Poradna duly
Jana Čurdová
čus baby,
dovolená se koná
Akorát teda nejde vše úplně podle plánu… Anička dostala včera dopoledne teplotu, na jednom prstíku u ruky jí naskočily dva úplně totožný pupínky s těma Honzíkovejma. Honzík už je dobrej, pupínky tak za den dva už ani nebudou znát. Včera s nima ještě Tomáš jel k dr. (už tam byl náš dr.), řek mu, že se bojíme, aby to nebyly neštovice, na což mu dr. řek, že se zbláznil
Potom konstatoval, že Honzíkovi nic neni a Aničce dal kapky do očí, že se jí prej rozjíždí zánět (chvilku předtim si prej mnula oko v čekárně, tak ho měla červený…)
Ty pupínky jsou prej ekzém…
Recepty jsem vyhodila, Anička žádnej zánět v oku nemá, má úplně to samý co měl Honzík, akorát na rozdíl od něj má jen dva pupínky. Takže si myslim, že ještě dneska bude trochu teplota, max zítra a pak klid. Nevim co to je, nemůžu se nikde dočíst, při šestej nemoci by měli bejt osypaný… Fakt záhada
No a náš pan doktor by měl už jít do důchodu… Jsem se svýma dětma 24 hodin denně, a vim, že ty pupínky nejsou ekzem
Taky mě pěkně vytočil, páč řek manžovi, že bychom u Honzíka měli na:,–(it silnější kortikoidy, jelikož ekzem stále není vyléčen… On si snad myslí, že se to tim vyléčí
Má zkušenost je taková, že se to pouze dočasně zaléčí a pak to dřív nebo pozdějc zase vyleze… Každopádně Anička je vcelku v pohodě, v 7 ráno mě poslala pro nutellu, takže to neni žádný drámo. Pro jistotu mám čísla na všechny doktory v Telči i na pohotovost v Jihlavě
Mějte se tu pěkně a za týden páčko ![]()
Ahojky,
Hildo,to je skvělé,že se dovolená koná,ať jsou oba brzo v pořádku a užijete si to(A vyjde V8m i počasí)
Včera večer se brátránkovi narodila holčička(mají už 17m kluka-tak jako my
) Jsem z toho úplně na měkko.....
Přeju pěkný den (u nás deštivý
)
že ještě otravuju… takhle vypadaj ty pupínky…

ewiku tak to bude veselo, co?
Hildo,to určitě
Jsme rádi,že má Berinka parťačku…je totiž převaha kluků..
Ty pupínky mi ani jako ekzém,natož neštovice nepřipadají.Spíš něco jak zanícený kořínek od chloupku anebo něco snědli.Zvláštní je spíš ta teplota…nno,snad to bude dobré ![]()
Hildo, tak ekzém, jo? No to je blbost, on asi pan doktor všechno, co neví, co je, pojmenuje jako ekzém. Jo, a Anežce se udělaly taky vyrážky, takové jako štípance od komára, ale se zahnisaným prostředkem. Nikdy jsem nic podobného neviděla, nesvědí ji to, má jich pár na rukách a noze. Zatím se teda přikláním k tomu štípanci, ale vypadá to fakt divně. Vzhledem k tomu, že teplotu nemá, nepřibývá toho a živá je až moc, kašlu na to.
Ještě jsem slyšela, že některé vyrážky můžou být něco jako opar, druh jakéhosi viru. Bůhví, hlavně, ať je to brzo pryč.
no tak jsem se dočetla, že neštovice můžou mít i tak hladký průběh, co máme my, takže mě asi picne, jdu volat rodině, jestli měli všichni neštovice.
hezké ranko,
teda holky, no jestli to jsou opravdu neštovice, tak to si můžete gratulovat, že to prošlo jen takhle hladce ![]()
jinak my měli být dneska už na dovolené, ale protože je opět práce přednější
jedeme až ve středu … ale už se teda fakt těším ![]()
hurá Moravo ![]()
Ahojda,
no, Matýsek má sem tam taky takový pupínek a většinou se z něj pak stane ložisko ekzému, takže já bych pana doktora tak nehaněla…
Ale kortikoidy opravdu nevyléčí…
Já to Matýskovi vždycky namáznu tím tekutým pudrem a je to v poho. ![]()
Ewiku, sz jsem nedostala
Ve Zlíně budeme do zítřka večer. V sz ti zkusím poslat číslo, tak kdyžtak napiš nebo brnkni. ![]()
holky, mám otázku nevíte náhodou někdo jestli rozdíl v autosedačce Römer King Plus a Römer King TS Plus je v tom, že se jedna nedá polohovat a druhá ano? nemáte je někdo, většinou to nikde nemají psané, tak nevím … nebo v čem je vlastně rozdíl
teda kromě ceny ![]()
ahojky…
všechny vítám z dovolených a těm, co ještě jedou nebo už dovolenkujou, tak příjemný pobyt!
hildo - teď jsem koukala na malýho a ty samý pupínky má dva na nožičce a jeden u zápěstí ![]()
jestli to jsou neštovice tak mě picne…já jsem je totiž ještě neměla
a vdávat se opupencovaná se teda nehodlám
![]()
jinak co je u nás nového - svatba je na denním pořádku, takže pořád něco sepisuju…v úterý jsem byla u DR a vyfásla jsem DUPHASTON protože neví proč jsem to ještě nedostala, když už je to všechno „připravený“…prý pak se domluvíme, jestli napíšem HA nebo budem těhotnět ![]()
a malej Filipíno se nám dneska poprvé sám po:,–(il ![]()
a ještě jestli dneska nějakej prcek slaví, tak vše NEJ ![]()
nazdarek,
teda hildo , jestli prijdes na to, z ceho to deti maji, tak dej vedet. PRESNE TOHLE totiz mivam ja, delava se mi to na rukou a na nohou, teda propichuju to jehlou (coz se asi nema
) a necham tu „vodu“ vytect, pak to zmizi a casem se to zase objevi jinde.
napoly , tak to jsem teda zvedava, jestli budete s kacudkou vozit tandemovy kocarky v tandemu ![]()
jinak jsme dnes byli na uzasnym vylete v labyrintariu v louceni, az bude cas, hodim fotky, ted mazeme na rozluckovou veceri.
Ahojda hlasime se z dovci ![]()
bylo to fajn, trochu jsme zmokly, trochu jsme vyletily (safari, lanovka na Cernou horu) a hooodne grilovali
nejak se mi nechce ani na vahu
a uteklo to moc rychle…
fotecky budou jen se tim musim prohrabat, ale bohuzel pradlo ma prednost neb nam nezbylo vubec nic cistyho ![]()
Hildo Viky taky mela na tvari asi 3-4 tyhle pupinky, ale vyvanisovaly sami, myslela jsem, ze to je neco jako uhrik ![]()
novinky uz stojime i sami sice jen chvilku, ale stojime (tak doufam ze uz nam dorostly jadyrka), stoupa si kde muze a uz to nevypada tak nebezpecne
mame venku 4 zub zub, bohuzel zjistila jsem, ze ten 3 je asi zkazenej nebo co
uz tak vylezl je na nem takovej zlutej flek ??? nestalo se to nekomu??? strasne mne to stve zoubky cistime, cajiky davam neslazeny a kdyz davam ten granulovanej tak jen na obarveni vody:( a pijeme z pitka…znama rikala, ze to muze byt z nocniho kojeni??? mne se to moc nezda ![]()
raveno, vítej zpět
žlutej flek na zoubku z nočního kojení?? no já teda nevím, ale to by Mates už musel mít žlutý asi všechny zuby, protože v noci si dává každou chvíli
![]()
nepřihlášená zaju
nazdaaar! hlasim se zpet z luhu a haju, bylo to narocne, ale krasne ![]()
podle toho chaosu, co tu ted panuje asi driv zase odjedu, nez doctu ![]()
zatim preju dobrou noc!
tady chcíp pes…
tak já jdu taky odpadnout ![]()
krisulko - vííítáááj ![]()