Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko ![]()
Ewiku, no vždyť já s ním vykládala! Ale pak bylo to spaní prostě silnější než já… ![]()
Matýsek zvládnul cestu v pohodě. Usnul ještě než jsme vyjeli ze Zlína a hezky chrupkal až domů. Tady se probudil, nakojil a spal dál. ![]()
Adel, proč se bojíš, že bys na Viktorka neviděla. Vždyť by tam nic provádět nemohl… Zkuste jezdit (jde-li to) v době, kdy má spát. U nás to funguje perfekteně.
A nebo pak vyrážíme těsně po tom, co vstane, protože to mívá nejlepší náladu a sám se zabaví pár hračkama.
Ostatně, není už ten tvůj dlouhán stejně zralý na velkou sedačku?
Ewiku, no budej se to je jasne, ale nikdy ne v noci, to az rano. Mala vstava kolem 6 a chce mliko, tak dostane a nechavam ji tam, zarucene max do 1/2 hodky vzbudi Jendu, ale to neva......
Odpoledne spi oba stejne, mala teda na balkone
Boticky n eresim, my chodit dlouho nebudeme timhle tempem.
A Jendovi do skolky koupim sandalky s pvnou patou
Jeníkova druhá oslava narozenin
banda
už jsou mi tři, koukej
Jituška ma mobil
Jeníček má mobil ......
já si tě osedlám......
néééééé, já si tě osedlám
krásné ranko ![]()
Ka-tko, Jituška má teda parádní háro
a ostatní fotečky moooc pěkný, dětičkám to tam teda sluší ![]()
Ahoj holky, musíme sa rýchlo pochváliť.
Jakubko v sobotu zacal robit prve krociky uplne sam
Ani som si poriadne nevsimla ako, ale precupital od skrine k ocinovi. Skoro sme na rit spadli.
No a odvtedy na tom velmi intenzivne pracuje. Chodi na jednej ruke ako delo a druhu uz odstrkuje. Ked stihnem hodim foto ako lezie po schodoch. Uz po nich vylezie rychlostou blesku. No je to mala potvorka.
![]()
že tu holky řešíte botičky, na to jsem se vás chtěla zrovna zeptat. Ještě že je tu Adel, poloviční doktor… (nejsi Mudr, že?
), takže vím všechno.
Co ale rozhodně brzo potřebovat nebudem, je zubní kartáček… pořad nic.
jste mluvily o tom tescu, minulý týden jsem tam koupila krásná body s dl. rukávem za 65Kč kus a od zítřka ještě tato levná slevňují na 45Kč, jestli tam máte cestu, mrkněte se…
ka-tko, krásné děti máš, dort jsi určitě pekla sama, že jo? ![]()
holky, opravdu hoďte ty fotky z dovolených, ať vím, kam mám jet
a ještě 2× Aňa:

Holky, krasne fotocky, ale nam tie deti rastuuuuuuuuuuuuu.
Jo botickovy problem nemame, pretoze uz od toho siesteho mesiaca cupita Kubik bosy, dokonca aj vonku - teda v ponozkach. Jedine ak ideme niekam „za kulturou“ tak natahujeme boticky. Vobec som neriesila ake, kupila som tri, ake boli. Kubik krasne naslapuje na paticky, spickami od seba. Hned od kedy sa prvykrat postavil. Potom som ho na chvilu dala do choditka a zacal chodit ako captos - po spickach - tak som to zrusila a chodime zase krasne.
AHOJKY!!!!
V sobotu že žení brácha, tak trochu nestíháme…ale už se těším:-)))
Tak sleduju, že už se řeší botičky…no, malý se zatím staví na nožičky, sedne už taky sám a o plazení ani nemluvím…z těch botiček mám vyhlédnutou značku Elephant…tak uvidíme, kdy koupíme!
Ad cestování…
ty hračky, co tady uvedla Tulenice jsou fain, možná koupíme něco, až bude sedět ve velké sedačce. Jinak sedí pořád vzadu, někdy s ním sedím i já. Ale to se mi pak zdá, že vyžaduje neustálou pozornost.
Katko…zkoušeli jsme Kiddy, byla super. Je to ale s tím pultíkem trochu jiné, než běžné sedačky, takže to chce vyzkoušet, jestli bude dítko spolupracovat.
Jinak jedeme za týden v sobotu ještě na týden na chatu a pak začne kolotoč se školou, skripta,…no už se fakt těším!
Jinak všem dítkám přejeme vše nejlepší!
Jo a kontrola v osmi měsících…74cm a 9100g!!!
Tak se mi asi po dvou hodinách podařilo nahrát do galerie fotky. Přetahujeme se s manželem o internetový signál…
![]()
Po dosažení vrcholu Malého Javorníku
mimochodem, kočár jsme nechali pod vrcholem a nahoru se Matýsek nesl v Manduce (zpráva pro Tulenici
)
Naše terénní výbava
Tatínek s Matýskem z půdní perspektivy
(ten se mi ještě ke všemu uložil někam úplně jinam
)
Zítra ráno jedeme zase na chatičku do Křivoklátských lesů, tak se tu mějte hezky a já se v neděli zase ozvu. ![]()
Jo a Mates se plazí bleskovou rychlostí, ochutnává kabely, smetáček, dracenu,… A v postýlce a ohrádce se staví a pak hrozně řve, že chce vyndat. ![]()
Tak pá pá
![]()
Nazdárek
hezký fotečky, já konečně naházela nějaké na rajče tak se můžete pokochat…
Ahoj holky, jdu vás jen pozdravit, jinak nemám vůbec čas. Maximálně někdy trochu počtu, ale nezbyde čas reagovat.
MS se dostavila, takže žádné mimi zatím nebude ![]()
Deniska chvíli nevydrží v klidu-leze jak čertík, staví se u čehokoliv, obchází kolem stolu apod...................................................ukecaná je jak stará baba-vždycky říkám, že jak chlap v hospodě po 15 pivech a 10 rumech - protože brebentí a brebentí a moc jí toho není rozumět a nebo taky ráda zpívá-hlavně když je unavená.
Jinak se u nás pořád maká-děláme teď vjezd a chodník.........................
Máte moc krásné fotečky, je fakt mazec, že nedávno byli ještě v bříšku. Moje švagrová je teď v 19. týdnu, tak všechno prožívám s ní a ráda vzpomínám..........................
Mějte se hezky a užívejte prázdnin a sluníčka ![]()
Ahojky berušky
hlásíme návrat z Djerby, bylo super, Olívek byl skvělý. Zítra se pokusím hodit sem pár fotek.
Doufám,že je tady vše OK, nestihnu vás asi dočíst.
Mažu chrupkat, tak zatím papa
Ahojky MIIRI
Vítám Vás zpátky „doma“
už se těším na fotky
![]()
Všechny fotky z dovolených,narozek či dětiček jsou super
KATKO Jitulka má tedy háro
kráásné!!!
Tady foto z naších oslav:
http://img.mimibazar.cz/…f1235488.jpg
http://img.mimibazar.cz/…f1235489.jpg
http://img.mimibazar.cz/…f1235490.jpg
http://img.mimibazar.cz/…f1235491.jpg
Hezké odpoledne!
Zdravím vás zase po dlouhé době. Nějak nestíhám. Měli jsme teď jednu návštěvu za druhou. A navíc konečně chodíme plavat a hned 2× týdně.
Dodatečně gratulujeme všem oslavencům!!!
Holky, máte moc hezké fotečky.
Jinak u nás není nic moc nového Máme tedy už 2 zuby.
Tak jdu zase něco dělat.
Ahojky,
Krásné fotečky ![]()
Katko,Jitulka je teda hároš…už jsi ji stříhala?
Havo,mám pocit,že manžela fakt odněkud znám
Mám paměť na obličeje,ne jména.(Jsou si s bráchou podobní?)
Miiri,vítejte doma ![]()
Kačiku,dort jsi pekla sama?Sabinka si tu masku nechala??Mají s Berinkou stejné bodyčko
![]()