Poradna duly
Jana Čurdová
Katko,a nebudí se ráno navzájem??
Berinka spí do 4h,pak kojo a vyspává cca do 7.30h…to už je Kubík i hoďku vzhůru ![]()
Havo,neříkal někdo něco o debatování s natěračem střechy??
A co Matýsek a cesta?Usnul v pohodě?
Adel,jsi dobrá,dárky už nakoupené......Loni to nebylo marné mít vše přichystané od půlky listopadu
.Jen okolí se na mě dívalo jak na blázna,když jsem začátkem záři zjišťovala,co by jako Ježíšek měl nadělit
![]()
Myslím si,že křupkama si nemá jak ublížit,rozpouští se samy v ústech…
Zaju,víš,co je zajímavé?Že ty křupky prodávají jen v maxi pytlech
![]()
No holky dalo se jim snad odolat? ![]()

Ewik já se tomu balení tedy nijak nedivím, zblajzl zhruba za týden půl pytle… ono to moc neváží…
tulenice, to se odolat urcite nedalo - nevkusne a nezdrave zaroven, po tom bych skocila hned taky
![]()
Čaute,
Zuzi vše nej nej k svátku ![]()
Jakubkovi od Luli taky všechno nej k 9 měsícům ![]()
adel ![]()
Píšou tu :
Obuv je opatřena kvalitním opatkem a klenkem pro podporu nožní klenby. Kvalita je potvrzena certifikátem Institutu pro testování a certifikaci Zlín č.070064T,070065T. Je tu na obrázku žirafka, ale vyfotit se mi to nedaří - tak aby to bylo čitelné. možná ve dne.
tulenice, ja ti verim, ze to tam pisou. taky jsem aje davala backurky (ted ma trochu plochou nohu) a rehabka mi pak rikala, ze nejsou dvakrat vhodny, ze opatek nemaji tak pevnej jako kozeny boty. zrovna dneska jsem ji byla ve zdravotkach mrknout na neco do skolky - a i tam pani rikala, ze misto backurek doporucujou na doma sandalky s plnou patou.
jinak ta zirafka je pry spis nezavadnost materialu, nez kvalita z ortopedickeho hlediska.
jakubkovi a dominickovi vse neeeeeeeeej!!!
adel no uvidíme, nožka mu roste velmi rychle = dlouho je mít nebude, měl je na noze chvilku a to spíš seděl nebo ležel na zádech a používal je jako kousátko. Tak nám teď snad přestane rvát pantofle z nohy, já už kvůli tomu chodím bosa…
jeste jsem chtela - nejlepsi je stejne zadne botky nedavat, dokud dite jiste nechodi. pri lezeni mu ta botka przni klenbu.
Ewik píše:
Zaju,víš,co je zajímavé?Že ty křupky prodávají jen v maxi pytlech![]()
![]()
tak to teda není pravda
prodávají je i v malých pytlíkách, dokonce měli několik druhů
ale já koupila jeden velkej na doma a jeden malej s sebou na dovču, abych to nemusela přesypávat ![]()
Adel hmm tak poraď nějaký jiný držák ponožek
přišívat je k teplákům se mi teda nechce…
Zaju,tak kukuřičné křupky u nás fakt prodávají jen v maxi pytli
Pohankové i v malých…
ahoooj!
nejdriv vsem dekujeme za prani k svatku!
a prejeme pozadu k svatku i vyroci viktorkovi
(maminka promine - zrovna v ten den jsem ji psala
no jo, ale kalendar nebyl… mimochodem, signal jsem lovila na vylete
) a dominickovi
a kubkovi
a vcas zuzance
!
adel, krisik auto taky bytostne nesnasi
4 hodiny v kuse vlakem zvladl hladce (ja tedy ne, ale to uz holt byla nutna obet
) - jenze se 2 detma je to auto jaksi lepsi ![]()
tulenice, papuce jedna basen - taky bych takovy chtela
krisik bude o takovehle ochuzen… dokud leze a jen se stavi bude mit jen ponozky a bude-li hodny a pani nam je priveze, tak http://www.inch-blue.com/…suede_bb.jpg /> aby si nevytacel nohy, a az zacne „chodit“ tak dostane kozeny sandaly (a to i na doma) - tak, takova ja jsem prisna
![]()
krupky - mame male pytle - kukuricne, pohankove a ryzove (ty jsem ubohemu diteti sezrala nez stacil okusit
)
darky na vanoce, hmmmm, mela bych zacit premyslet - loni jsem to nejak dopredu zanedbala a pak jsem nic nestihla (letos by uz vysvetleni, ze Jezisek zlobivym nenosi, neproslo
)
Krisulko no tak si je kup, určitě ti budou slušet… ![]()
hmm tak rébus pořád nevyřešen… ponožky nedrží a nedrží a Mišáček už má odřený palečky… ![]()
no nic jdu spát tak dobrou
Hmm nemám tedy skočit na mimibazar a ty bačkůrky prodat? třeba by se mooc líbily…
a já tam ještě nic neprodala…
Adel,na chození stoprocentně kožené botky nebo sandálky,o tom není žádná. Šlo mi jen o zpevnění kotníku. ![]()
Dobrou…