LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
14.8.08 21:16

Ewiku né dort mi pekla paní co peče na svatby a tak :wink:
Sabince se maska líbila takže chvíli vydržela :D bodýčko je Tescové byly v :,-(ě 3kusy :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
14.8.08 21:19

jj,Tescové :lol: :lol: :wink: Sluší jim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.8.08 22:31

Ahoj holky,

Kaciku,
krasne fotky, krasna oslava. Uz sa tesim, kedy budem robit prvu oslavu pre Kubika. Som strasne zvedava co to bude.

Jo, tak moj drahy mi objednal pobyt v kupeloch. V Rajeckych Tepliciach. Mam si vybrat na ako dlho chcem ist, kde chcem byvat, ake procedury chcem a vobec vsetko. Firma mu preplaca 6000 Sk v ramci benefitov a zvysok mi dopati. On nemoze ist lebo nema dovcu, tak ideme sami s Kubikom. Este neviem kedy, ale strasne sa na to tesim.

No a nas maly Kubicek mal uraz. Kedze je uz samostatny, tak sa stale postavi pred dvere a oprie sa o siet na hmyz, a bucha tam rucickami. Ale kedze nabera na sile, tak sietove dvere to nezvladli, otvorili sa a Kubik letel cez prah a pristal ksichtikom na zamkovej dlazbe. No bolo revu a revu a po chvili sa zacal rehotat.
Takto vyzeral: 

Na druhy den ma uz iba chrasty a vyzera ako tyrane dieta - no hroza. Teraz mi chodi do spajze - staci ze je pootvorena a driape sa po polickach, ktore ho mozu prizabit - no poviem Vam, uz ho nemozem na chvilu spustit zh oci...........

No idem chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.8.08 10:33

LULI bobišek malý přejem ať to má brzo zahojené :wink: no jo teďkom na ty naše prďolky musíme dávat ještě větší pozor když už se nám takhle pohybují :wink: jenže né vždy se to daří jsou moc rychlí co :wink:
Jinak pobyt v kupeloch tiše závidím :oops: taky bych si dala říct ikdyž teda zase sama z dětma asi né :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.8.08 10:44

dobré dopoledne všem!

Kačiku, oslava perfektní, taky se těším, až bude mít Anežka víc rozumu a uděláme „pořádnou“ oslavu

Havo, vždycky jsi mi byla sympatická svými „zralými“ názory a představovala jsem si tě jako paní podobnou mně a najednou vidím na fotkách takové mláďátko… :) V Javorníkách jsme ještě nebyli, i když to nemáme daleko, určitě na to někdy dojde, chtěla jsem někdy jít od Javorníku k Javorníku vrcholovku. (myslím, že tam je)

Luli, tak mladý teda vypadá, jak kdyby se porval v hospodě, ale tyto lišaje se brzo zahojí… Anežka je taky jak drak, zatím nechodí, ale obitá je taky furt

Miiri, jaká byla dovolená? Prosím o zhodnocení… :)

Holky, hlavně tedy starší ročníky, vzpomínáte si na pohlednice s panenkami, když jsem byla malá, pár jsem jich měla a líbily se mi moc, takové snové byly… no, v poslední době se mi vybavují dávno zapomenuté útržky z dětství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.8.08 13:47

venku leje a leje… a nechce se mi ven, Mišánek na dovče prozkoumal pláštěnku na kočár a je v ní díra, tak teď nevím jestli nemám radějí koupit novou originálku, tohle byl neoriginál na úplně jiný kočár…

a tady je taky mrtvo…

helmitko panenky na pohlednicích? nevím já si pamatuju vystřihovací panenky na čokoládách, krupičné kaši :lol: co já jich měla. A i jiné koupené normálně v papírnictví, teď si s nimi hraje má neteř, kupodivu nějak přežily stěhování - i s hadérky v dětském kufírku a mluvičkou …

Narozeninový dort je super, já musím vymyslet něco jedlého pro Mišánka k prvním narozeninám, vím že musí mít co nejmatlavější konzistenci, aby to byla řádná oslava i z jeho pohledu.
Luli než se ožení tak se mu to zahojí, Mišánek jich taky pár má, parašutista jeden. Ale musím říct že už ví že když sletí z postele tak to bolí a dává si pozor, jen bohužel někdy zapomene… no většinou ho stačíme chytit. I když už parkrát visel jen za jednu nohu hlavou dolů… naposled v pondělí udělal salto z přebalováku, natrénovaný hmat po nožce a už se houpal… takže se jen lekl… Jak jsem dřív dávala bacha na celé mimino, tak teď kolikrát v tom fofru chráním co to jde hlavně tělo a hlavu, modřiny na zbytku se zahojí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.8.08 13:51

helmitko, copak copak, ctyricitka na krku a zmocnuje se te nostalgie :-D ? myslis tohle: 

jsem kvuli tobe pohrabala v krabici - no a zrovna na tomhle pohledu mi babicka s tetou praly k memu prvnimu svatku… jo jo, starnem…

jinak ja mela nejradsi tyhle mrkaci:

a nasla jsem i neco pro nase drahe chlapy:

ale stejne nejlepsi jsou ty texty na zadni strane - jak si mamka dopisuje s babickou, dedou a tetou - a skoro na kazdym pohledu jsou velezpravy jako „sehnali jsme sustak!!!“ „dostali kotnickovy boticky vel. 18, tak jsme je koupili!“. je to legracni, jak resime, jestli koupime detem tuhle nebo tuhle znacku, a pred 30 lety byli stastni, kdyz koupili aspon odpovidajici velikost, ze… no ale co me pobavilo nejvic, kdyz jsem na jednom pohledu narazila na toto (pise moje mamka tete): „Jsem ted doma sama, kluky jsem poslala na zahradu. Uz mi dnes z Toma tekly nervy. Desne vyvadel, vsude binec…“ tak to me fakt dostalo, hura hura, at mi ted mamka neco rika, at se uklidnim, kdyz me aja vytaci :potlesk:

jinak mate moc pekny fotecky!!! oslavy se koukam vydarily. a natalka teda dostala darku 8O :wink:
a luli, teda chudak kubko, je to fakt cislo…

a kdyz uz jsem u toho zahlcovani obrazkama, tak par fotek z labyrintaria v louceni (vsem vrele doporucuju!!!)  

z jednoho bludiste se slo ven pres skluzavku. zlaty bondolino :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.8.08 13:58

kaciku, vrta mi hlavou, ze ceho je ten spagat u draka - to je z mandlovyho testa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.8.08 14:34

Adel nojo fakt, já na ty mrkací pohlednice dočista zapomněla :oops:
teda to zahlcování se ti povedlo, já se tu chovám decentně, dám těch vybraných 38 jinam, sem jen odkaz a tady zatím taková smršť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.8.08 15:13

Adel, tak já měla kdysi hezčí pohlednice, vánoční, panenka byla v zasněženém kožíšku, zvláštně osvětlená, nevím, proč mi toto utkvělo… ty mrkací pohlednice si taky vzpomínám a vystřihovací panenky taky :) a měly jste chodící panenku a panenku černošku? já ne a celkem jsem to kamarádkám záviděla… já měla akorát plno poděděných plyšáků… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.8.08 15:29

helmitko, ja bych musela pohledat, urcite jsme meli i hezci. tohle jsem vyhrabla jen tak narychlo.
jinak vystrihovaci panenky taky jeste mam castecne schovany.
cernosku jsem mela, tu jsem mela moc rada. mela klokanku a cerveny dupacky - a ty jsem shodou okolnosti zrovna vcera prala aje na jinou panenku :wink: . a chodicku jsem mela-nemela - jedna byla u prarodicu, po mamce, ale takova skoro starozitna, nesmelo se na ni pomalu sahnout. a pak jsem dostala svou nekdy v 10 letech, docela pozde - byla i brecici, blondata a modrooka a dala jsem ji jmeno adelka :lol:

jo, tulenice, ted jsem mrkla na to tuleni album. misak na topeni nema chybu, lotrovina mu kouka z oci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.8.08 15:29

Helmitko chodičku měla ségra, já chtěla mluvičku - takovou tu na mini destičky a baterku, co když se ta pidigramofonová deska poškrábala tak to skvostně koktalo. Dodnes mi utkvělo: ovčáci, čtveráci, vy jste naši vičku i tu čočovičku vypásli, to je lež jako kokokokokoko.. takže když na dovče manža uspával a začal zpívat tuhle písničku, já si na to vzpomněla a mohla se uchechtat. Panenku černošku jsem měla, ale jinou než jsem chtěla… A plyšáků jsem moc neměla, alespoň o tom nevím, mám akorát medvěda Brukounka, teď ho podědil Mišánek, strojek i po 30 ti letech funguje a medvěd vydává zvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.8.08 15:32

Ahojky, holky moje. Pohledy s mrkacíma očkama jsem schovávala jako poklad. Tenhle týden byl hrozně náročný a dostavila se na něj reakce - zánět prsu. Tak teď ležím s horečkou v pelechu, beru antibiotika a věřím, že se to brzy spraví. Kdo to zažil, nebo o tom něco ví, hoďte prosím tipy, co je nejlepší s tím dělat (obklady, atd.). Prso samo nijak nesnesitelně nebolí, ani kojení, jen je citlivější. Ale je mi fakt blbě celkově, zimnice, horečka, bolest zad, atd. Když se to nejmíň hodí, já mám pracovat a balit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
15.8.08 15:34

To vypadá, jak kdyby to „pracovat“ bylo zakázaný slovo.. :wink: Nějaká novinka na e-mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.8.08 15:37

zuzi, vypada to na reklamu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie