LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
16.8.08 19:54

čus baby,
tak hlásím návrat, měli jsme se super :D Počasí bylo úžasný, pořád svítilo sluníčko, až včera kolem druhý začlo pršet. Moc jsme si užili, každej den grilovali a teď zas začít vařit, prát a uklízet :roll: Až dám všechno do pořádku tak písnu a dám fotky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.08 20:45

Ahojky Hildo, tak vítej zpátky, těšíme se na fotečky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.8.08 01:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.8.08 08:37

Oliverku,k Tvým dnešním 1.narozeninám Ti přejeme všechno nejlepší,hodně zdraví a lásky a ať si nadále takový bojovník jako první dny svého života :srdce: :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.8.08 08:47

Oliverku, k Tvým 1. narozeninám Ti přejeme jen to nejlepší, a ať si v batolecím věku ten nejšťastnější chlapeček v okolí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.8.08 09:24

Ahojky
Olívkovi jsem vaše přáníčka přečetla, určitě se mu moc líbila, protože u toho mlátil ručkama do stolu a chechtal se :lol: Jen já jsem nějaká naměkko, to asi ty hormony- budu totiž za pár hodin rodit :wink:
Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.8.08 09:29

ty jo, to uz je to fakt rok 8O ??? ty fotky s dortem jsou vyborny :lol:
tak olivku, vsechno nejlepsi a hlavne at jsi zdravouckej. ze jsi sikovnej bojovnicek, to uz vime, tak at ti to zustane. uzij si poradne oslavu!!!

ewiku, gratulujem k zoubku!!! a obleceni na svatbu taky musim poresit, jdeme v zari a mam jen saty, jenomze kvuli kojeni potrebuju neco, co bych tam mohla vyhrnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.8.08 09:46

MILÝ OLIVERKU K DNEŠNÍM 1.NAROZENINKÁM TI PŘEJEM HODNĚ ŠTĚSTÍČKA,ZDRAVÍČKA A AŤ SI STÁLE TAKOVÝ BOJOVNÍK :wink: VŠE NEJLEPŠÍ :-)

http://i107.photobucket.com/…y/03/006.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.8.08 10:16

Milý Olivere, k Tvým prvním narozeninám Ti přejeme vše nejlepší, hodně lásky a zdravíčka. Je super jak jsi to na začátku všechno zvládl!!! Jsi šikula 

Tady jsou nějaký fotky z naší dovči:
na zřícenině hradu Šternberku 

tohle je chalupa ve které jsme bydleli

na Míchově skále

Honzík v manduce na hradě Roštejnu

Měli jsme se fakt super, počasí nám vyšlo fakt nádherný, mám úplně depku, že jsem zas doma… je tu bordel jak v tanku, vůbec se mi nechce nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.8.08 11:18

Děkujeme za další přáníčka :P

Hildo - návraty jsou vždycky strašný, nejlepší je asi se na to vybodnout a nic nedělat a počkat až se trochu aklimatizuješ :wink: Fotečky krásný, muselo tam být super no a chaloupka úžasná. Hned bych zase někam jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
17.8.08 11:23

Dobrý den všem

a zvlášť Oliverkovi ke krásnému prvnímu ročku, pevné zdraví, hodné rodiče a plno sluníčka do dalšího života přejí Anežka s mamkou

http://www.celysvet.cz/…le/s7720.gif

fotky z oslavy, Miiri, nádherné, je fajn, že jste nechali Olívka, ať si dort spapá sám :) …

Hildo, ta chalupa, to je romantika jak blázen…

a my zas mizíme na pár dnů do hor, pa pá, mějte se pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
17.8.08 17:15

ečMy se taky připojujeME S PŘÁNÍM Olívkovi, jak j+ře +eeeeeeeeeeešdqáč je vidět, tak zejména .Adámek mu přeje hodně štěstí A ZDRAVÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.8.08 20:08

Nazdárek holky,

Přejeme Oliverkovi všechno nejlepší k 1.roku,hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.Áť si po celý takový bojovník jako v počátcích svého života. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.8.08 20:10

Všechno nej nej Raveně k svátku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.8.08 22:00

…nejen ravene, ale i petuli :wink: :srdce: