LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
11.8.08 11:18

jo a mimochodem, asi se bude manducová infekce šířit i mimo republiku - v Jáchymově jsme potkali pár zakuklených muslimek - no dělaly ťuťu ňuňu a nesmírně se jim to líbilo… o vykulených němkách ani nemluvě … :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 11:36

Adel, jo jo obdobi mame taky… dokym mne nevidi je to slunicko, ale pak zmercia rev jak na lesy..........opice mala..... jen mama mama

Tulenice, na mne s manducou taky cumeli arabky a brberky v tunise, ale zadna nemela odvahu se optat co to je :D

ZAto nam deti pusinkovali jedna basen......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 11:50

No nás se taky neměly odvahu zeptat :lol: Tak ať si to najdou na webu. 8)
Adel no o tom období mi povídej, já se před chvílí pokusila přesunout spícího Mišana do jeho postýlky, no to sem si dala, musela jsem uspávat znova… no tak snad nesletí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.8.08 12:34

Ahojky,
vítám navrátilce z dovolených :D

Včera proběhl minisrazík s Havou…tímto děkujeme :lol:Bylo to moc fajn.

V sobotu Berinka zdolala dva schody do pokojíčku a včera se sama postavila v postýlce :roll: a pak následoval vítězoslavný pokřik…jen doufám,že brzo vypiluje styl(stojí na jedné plošce nohy a u druhé na špičce jak baletka),jinak bych jí asi musela pořídit nějaké bačkůrky?Aby netrpěly kotníky.
Klidné období tímto skončilo…

Katko,asi bych znovu na rehabku zašla,nechat si poradit nějaké posilovací cviky,a cvičila s ní jak radí Adel…je drobná,takže nemá asi moc svalové hmoty.

Adel,u nás spíš než hračky funguje mít zásoby kukuřičných křupek,racio chlebíků,ovoce a zeleniny :roll: ,pak sice převlékáme,ale je klid 8) …asi jsem Ti moc nepomohla.

Kdy jste dávali,nebo se chystáte dát mladšího za starším do pokojíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 12:51

Ted nekdy mame poradnu tak se asi objednam na rehabku

Ewiku, mala putovala za braskou v 5 mesicich, odkldy spala celou noc, tak jsou spolu. a zatim je to super. mam tam chuvicku, takze kdykoliv je neco tak jsem tam, ale vetsinou se budi Jenda a mala spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.8.08 13:27

ahoooooooooj, zdravíme vydovolenkované :-)

Ka-tko, taky bych zkusila víc posilovat ručičky, dobré je to i na velkém balonu … položíš ji na bříško a držíš za stehýnka (případně pas, pokud se bojíš) a jezdíš s ní dopředu dozadu … Jituška by se pak měla časem snažit z balonu zvedat, protože jí nebude přříjemné viset hlavou jen tak dolů ;)

Adel, k tomu cestování, já bych zkusila dát Viktora dozadu k Áje, třeba ho bude bavit sedět s ní a Ája nebude žárlit a pokud neřídíš, tak je můžeš semtam i zabavit … a co se hračky týká, tak my používáme takovou tu hadici, jak se dává třeba na madlo kočáru … hodím mu ji do klína a on už si s ní poradí, maximálně mu občas zmáčknu psa (štěká) nebo kočku (mňouká), kteří na ní jsou pověšení :-)

jo a váha na 9 měsících je cca 10,3kg, míru nevím, ale pokusím se ho změřit, i když si moc šancí na úspěch nedávám :D

Tulenice, hezké zážitky :) … zjistila jsem, že se často, to co píšeš o Mišánkovi shoduje s tím, co zrovna provádí Mates :D

takže co u nás nového, Mates sedí už skoro pořád, leze po kolenou, i když píďalkování je stále na denním pořádku, protože je rychlejší .. a začíná se stavě … teda staví se o cokoli, co je nadosah (bedna od počítače, topení, židle, postel stolek pod TV,…) máme šest zubů a vypadá to, že to tím teď rozhodně nekončí :roll: :roll: kouše potvora do všeho a začal zubama trhat … bohužel i mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 13:54

zaju no asi mám průměrné děťátko - no co by se honil když podle tabulek má dělat to a ono, tak to dělá a nic víc dělat nebude :lol: pokřikuje … asi zblajz křupku a chce další (má ještě půl pytle pohankovo kukuřičných ve skříni :lol: )
jo a hlásím jakmile mu narostly horní zuby a zjistil jak se dají používat, nejsou problémy s kousky v jídle, takže dojí zmraženou zásobu papenek a přestanu se namáhat mixovat do hladka… dnes si dal řepu s rýží nebo s bramborem - nedá se to poznat, popisky na tom nemám. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.8.08 13:58

taky plánuju dneska nákup křupek :-) tulenice, jaký mu chutnaj nejvíc?? pokud jste teda zkoušeli i jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 14:03

zaju jiný jsme nezkoušeli, tady je nemají a ty co mám jsem koupila v Praze když jsem tam byla se nechat ostříhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 14:37

jo a asi máme doma malého fotbalistu - držím ho za ruce, stojí, položím před něj balon, řeknu fotbal a Mišánek kopne do balónu nožičkou. :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.8.08 15:01

Ahojda!!! :D

tak jsme konečně definitivně doma. :)

Jo jo, minisrazík s Ewikovic :wink: rodinkou byl super. Jsou všichni moc príma. :wink:
Jinak, domů jsme dojeli cca v půl jedný a já jsem zvládla být vzhůru kousek za Brno. Pak se mi prostě zavřely oči… :oops: A to naše ranní ptáče vstávalo už v 7! :twisted:

Pračka chudinka maká jako divá. :lol: Já jsem ráno vyhodila mužské ven a vrhla jsem se na úklid. Ne, že bych to tak milovala, ale jelikož Matýsek začal vyžadovat větší prostor, bylo třeba trochu vymést ty zdejší pavučiny. :wink: :oops: Teď jsem to jakž takž dodělala, těšila se, že si dám čajík u netu a kdo se nevzbudil? Ano, Matýsek. :lol: Takže jdu podávat svačinku a pak, pokud nepřijde déšť, vyrazíme na houpajdu a pro základní zásoby.

Jo, Katko, myslím, že je to jak psaly holky. Tak nepropadej panice, trošku si zacvičte a za chvíli budeš mít pěknou běžkyni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.8.08 17:19

tak jsme zpět z nákupu :) koupila jsem maxipytel kukuřičných křupek … Mates křupku chvíli nevěřícně zkoumal pusou a pak ji začal škubat a cumlat a moc se mu to líbilo a zřejmě mu to i chutnalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.8.08 18:00

Ahojky, začíná to tady dost ožívat. My teda máme dva spodní zuby, ale Adámek si pořád strká ruce do pusy a slintá, tak uvidíme, kdy a kde se vyklube třetí. Už si dokáže sám stoupnout a chvilku bez opory stát, pak si ale uvědomí, že ho nikdo nedrží, tak si čapne a ve dřepu si hraje. Má teď týden s babičkou, protože jsme s mamkou dnes vyhodily sekretářku a já musím zastat aspoň částečně její práci, aby se nám kancelář nesložila, než najdeme novou. Ale jsem ráda, že to tak je. Příští středu chceme jet do Rakouska, někam do okol Salzburgu. Nemáte náhodou někdo tipy na výlety s kočárkem (krátké s krosničkou) v té oblasti?Tři už mám, ještě tak dva potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 19:00

tulenice, to je prave to, kdyz jsem jela s viktorem vlakem, tak to prospal :lol:

jinak co se jidla tyce, ten nas truhlik se zatim tuzsi stravou davi a kucka, takze piskoty, krupky apod. se mu v aute bojim davat, kdyby mu nahodou zaskocilo. a dat viktora dozadu taky zatim nechci, dokud je ve vajicku, kdyz nemuzu sedet vedle nej, vadi mi, kdyz na nej nevidim.

ewiku, berinka je sikula :wink: . a jen ji nech bez backurek, ona to vypiluje, zatim jen chyta balanc. a jak ses ptala na pokojicek, my zatim mame oba v loznici :wink: . a budem je tam mit tak dlouho, dokud nepredelame nahore „hernu“ ve dva pokoje - decak a loznici.

jo, dneska jsem se cestou od zubarky zastavila v tescu - a odesla jsem se trema velkyma krabicema a narvanym batohem - kdyz jsem byla bez deti, tak jsem to vyuzila poradne, kdyz meli 50% slevy na hracky, tak mame jeziska, aje k svatku a viktorkovi k narozkam… mj. viktor bude mit odrazedlo smoby initio II. (jeste nez prejdem na motorku) a pro aju mam skvelou velkou tabuli - je z jedny strany magneticka a da se na ni psat fixama, ze druhy je na kridy… to byste neverily, jak uzasny je nakupovat bez deti :lol:

zuzi, vse nej k svatku :srdce: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 20:49

No tak jsem odpoledne neodolala akci v místní hadrárně a Mišánek má své první fungl nové bačkůrky… tmavomodré se spidermanem č 19, ty samé bačkůrky č 18 mu byly akorát, ty by měl tak týden :lol: na těhle jsme se s prodavačkou shodli že by je mohl mít i dva měsíce :lol: ale uvidíme jestli nepřekvapí expresním růstem nožky.

Adel gratuluji k rabování a jak dlouho myslíš že ty tesco slevy budou? já se v sobotu v Kladně dívala ale nic moc .. Jo a to jídlo, zlomilo se to ze dne na den.. sice jsem už předtím Mišana ládovala sunarkou, ale tu jsem mu dávala do pusy po kouskách… myslím že za to mohly křupky, asi se mu dobře drží… pak taky to že jsem mu omylem koupila skleničku s kousky a on baštil jedna báseň. Takže teď už kousky dávám bez obav. Dnes dostal i kůrku chleba, před tím měl jen střídku… kůrka tedy skončila totálně rozžužlaná na podlaze, ale to se časem změní… jestli bude mít rád chlebové kůrky jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí