LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
5.8.08 16:28

Si děláte s tou Kacudkou p…l? Kdy vám to tak oznámila? To bych si ráda přečetla.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.8.08 16:29

Zaju - tak to jste projeli úplně novou cyklostezku z Č.L. na Prácheň. Na těch Varhanech se točila pohádka Pyšná princezna :wink:

Hildo - celý den snáším na hromadu krámy,do toho vyřizuji poslední nutné věci do práce,........no je to jebka. Ale už mi zbývají jen ty nejdůležitější věci - umýt si hlavu,zdrbat ochlupení z hnátů a nalakovat drápky :lol:
Vyrážíme ráno v šest,odlet máme v 10.05.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.8.08 18:39

Ahojky,
jen Vás jdu pozdravit.Oslavencům vše nej.
Vy,co odjíždíte krásnou dovolenou.

Kolegyňka z práce má dovolenou,tak dělám dozor učence a nestíhám.....snad koncem týdne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
5.8.08 19:08

Ahojky,

Zuzi - vítej zpátky z dovči,až budeš mít chvilku tak napiš jaký to bylo.Jo a psala jsem to na straně 1233. :wink:

Holky včera se mi malej strašně osypal,všimla jsem si toho když sem ho dávala do vany,měl to na zádíčkách.Dnes ráno už to měl i na bříšku a na obličeji.Tak jsme šli k doktorce,naše tam nebyla,tak jsme museli k jiné která ji zastupovala.Lidí jako pr… No a malej má tu šestou nemoc.Tak jsem zvědavá za jak dlouho mu to zmizne,prý tak do týdne.

Gratulace Kristiánkovi k svátečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
5.8.08 20:22

Ahoj Holky - tak jsem tu hezkou chvíli nebyla a najednou koukám - tady už je TĚHULE??? 8O 8O 8O Tak tomu říkám fičák :lol:

Kačudko - moc ti s Vojtíškem gratulujeme a upřímně - máš můj velký obdiv - já si ten mazec kolem dvou dětí takhle malých nedovedu ani představit.

Jinak u nás není tak veselo jako u Vás všech - dovolený, nový přírůstky atd. - u nás je pořád rozvodově a soudně a když to zvládneme všechno do vánoc tak budu moc ráda. Takže si Vás tu občas přečtu, ale nějak sem teď nemám co psát :cry: :cry: :cry: Jsme tak trochu na jiný koleji než vy :cry:

Jednu novinku vlastně máme - od září nám dopadl byteček od města - což se divím, protože nejsem tmavší pleti :D 8O
Je úplně nový 2+1 , takže snad v novém bytě začneme s Vojtíškem nový život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.8.08 20:47

katlinko, tak to gratuluju k novému bytu, to je parádní zpráva… a jakto, že nemáš co psát, vždyť tu se přece píše hlavně o našich dětech, ne? Tak co synátor, kolik zubů má, lozí už po kolínkách, poslední fotky hoď, ať víme, jak vypadá…

kacudko, tak rychlé uzdravení…

míno, pěknou dovolenou, si na tebe vzpomenu, až si budu holit hnáty… :)

luli, krásné fotky a ta godzila, ta je… :D

včera jsem, holky, měla krizový den, už hrozilo, že mi z té nepřetržité péče o dračici hrábne, normálně jsem měla takový mírný třas v rukou a byla jsem na malou i zlá, no hnus, vyslala jsem taťku na dlouhou vycházku, spočla si a dneska už zas normálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.08 21:17

Katlinko i my se přidáváme ke gratulaci k bytečku, uvidíš, teď už to bude jen lepší :-)

nepřihlášená zaju

• Citovat
  • Upravit
7805
5.8.08 21:20

Katlinko - moc gratuluju k bytečku,to je super :-)
Taky si zatím nedovedu představit jaký to bude s dvouma malýma dětma,ale snad to zvládnu.Ewik to taky zvládla a dokonce si to chválí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.8.08 21:36

Katlinko - určitě na tebe a na Vojtíška v novém bytečku čeká nový a lepší život. Moc ti to přeju! Hlavně si nenech jedním nepovedeným sňatkem vzít iluze o mužských. Prostě si jen kápla na nepravého, a ten pravý už někde čeká - neboj se mu jít naproti. Držím palečky, ať už jsou ty soudní tahanice co nejdřív za tebou!

Listopadky - se loučím :-) ,pokud tam bude net - písnu. Nezlobte tu, hlídejte své mazlíčky jako oko v hlavě a moc neseďte u pc, ať to pak zvládnu dočíst!
Vracíme se 18.8. nad ránem,a tak předčasně přeju všechno nejlepší Zuzance k svátku :srdce: :dance: :srdce: :huban:

pa :-) pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.8.08 21:42

.....já hlava děravá...... Petulo všechno nejlepší k narozeninám!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.8.08 22:12

Ahoj holčiny,
co jsem v Čechách, nestíhám číst, natož reagovat. Přispěvatel se ze mě stane asi zase až z Dánska. Jediné, co jsem zaregistrovala je Kačudka - hrozně moc gratuluju. Závidím odvahu, mě by druhé mimčo pomalu taky už lákalo, ale jelikož nemám poblíž žádné hlídání a občasnou výpomoc, tak 2. dítě = kamikadze.

Katlinko , určitě občas napiš. Ono je někdy nejlepší se ye všeho vypsat …

Hildo , jedeme příští týden do Třeboně, manžel si chce dát dohromady záda. Rádi bychom zústali v kempu Třeboňský ráj. Nevíš, jakou má úroveň? Tady u Jihlavy je jen jeden kemp, kam by mě nikdo nedostal, strašná kvalita, tak bych nerada skončila ve špíně se studenou vodou.

Nevím, jak je to u vás, ale co Jonýs začal lízt, udělám polovinu toho, co dřív. A to jsem dřív nestíhala nic.

Všechny moc zdravím, pokusím se dočíst pár stránek a občas aspoň nakouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.8.08 08:36

čus baby,
míno tohle už asi číst nebudeš, ale pěkně si to užij

Katlinko gratuluji k bytečku :D A souhlasím s holkama, jen nám sem napiš, každá tady řešíme své problémy, uleví se Ti a my Tě podpoříme !!!

Jonysko tenhle kemp má jeden můj kamarád, nikdy jsem tam nespala, takže jak je to tam s vodou a tak nevím, ale moc dobře se tam pije ! A je to tam v úžasným místě, 5 minut na schwarzenberskou hrobku, která je opravdovým architektonickým klenotem http://www.pruvodce.com/domanin/ a z obou stran jsou rybníky, z jedný Opatovický a z druhý Svět. Po obou hrázích super procházky. A jelikož je kemp neustále plnej pokud je hezky, tak soudím, že to tam špatný nebude. Jdi do toho. Škoda, že tu nebudu, mohly jsme dát minisrazík.

Katko tak už nás nenapínej, co se stalo???

My jsme ještě včera trochu teplotili, a naskákalo nám pár takovejch pupínků na ručičkách, takový ty v kterých je voda… Nevíte někdo co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.8.08 14:09

Cau babizne

MAM PRACKU a peru :-D

To je prima pocit......... a pracka je skvela, tuky tuk :-D

Nebudu moc reagovat, stejne si prd pamatuji,
No a k nasi dovolene
Jak vite, kupovali sme zajezd ve ctvrtek pred 5 odpolko, a v patek ve 20 byl odlet.
Cesta na letiste super, stihli sme to naknap se schovat pred silenou prutrzi, odbavili nas, deti hodne, parada. na kontrole jsem ochutnala lahve s mlikem a cajem a hura do odletove mistnosti.....
Leteli sme Travelem servicem, dalo se, mista sme meli dost,
Let parada, deti zlate, spali, prilet 22.45, prvni problem byl s kocarkem, ktery sme pozadovali vydat u letadla. Cekali sme nan 30 minut kym nam rekli, ze ho daji se zavazadlama, takze sme se jeli odbavit pres kontrolu, kde uz stali lidi z dalsiho letadla......trvalo to strasne dlouho, pak sme hledali delegatku- nikde nebyla, nevedeli sme ktery bus je nas. Nastesti tam byli hodne holky z azur rizen slovaki a ty nas navedli. jen tak tak nam bus neodjel.
No sranda, ridic si nasackoval do busu lidi z 2 hotelu a delegatky byla tim padem v koncich, nevedela co driv. Nakonec sme do hotelu dorazili neco po pul jedne
Vlada sa jal vybaveni klicu¨. ja cekala opodal s deckama, Jenda unaveny, protivny, mala pospavala v kocarku
po hodine, kdy dorazil autobus se slovakama, porad cekame v hale, dalsi hodka, odbavili temer vsechny slovaky a my furt nic, tak jsem se sla ptat co se deje, no Vlada mne serval at si jdu sednout, pak z neho vypadlo ze nas nemaji v papirech a tak nemame volny pokoj.....
resili to jeste hodinu( byla tam jeste 1 rosina se stejnym problemem)
pak konecne sme dostali pokoj........2 patro s kocarem, ale pry druhy den nas daji na jiny pokoj.
No unaveni sme odpadli do postele
druhy den snidane........ holky co si predstavite pod pojmem ALL inclusiv??
TAk v tomhle hotelu to znamena
1 salam tipu Liptovsky, michana vejce, nebo varene, okorala zelenina, nahnila rajcata!!!! parecky pro deti
Pak kafe, caj, bagety, to bylo fajn.
zadny jogurt treba- dost mi chybeli, i Jenikovi, ale dalo se to

Dale v programu maji Lehatka a slunecniky na plazi i u bazenu zdarma.........jo no problem, ale sakra rucniky nebyli......a ty z pokoje si nesmel vynaset

Obeed.......vyborne zakusky, ovoce Ok.......jidlo jak kdy, ale ta zelenina porad stejna, rajcata jsem ubec nejedla, to fakt neslo

Zmrzlina-za 2 dinare, neni all inclusiv
Alkohol, vino, pivo, sangrie. Vino slo, Pivo nevim, ale sangrie byla strasna......prirovnam vyplachnute lahvi od cerveneho vina a v tom plavali kousky jabka

More, nadhera, plaz dobra, spina moc nebyla, nepocitam do toho turisty co vyhazovali vajgle
Vlny nekdy i 3 metrove- cervena vlajka. to byla parada.

BAzeny, voda cista, tepla, super.......... az posledny den v deckem plavalo hovno, no a asi 8 den se Jitka do neho poblila :-) Ale kazdy vecer je cistili

ZArizeni hotelu- klima super, uklizecka byla bozi, mila pani, moc se o nas i deti starala, nebyl problem i 3 x menit pradlo kdyz deti blili

Obsluha recepce- des,
cinici v pohode, obsluha napoju, pomala, nestihali

Moje deti v hotelu, hyckany kazdym, cicmali je vsichni, ale v pohode

Animatori- nemam vytek,
Miniclub super
Detska diskoteka paradni, jeste ted si doma prozpevujeme cukucuk :-D

A zpatecni let? To byla docela prdel.........Novaleine nebo jak se psalo, tuniska letecka
Mohli sme do kokpitu za letu..... to u TS nehrozilo
NA cele letadlo 1 cola ( sedeli sme ve 4. rade, ve 3. dosla) :lol:
KAfe, prvih 5 rad letuska prolitla azacla u 6 rqady :-D

No co dodat......delegat CR v Tunise arogantny chlp, na ktereho vsichni nadavali a na ktereho se Vlada hodla stezovat.....

Jinak dovolena byla super........ kdyby jeste se zlepsili sluzby- nevadilo nam ani vybaveni pokoju, proste vsechno je o lidech a sluzbach. Myslim si ze za ty prachy by se mohli smekat vice......
Dovolena nas stala 43 tisic i s poplatkama + utrata na miste
za tyhle prachy s prehledem se vejdeme do Egypta do 4**** hotelu s AI( jen sme se bali prujmu, ktery se nam nevyhnul ani v tunise) to je pouceni pro priste

a nejake fotos  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.8.08 22:01

Ahojte,

Ka-tko vítej z dovči a ten tvůj popis…fakt slohovka,ale dobrý,pobavilo mě to :wink: a fotečky jsou parádní.
Mít pračku je fajn že?? :wink: :lol:

Hildo - a nemúže to být ta Šestá nemoc?Náš malej ji má zrovna teď.Měl teplotu,zduřelej krk a všude pupínky,ale zase neměl ty co je v nich voda.Tak nevím. :roll: Třeba ti někdo poradí víc.

Holky zítra jdu na gyndu,tak na mě myslete.Pak se určitě ozvu.Doufám že bude všechno v pořádku.

Dobrou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
6.8.08 23:35

ahojky, docetla jsem, ale mazu rychle do postele, viktor ma ted mizerny noci, tak at neco naspim.

jenom hildo , kdyz ma puchyrky - nezacinaji mu nestovice? pak me jeste napadl syndrom ruka-noha-usta, ale to by to mel i v pusince a na nozickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí