LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
11.8.08 21:35

Katko,a nebudí se ráno navzájem??
Berinka spí do 4h,pak kojo a vyspává cca do 7.30h…to už je Kubík i hoďku vzhůru :roll:

Havo,neříkal někdo něco o debatování s natěračem střechy?? :lol: :lol: :wink: A co Matýsek a cesta?Usnul v pohodě?

Adel,jsi dobrá,dárky už nakoupené......Loni to nebylo marné mít vše přichystané od půlky listopadu :wink: .Jen okolí se na mě dívalo jak na blázna,když jsem začátkem záři zjišťovala,co by jako Ježíšek měl nadělit 8) :lol:
Myslím si,že křupkama si nemá jak ublížit,rozpouští se samy v ústech…

Zaju,víš,co je zajímavé?Že ty křupky prodávají jen v maxi pytlech :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 21:44

No holky dalo se jim snad odolat? :lol:

Ewik já se tomu balení tedy nijak nedivím, zblajzl zhruba za týden půl pytle… ono to moc neváží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 21:49

tulenice, to se odolat urcite nedalo - nevkusne a nezdrave zaroven, po tom bych skocila hned taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.8.08 21:53

Čaute,

Zuzi vše nej nej k svátku :srdce:

Jakubkovi od Luli taky všechno nej k 9 měsícům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 21:58

adel :-P
Píšou tu :
Obuv je opatřena kvalitním opatkem a klenkem pro podporu nožní klenby. Kvalita je potvrzena certifikátem Institutu pro testování a certifikaci Zlín č.070064T,070065T. Je tu na obrázku žirafka, ale vyfotit se mi to nedaří - tak aby to bylo čitelné. možná ve dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 22:04

tulenice, ja ti verim, ze to tam pisou. taky jsem aje davala backurky (ted ma trochu plochou nohu) a rehabka mi pak rikala, ze nejsou dvakrat vhodny, ze opatek nemaji tak pevnej jako kozeny boty. zrovna dneska jsem ji byla ve zdravotkach mrknout na neco do skolky - a i tam pani rikala, ze misto backurek doporucujou na doma sandalky s plnou patou.
jinak ta zirafka je pry spis nezavadnost materialu, nez kvalita z ortopedickeho hlediska.

jakubkovi a dominickovi vse neeeeeeeeej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 22:23

adel no uvidíme, nožka mu roste velmi rychle = dlouho je mít nebude, měl je na noze chvilku a to spíš seděl nebo ležel na zádech a používal je jako kousátko. Tak nám teď snad přestane rvát pantofle z nohy, já už kvůli tomu chodím bosa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 22:41

jeste jsem chtela - nejlepsi je stejne zadne botky nedavat, dokud dite jiste nechodi. pri lezeni mu ta botka przni klenbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.8.08 22:46
Ewik píše:
Zaju,víš,co je zajímavé?Že ty křupky prodávají jen v maxi pytlech :lol: :lol: :lol:

tak to teda není pravda 8) 8) prodávají je i v malých pytlíkách, dokonce měli několik druhů :-) ale já koupila jeden velkej na doma a jeden malej s sebou na dovču, abych to nemusela přesypávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 22:49

Adel hmm tak poraď nějaký jiný držák ponožek :roll: přišívat je k teplákům se mi teda nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.8.08 22:50

Zaju,tak kukuřičné křupky u nás fakt prodávají jen v maxi pytli :lol: :wink: Pohankové i v malých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.8.08 22:54

ahoooj!
nejdriv vsem dekujeme za prani k svatku!
a prejeme pozadu k svatku i vyroci viktorkovi :srdce: (maminka promine - zrovna v ten den jsem ji psala :roll: no jo, ale kalendar nebyl… mimochodem, signal jsem lovila na vylete :lol: ) a dominickovi :srdce: a kubkovi :srdce: a vcas zuzance :srdce:!

adel, krisik auto taky bytostne nesnasi :? 4 hodiny v kuse vlakem zvladl hladce (ja tedy ne, ale to uz holt byla nutna obet :roll: ) - jenze se 2 detma je to auto jaksi lepsi :lol:

tulenice, papuce jedna basen - taky bych takovy chtela :lol: krisik bude o takovehle ochuzen… dokud leze a jen se stavi bude mit jen ponozky a bude-li hodny a pani nam je priveze, tak http://www.inch-blue.com/…suede_bb.jpg /> aby si nevytacel nohy, a az zacne „chodit“ tak dostane kozeny sandaly (a to i na doma) - tak, takova ja jsem prisna :lol: :lol:

krupky - mame male pytle - kukuricne, pohankove a ryzove (ty jsem ubohemu diteti sezrala nez stacil okusit :oops: )

darky na vanoce, hmmmm, mela bych zacit premyslet - loni jsem to nejak dopredu zanedbala a pak jsem nic nestihla (letos by uz vysvetleni, ze Jezisek zlobivym nenosi, neproslo 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 23:00

Krisulko no tak si je kup, určitě ti budou slušet… :lol:

hmm tak rébus pořád nevyřešen… ponožky nedrží a nedrží a Mišáček už má odřený palečky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 23:03

no nic jdu spát tak dobrou

Hmm nemám tedy skočit na mimibazar a ty bačkůrky prodat? třeba by se mooc líbily… 8) a já tam ještě nic neprodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.8.08 23:04

Adel,na chození stoprocentně kožené botky nebo sandálky,o tom není žádná. Šlo mi jen o zpevnění kotníku. :wink:
Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital