LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
4.8.08 08:58

Ahojky,
zdravím po návratu z dovolené, byla to paráda, počasí bylo super :) ale jestli se mi podaří Vás někdy dočíst, kecalky jedny :lol: , tak to teda nevím, zřejmě si budu muset dát nocovku 8)

Míno, musím říct, že se tam u Vás parádně jezdí na bruslích …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.8.08 12:12

Ahoj holky!!!

Jdu vás jenom pozdravit…nějak nestíhám. Včera jsme se vrátili z Prahy ze svatby, bylo to fain, jenom to cestování je únavné!!!!

Ladik má celý týden dovolenou, tak budeme užívat rodinné pohody!

Snad vás stihnu dočíst!

tak pápá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.8.08 14:14

Ahojky holky, hlásím se z dovolené, zatím vás jen zdravím z práce, ale večer zkusím aspoň něco dočíst. Měli jsme se parádně, poreferuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.8.08 21:50

krásný večer,
koukám, že dneska tady chcíp pes …

no nic, hlásím, že jsem dočetla 8) ale nic si nepamatuju :oops: teda skoro nic :(

Míno, neprovokuj s tím spánkem :twisted: :twisted: :twisted: Matesovi rostou zuby jako o život - dneska se vyklubal šestý 8O 8O takže v noci se dožaduje mlíka cca po 1,5 - 2 hodinách …

fotečky - všechny jsou super, taky sem časem něco šoupnu :-)

jinak Matýsek začíná pomalu lézt po kolínkách, sedí už celkem bezpečně a občas se začíná o něco, respektive o mě, stavět

a protože už nevidím na oči, jdu do pelechu, než se zase začne dožadovat mlíka …

dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.8.08 22:51

Dominičkovi všechno nejlepší k svátku :dance: :srdce: :dance:

Zuzi,Péťo - vítejte zpáky!

Zaju - jezdili jste na bruslích směrem na Borný?

Jsem utahaná jako pes,takže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.8.08 22:54

Holky, snaha o dočtení byla, ale dala jsem jen tři stránky.. to se fakt nedá. Tak se jen ptám - stalo se v červenci něco fakt důležitého, zajímavého, atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.8.08 22:59

ahojky,
diky moc za tipy, zatim to viktorovi nezmizelo, tak uz asi po nejaky hojivejsi masti sahnu…

zuzi, vitej zpatky! koukala jsem na fotky. moc pekny, je videt, ze jste si to uzivali. a adamkovi ted docela chutna, ne? se docela spravil, hubenour :D . jo a co se stalo fakt duleziteho je, ze kacudka je opet tehotna :D

dominickovi blahoprejeme k svatku :-) - a protoze nevim, jak se sem dostanu zitra, tak posilame dvojnasobnou :srdce: predem i krisikovi.

jo, uz vime, co bude z viktorka - fletnista :lol: . takhle krasne dneska cvicil na tv ovladac 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.8.08 06:58

Všechno nejlepší k svátečku Krisíkovi :dance: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.8.08 08:25

Cau holky, sme doma z „dovoleny ALL Inclusiv“ :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
5.8.08 09:24

čus baby
my už 3. den teplotíme, nevim jestli zuby či co, zítra uvidíme…
Jinak se zdatně stavíme o vše co je po ruce.
zuzi vítej zpět, hlavně že jste v pořádku dorazili :D
katko jste doma nějak brzo, co se stalo???
adel mrzí mě, že ekzém nemizí… pořád to ale ještě nemusí být atopák. Škrábe si ti Viktorek? Pokud ne, tak buď v klidu. To škrábání je nejhorší…
míno už máš cestovní horečku? My jedem až v sobotu a už teď mám pocit, že nestihnu všechno vyprat a připravit…

Dneska si babička s dědou berou po obědě OBĚ děti, to bude havaj, dělám řízky :D Snad aspoň trochu uklidim. Ve čtvrtek nám sem přijde projektant, abychom se domluvili, jak nejlíp předělat náš malej byt na 3+kk, tak tu musí bejt uklizeno.

Včera mě Anika vytočila, byla domluvená s našima, že pojedou do Českých Budějovic koupit crocsky, aby je měla v září s nima k moři. V půl čtvrtý jim volala, kde jsou, že už chce jet, pořád tady s tim otravovala… Pak tady na 10 min. usnula. Naši ve 4 přijeli, já naložila Aničku v autosedačce k nim do auta, a ona najednou začala brečet, že nikam nejede, že se bojí, že s tátou někam pudem… No děs. Nakonec zůstala doma :evil:
S Tomášem nikam nesmíme. Když jdou děti spát, tak si občas vylezem na balkon, a když seč Anička náhodou vzbudí a zjistí to, tak máme normálně průser… Dělá hrozný scény, že nesmíme nikam chodit a tak… Už mě fakt štve, a to jí bude v prosinci 5 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.8.08 10:19

Ahojky

DOMINIČKOVI A KRISÍKOVI K SVÁTEČKŮM VŠE NEJ NEJ!!!

http://i121.photobucket.com/…h/wtp034.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.8.08 10:24

ZUZI vítej zpátky doma fotky máte super :pankac:

KATKO ty taky vítej a co se stalo????

Holky co používáte proti komárům Natálku mi včera komár ta svině :evil: tak pokousal že má neteklé čelo a i víčko na okem vpadá jak kdyby jí někdo namlátil :wink: :( a o dalších asi 10kousanců po těle ani nemluvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.8.08 10:32
.Mína. píše:Zaju - jezdili jste na bruslích směrem na Borný?

Ježiš, já nevím, bylo to po bývalé železniční trati, tuším, že se to jmenovalo Varhany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.8.08 11:14

Ahoj maminy,
tak som tu opat na chvilocku, lebo tu chcem lapnut nejake fotooooooozy.

Tak nas chrobulko dostal od suseda takuto Godzilu - svina ma skoro dva metre a nie je ju kam dat.  

Moooooooooooooja motorka, moooooooooooooja.......  

Papam broskynku

Aj pároček je dobrýýýýýý

A bazénik proste milujem

NO inac nic nove, zuby nove nemame, a musela som opat zacat v noci krmit, inak bol vresk na raty. No a vecierka je samozrejme o desiatej a vstavame o pol siestej - siestej.

Mino
co to mas za dieta? Aj ja chcem take co chodi spat o siedmej a vstava o desiatej. TEn moj spi tak osem hodin, cez den tak hodinku az dve - hruza.

No tak sa maly budi tak ja zas letim. Pisala som ten mail hodinu, lebo mi comp zmrzol tak 10×.
Tak paaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.8.08 14:47

teda Luli, parádní fotečky :-) Jakubko je velký šikula … a jak pěkně Godzilku přepral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí