LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
1.8.08 13:24

hildo, to je na štamprlu… nebo na dvě… ještě štěstí, že byl Tomáš doma a že byl tak duchapřítomný… aspoň vím, co mám v takové situaci udělat…

enasus, ty mě bavíš, jáhly se tu už probíraly, recept univerzální od nás: jáhly spařím a dám vařit v rýžovém mléce (poměr 190ml mléka 1 vrchovatá lžíce jáhel = 1 menší porce) asi na 20 minut a nakonec přidám, co mám doma na ochucení, ovoce, přesnídávku, rozmixuju, přidám kousíček másla a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
1.8.08 13:25

Hezké odpoledne!

Míno, to byste měli vyrazit na pořádný výlet!

Adel, přeji, ať je to opravdu jen alergická reakce na mák.

Hildo, Ewiku - také nás lákají samolepky a cedulky, ale naštěstí se mi je zatím daří zachránit před sežráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
1.8.08 13:47

Hildo soucítím s tebou… Mišánek když se narodil dostal hračku panáčka s vlasy z vlny.. no co čert nechtěl kus té vlny ukousl a chtěl sežrat (tak před 2-3 měsíci) no nedusil se, ale dávil se, až se z toho příšerně pozvracel… hračku jsem zabavila…

Adel a pokud to bude alergická reakce na mám tak ti to nezávidím, mák najdeš i na rohlíku…

Mišánek si včera dával k svačině půl meruňky, kousek rohlíku a 2 sušenky sunarky.. mám pocit že to tričko už nikdy bílé nebude… Co se dá dělat asi bude mít batikované tričenko :)

Míno ty to líčíš jako tu nejděsivější věc co člověka může potkat - rodičovství… tak proč to absolvuješ už potřetí? :lol: :lol: :lol:

Ewik no ja ho na tu trávu dala a moc nadšeně se netvářil :lol: :lol:

No a naše plazivka začíná nadzvedávat zadek, pohybuje se ještě legračněji než předtím. Možná časem poleze. Už se zvedl na ruce a kolínka, ale je choulostivý, dlažba a plovoučka ho tlačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.8.08 14:59

Sorry tedy jestli zase otravuju s jáhlama… tady se toho tolik nakecá… kdo to má v tom velkém množství slov hledat.

Hildo - tedy to muselo být strašný… já se taky k něčemu přiznám… mě Ali ve středu v noci spadla z postele. Nebylo to nic tragického…ale měla jsem tedy šílený pocit, že se z toho nevzpamatuje. Nakonec to ustála a pak po mlíčku spala dál.

Jinak jak se tady bavíte o té trávě… tak naše Ali jak zjistí, že je na trávě…tak je z toho vykulená. Nejlépe, když ji postavím do houpací žirafy a holé nožky se dotýkají trávy…tak to na nás vymění pár obličejů. :o :o :o :o :o :o 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.8.08 19:22

Tulenice - protože jsem nepoučitelná :lol: Ale jestli nevěříš - nevěř - pobavíme se o tom za 20 let :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
1.8.08 20:00

Míno věřím ti, netřeba čekat 20 let… :lol: Moje máti byla taky nepoučitelná nebo chtěli mít chlapečka, no podařilo se ale až napotřetí, to soused měl smůlu smůlovatou, tomu se kluk nepodařil vůbec napotřetí to byly dvojčata, 2 holky, no pak už to raději nezkoušel :lol: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
1.8.08 20:09

enasus asi ji to šimrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.8.08 20:45

Čau holky,

malej byl celej večer ptotivnej,nechtěl ani usnout.Mám pocit že mu zase rostou nějaký zuby.Už má 2 dole. :wink:

Jo a když Domís sleze z deky na trávu,tak už nechce zpátky na deku.V trávě se mu prostě líbí. :lol:

Nic moc už si nepamatuju.Nějak mám teď málo času,stíhám dočítat,ale psát už moc ne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.8.08 20:46

jooooooooo a dnes jsem se byla zkrášlit u kadeřnice,tak jsem zase krásná heč heč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
1.8.08 20:53

Kačudko heč já byla už ve středu a taky jsem krásná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.8.08 22:04
tulenice píše:
Kačudko heč já byla už ve středu a taky jsem krásná :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
1.8.08 22:55

no zbaleno až na toaletní potřeby, ty se poberou ráno… ale to tedy bude výprava, jak stěhování národů. :roll: A to se ještě mohu utěšovat tím že odrážedlo zatím nepotřebujeme, ale zato sebou vláčíme hvězdářský dalekohled i se stativem. Takže 2 batohy, kočár s Mišanem a manducou v košíku + ledvinka + taška na kočár … to je stejný jako na první dovolenou, ale přidává se kolečková obří kabela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.8.08 21:06

Ahojte babušky,

tak zdravím už vlastně z dovči. Chtěla jsem se rozloučit ještě z domova, ale zase nám nešel net. :evil:

Helmitko, tak na konec nejedeme na Soláň, ale na Portáš. Manžel si to totiž plete… :roll: Kdyby byl někdo poblíž (Helmitko, Kačiku,…), můžeme dát minisrazík. :wink: Moje číslo máte, tak mi prosím kdyžtak pošlete sms. Já se pokusím někde najít ten seznámek od Adel, ale cizí počítač, znáte to… Jo a příští víkend budeme zase nějak ve Zlíně (Ewiku :wink: )

Adel, taky bych udělala cílené testování. Vypadá to ale podobně, jako u Matýse. Máznout zkus Pityol, Imazol a nebo Tanno-Hermal Lotio (to je takový tekutý pudr na neštovice a mokvavý ekzém a stojí cca 130 Kč, takže to asi až jako záložní variantu…)

Hildo, uplně jsem se opotila. Ale cedulka „modem“ mě taky pobavila… :oops: :lol:

Tulenice, o balení mi ani nemluv. Jsme jako cikánská výprava. :roll: A to nevezeme žádné jídlo a já s Matesem máme všechny věci v jedné tašce. Tatínek má ovšem pro sebe stejně velkou krosnu… :roll: :wink:

Enasus, nic si z toho nedělej, taky mám problém něco dohledávat… :wink: Já dělám jáhly tak, že spařím jáhelné vločky a přihodím je do zeleniny, když už je skoro uvařená. Pak to společně pomixuju (ty jáhly stejně zůstanou jak jsou…) a podávám. :wink: Od Janka obvykle dostanu vynadáno, že je to horké a musí se foukat. :roll: :wink

Kdybych se sem už nedostala, tak se tu mějte prímově! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.8.08 22:33

havo, poblíž nebudu, asi budu tvrdnout v Ostravě, ale užijte si to, mrkla jsem na jejich stránky a vypadá to tam parádně. A pak rozhodně poreferuj, tam ty končiny nemáme ještě obšláplé…

Zítra budeme grilovat s tchánovci a švagrovci a malým Vojtíškem, miminkem, celkem bych se i těšila, ale není mi jasné, jak to na té zahradě s tou naší dračicí vydržíme celé odpoledne. Obojek jí dát nemůžu a už vidím, jak mi mizí mezi záhony… No, snad budu mít čas aspoň pojest kus stejku.

Nikde nikdo, já to taky balím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.8.08 20:30

Tady chcíp přes víkend pes:lol:

Havo - přeju hezkou dovolenou!!!

Mám vyřídit od Raveny pozdravení,včera taky odjeli na dovču, a protože přestěhovávala domácnost do Petříka (jejich auto), nestihala se tu rozloučit :lol:
Mě to čeká v úterý.Povolené nám dva kufry. Pro tuto chvíli se mi to zdá skoro nemožný to tam všechno napěchovat,ale nic jiného mi nezbyde.

Dnes dorazili rodiče z Bielefeldu,budou se nám starat o domeček - zlatý lidičky,je na ně spolehnutí.

Tak já jdu zas něco podělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital