně (DVD přehrávač a mobilní telefon - ten už řešíme přes ČOI).

Jo, a co se týče mamánka, tak máme doma to samé. Od pondělka odcházím do práce za šíleného Zuzanina řevu. V 6:00 se probudí a řve jako protržená. Nepomáhá ani pochování od tatínka. Pak už je to prý zase v pohodě, ale teď nějak těžce nese moje odchody. Doufám, že to brzy přejde. No, a večery musíme také trávit spolu. Stačí, aby mě viděla, ani se nemusí chovat. Ale někdy mám problém si dojít i na záchod. Hned vystartuje a leze za mnou.

Tak já jdu zkusit ještě něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
30.7.08 15:36

čus baby,
tady je taky vedro, ale musím říct, že tenhle rok mi to poprvý nevadí, asi proto, že ještě pořádně žádný vedra nebyly… Teď se tady teda schyluje k bouřce, nehřímá, ale zatáhlo se, tak uvidíme :wink:

Adel krásná fotečka :D Já ani nepopřála :oops: Tak dodatečně vše nej Viktorkovi :D

Náš Honzík je taky docela mamánek, taky jsme usínali za šílenýho řevu, určitě si vzpomínáte jak jsem tady o tom psala… Napřed to byla tak hodina a půl každej den, to trvalo asi měsíc, pak to byla hodina, další měsíc, a teď je to většinou tak kolem 15ti minut a je klid :D A to většinou začne natahovat už když otevřu dveře ložnice :roll: Už jsem dost otrlá, takže ho tam prostě lupnu a je. Pak už jen dodržuju 5ti minutové intervaly, ve kterých mu dávám dudlík zpátky do pusy, pohladím po bříšku a zase jdu. Ale byly doby, kdy jsem si myslela, že to prostě není normální…

Dneska mam večer babinec, máme tady před barákem takovou lavičku, kde se slejzáme se sousedkama na vínko, tak se těšim. Chci udělat pár jednohubek, dáme tam nějaký svíčky… Tomáš má totiž dneska pařbu přes počítač, kterou jsem mu domluvila, aby neremcal, že pořád chlastám :oops: To si člověk sem tam dá skleničku a už to má na talíři :twisted: Anička opět není doma, jen se vrátila z chalupy, tak se přestěhovala k našim.
Naše máma si pěkně naběhla. Koupila Aničce takovou plastovou žehličku s barbie, jak říkala Anička „barbíňáckou žehličku“. Dala jí to, Anička nadšená to hned rozbalila. No a já si všimla, že se do toho dávaj baterky a má to něco dělat. Tak jsem je tam daly, ozvala se ukrutně hlasitá melodie „twinkle twinkle little star“, žehlička celá svítila a vibrovala… Anička nadšená začala žehlit vše okolo. Já pak šla domuý a večer máma volala, že Aničce musela dát celej koš prádla, takovej ten nástavec na žehlící prkno jak se na tom žehlí rukávy, a prej snad dvě hodiny žehlila, až jí to naši museli zatrhnout, páč je z toho bolela hlava…

Musím jít, začlo hřímat, jdu se kochat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
30.7.08 16:20

Ahojky mamušky,

tak my se opět s Ali dovolejkujeme na Vysočině…ale nyní je to lepší…už nemáme zimní fusak a čepičku jako před týdnem.

Hildo - tak si představ, že Ali teprve včera poprvé vyzkoušela ty plavečky.
Normálně ji asi už zachvilku budou malý. Nějak si to léto dalo na čas…
A bouřek z těch mám respekt…asi bych je nemohla takhle pozorovat jako ty.

Adel - pěkné zubaté foto. Alička má zatím jenom ty dva dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.7.08 16:31

Hildo - bacha ať tě nebací :lol: . Já bych teda při bouřce na balkon nešla ani za zlaté prase.

My tedy doma máme mamánka i tatánka. Možná tatánka víc. Já jsem pro Sophi jistota pravidelného bufetu a čisté prdelky a tatánek je na zábavu a pobavení.

Jo, a ještě váš chci trochu nasr… :lol: ,dopoledne mi Zdeněk volal,že se malá vzbudila v půl 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.7.08 16:33

Míno, nerozčiluj!!!

My jsme dnes vstávaly ve 3:15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.7.08 16:34

Ahoj, holky,

trošku nám ta diskuse v poslední době vázne, ale je to pochopitelné… všichni v luftě a taky je méně času na vysedávání u netu, když ti naši malí už jsou tak mobilní a ještě vyžadují neustálou pozornost :roll: :)

zrovna jsem s před chvilkou říkala, že bych nejradši pořídila Anežce na hlavu helmu, ať toto období přežije bez následků… je to síla, každý den se těším, až přijde Radek domů a já si na chvilku spočnu… ale běda mu, když chce jet třeba na kolo :evil:

no a moje předsevzetí ohledně zdravé výživy pro Anežku jde taky někam… chce to, co jíme my, takže byl rohlíček s máslem a černý čaj dneska ráno :)

hildo, tak opatrně s tím kocháním, nevystrkuj moc hlavu z balkónu

adel, moc pěkná zubatá fotka… my jsme pořád bezzubí, asi už definitivně poslední, že?

havo, tak na Soláni jsem snad ještě nebyla, nevím, kdy jedete, ale pak napiš, jak se ti tam líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.7.08 16:51

Jarouchu, snad Ti bude chabou útěchou, že náš pižďuch byl vzhůru od 4:30 do 6… :twisted:

Taky hlásím, že za sebou máme první záchvat vzteku. Dala jsem ho do postýlky, že půjdu vylít nočník. A pan mamánek dostal vztek, takže mlátil hračkama, pak se chytil žbrdlinek a začal s nima lomcovat. Následně se přitáhl do kleku a stoje. Ovšem jak řval, tak samo spadnul. :lol: No, vyndala jsem ho, jako že se vytrestal, ale vztekal se dál. Tak jsem ho tam lupla zpátky, hračky vyndala a v klidu odešla dělat svačinku. Když jsem to dodělala, přešla jsem si pro své rudé zpocené dítě, stále se ještě svíjící v postýlce. Vyndala jsem ho, po slzách ani stopy, ale štkal jako o život. Už ale nezuřil, tak jsem vzala knížku, že si budeme ukazovat. Chvíli se mračil, ale pak se teda snížil a ukázal mi kytku, což bylo asi gesto usmíření. :lol: Tak jsem zvědavá, jak často se to bude opakovat… :roll:

Jinak tady je zrovna pěkná buřina. Ještě že jsem stihla sundat prádlo! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
30.7.08 20:56

Ahojky,
hned je tu víc živo,když se venku zatáhne :lol:

Míno:Oba vstávali v šest,ale pak vytuhli…zato já ne :twisted:

Helmitko:Neboj nejste sami,Berinka je taky pořád bez zubů.A zatím to ani nevypadá,že by se nějaký klubal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí