Poradna duly
Jana Čurdová
hildo, to je na štamprlu… nebo na dvě… ještě štěstí, že byl Tomáš doma a že byl tak duchapřítomný… aspoň vím, co mám v takové situaci udělat…
enasus, ty mě bavíš, jáhly se tu už probíraly, recept univerzální od nás: jáhly spařím a dám vařit v rýžovém mléce (poměr 190ml mléka 1 vrchovatá lžíce jáhel = 1 menší porce) asi na 20 minut a nakonec přidám, co mám doma na ochucení, ovoce, přesnídávku, rozmixuju, přidám kousíček másla a je to.
Hezké odpoledne!
Míno, to byste měli vyrazit na pořádný výlet!
Adel, přeji, ať je to opravdu jen alergická reakce na mák.
Hildo, Ewiku - také nás lákají samolepky a cedulky, ale naštěstí se mi je zatím daří zachránit před sežráním.
Hildo soucítím s tebou… Mišánek když se narodil dostal hračku panáčka s vlasy z vlny.. no co čert nechtěl kus té vlny ukousl a chtěl sežrat (tak před 2-3 měsíci) no nedusil se, ale dávil se, až se z toho příšerně pozvracel… hračku jsem zabavila…
Adel a pokud to bude alergická reakce na mám tak ti to nezávidím, mák najdeš i na rohlíku…
Mišánek si včera dával k svačině půl meruňky, kousek rohlíku a 2 sušenky sunarky.. mám pocit že to tričko už nikdy bílé nebude… Co se dá dělat asi bude mít batikované tričenko ![]()
Míno ty to líčíš jako tu nejděsivější věc co člověka může potkat - rodičovství… tak proč to absolvuješ už potřetí?
![]()
Ewik no ja ho na tu trávu dala a moc nadšeně se netvářil
![]()
No a naše plazivka začíná nadzvedávat zadek, pohybuje se ještě legračněji než předtím. Možná časem poleze. Už se zvedl na ruce a kolínka, ale je choulostivý, dlažba a plovoučka ho tlačí…
Sorry tedy jestli zase otravuju s jáhlama… tady se toho tolik nakecá… kdo to má v tom velkém množství slov hledat.
Hildo - tedy to muselo být strašný… já se taky k něčemu přiznám… mě Ali ve středu v noci spadla z postele. Nebylo to nic tragického…ale měla jsem tedy šílený pocit, že se z toho nevzpamatuje. Nakonec to ustála a pak po mlíčku spala dál.
Jinak jak se tady bavíte o té trávě… tak naše Ali jak zjistí, že je na trávě…tak je z toho vykulená. Nejlépe, když ji postavím do houpací žirafy a holé nožky se dotýkají trávy…tak to na nás vymění pár obličejů.
![]()
Tulenice - protože jsem nepoučitelná
Ale jestli nevěříš - nevěř - pobavíme se o tom za 20 let
![]()
Míno věřím ti, netřeba čekat 20 let…
Moje máti byla taky nepoučitelná nebo chtěli mít chlapečka, no podařilo se ale až napotřetí, to soused měl smůlu smůlovatou, tomu se kluk nepodařil vůbec napotřetí to byly dvojčata, 2 holky, no pak už to raději nezkoušel
![]()
Čau holky,
malej byl celej večer ptotivnej,nechtěl ani usnout.Mám pocit že mu zase rostou nějaký zuby.Už má 2 dole. ![]()
Jo a když Domís sleze z deky na trávu,tak už nechce zpátky na deku.V trávě se mu prostě líbí. ![]()
Nic moc už si nepamatuju.Nějak mám teď málo času,stíhám dočítat,ale psát už moc ne. ![]()
jooooooooo a dnes jsem se byla zkrášlit u kadeřnice,tak jsem zase krásná heč heč ![]()
tulenice píše:
Kačudko heč já byla už ve středu a taky jsem krásná
no zbaleno až na toaletní potřeby, ty se poberou ráno… ale to tedy bude výprava, jak stěhování národů.
A to se ještě mohu utěšovat tím že odrážedlo zatím nepotřebujeme, ale zato sebou vláčíme hvězdářský dalekohled i se stativem. Takže 2 batohy, kočár s Mišanem a manducou v košíku + ledvinka + taška na kočár … to je stejný jako na první dovolenou, ale přidává se kolečková obří kabela…
Ahojte babušky,
tak zdravím už vlastně z dovči. Chtěla jsem se rozloučit ještě z domova, ale zase nám nešel net. ![]()
Helmitko, tak na konec nejedeme na Soláň, ale na Portáš. Manžel si to totiž plete…
Kdyby byl někdo poblíž (Helmitko, Kačiku,…), můžeme dát minisrazík.
Moje číslo máte, tak mi prosím kdyžtak pošlete sms. Já se pokusím někde najít ten seznámek od Adel, ale cizí počítač, znáte to… Jo a příští víkend budeme zase nějak ve Zlíně (Ewiku
)
Adel, taky bych udělala cílené testování. Vypadá to ale podobně, jako u Matýse. Máznout zkus Pityol, Imazol a nebo Tanno-Hermal Lotio (to je takový tekutý pudr na neštovice a mokvavý ekzém a stojí cca 130 Kč, takže to asi až jako záložní variantu…)
Hildo, uplně jsem se opotila. Ale cedulka „modem“ mě taky pobavila…
![]()
Tulenice, o balení mi ani nemluv. Jsme jako cikánská výprava.
A to nevezeme žádné jídlo a já s Matesem máme všechny věci v jedné tašce. Tatínek má ovšem pro sebe stejně velkou krosnu…
![]()
Enasus, nic si z toho nedělej, taky mám problém něco dohledávat…
Já dělám jáhly tak, že spařím jáhelné vločky a přihodím je do zeleniny, když už je skoro uvařená. Pak to společně pomixuju (ty jáhly stejně zůstanou jak jsou…) a podávám.
Od Janka obvykle dostanu vynadáno, že je to horké a musí se foukat.
:wink
Kdybych se sem už nedostala, tak se tu mějte prímově! ![]()
havo, poblíž nebudu, asi budu tvrdnout v Ostravě, ale užijte si to, mrkla jsem na jejich stránky a vypadá to tam parádně. A pak rozhodně poreferuj, tam ty končiny nemáme ještě obšláplé…
Zítra budeme grilovat s tchánovci a švagrovci a malým Vojtíškem, miminkem, celkem bych se i těšila, ale není mi jasné, jak to na té zahradě s tou naší dračicí vydržíme celé odpoledne. Obojek jí dát nemůžu a už vidím, jak mi mizí mezi záhony… No, snad budu mít čas aspoň pojest kus stejku.
Nikde nikdo, já to taky balím… ![]()
Tady chcíp přes víkend pes:lol:
Havo - přeju hezkou dovolenou!!!
Mám vyřídit od Raveny pozdravení,včera taky odjeli na dovču, a protože přestěhovávala domácnost do Petříka (jejich auto), nestihala se tu rozloučit ![]()
Mě to čeká v úterý.Povolené nám dva kufry. Pro tuto chvíli se mi to zdá skoro nemožný to tam všechno napěchovat,ale nic jiného mi nezbyde.
Dnes dorazili rodiče z Bielefeldu,budou se nám starat o domeček - zlatý lidičky,je na ně spolehnutí.
Tak já jdu zas něco podělat.