LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
10.8.08 22:49

Nazdárek babuše,
my se včera vrátili z dovolené, no pračka si mákla a makala by dál kdyby nedošly sušáky .. navíc drahé děťátko v pátek opravdu kvalitním způsobem označkovalo kočár - pekelně drahá sklenička kašičky od hippu co jsem mu dala, mu nějako nesedla a byl z toho gejzírek… no tak jsem místo plánovaného otření kočáru hadrem (místa opatlaná od jídlíček) dnes neplánovaně prala komplet celý kočár.. ten smrad se prostě nedal vyvětrat… dovolenka se celkem vydařila, Mišánek 2× navštívil Německo a jak je jeho zvykem obě cesty přes hranice ve směru tam prospal a na zpáteční cestě znuděně zíval, foteček je hromádka, tak snad se zítra dostanu k tomu konečně udělat pořádné album na rajče… No a jinak se staví na nohy, chce pořád chodit, položit ho je pro něj smrtelná urážka i když se mu nožky třepou únavou, nechce sedět a začíná se příšerně vztekat když není po jeho…
labužnicky ochutnal grilovaného pstruha, sýr, šunku, špagety, kofolu, maliny a jahody utržené přímo v lese i další nedovolené předměty - pantofle, botasky, sandály…
A leze mu šestý zub…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.8.08 09:35

Ahojky

Všechny kdo se vrátil z dovči vítám zpět :wink:

My v sobotu oslavovali Natálčiny narozky a ikdyž teda chcalo a museli jsme být vevnitř tak se oslava zdařila :D bylo to i z výzdobou a Natali byla nadšená!! :D

Sabince se podařilo párkrát samotné sednout a začíná se i plazit dopředu :wink: zub nemáme žádný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 09:40

Cauý holky

tak sme vysvatbeny az az :-D Bylo parada.......

Vsem deticka k pokrokum gratuluji, navratilce z dovolenych vitam........

Holky mam plasit???? MAla porad neleze, neplazi, na brichu kdyz je tak se placa jak lachtan.........

Sedi krasne, ale nesedne si a porad by stala coz kdyz si nahodou vydupe je blazena, ale pak ten rev pri polozeni.

Jinak je strsasne ukecana, bych neverila, ale huba se ji pres den nezavre!!!

Hildo, koukala jsem na ty vase „nestovice“ snad to uz zmizelo a uzivate si dovcu.

A jinak je to se mnou bida, dnes v krame jsem mela vypadek pameti a nemohla si vzpomenout na PIN ke karte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 10:00

Dobré ránko
Ka-tka já bych na tvém místě neplašila a užívala klidu… však ona začne když to bude potřebovat… Já ho nechávám stabilně na podlaze, postýlku moc nezná a bílé šprušličky považuje za omezování osobní svobody, ale já klidně chodím po celém domě a když Mišánek cítí potřebu být v mé přítomnosti tak ať si za mnou doleze… a to ho nejspíš donutilo… i když ten jeho styl příliš ukázkový není… po kolínkách leze jen na letišti a na podlaze je jak píďalka - asi to budou choulostivá kolínka…
a taky mi žvatlá… říká máma… umí paci paci, učím ho pápá - ale to se jen směje a moc se mu líbí když zívám. Momentálně si hraje s petkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 10:05

Tulenice, taky ji nechavam na podlaze- teda koberci, ale snaha zatim zadnea......... nejcasteji nekam zacouva a pak rve…

S jidlem, mala uz taky ochutnala kde co..........naposledy vcera br. kasi s mlekem a mslem, pak uz mela i bobika cokoladoveho, soc ejen trosku, ale bylo..... ostruzin, boruvky, maliny.......chleba s maslem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 10:08

dobre ranko!
tak ze by se to tu uz zase zacinalo slezat :wink: ? vitejte z dovolenych a koukejte hodit fotecky, at muzem my, co jsme smrdeli doma, zavidet :twisted:

jinak v sobotu se mi po 18 mesicich dostavila ms, no, sice vim, na cem jsem, ale klidne bych se bez toho jeste par mesicu obesla.
a viktorek vcera konecne pokoril ty dva schody, co mame z obyvaku do loznice, no ten z toho byl tak rozjarenej, ze pak v loznici lezl jak blesk a porad se rehtal… bylo to hrozne dojemny, uplne mi zvlhly oci, kdyz jsem ho videla…

katko, s tim posazovanim a postavovanim fakt opatrne, jasne, ze se ji to libi, ale neni dobry to delat. k tomu lezeni - jituska jen lezi, nezvedne se treba ani na kolinka? na to lezeni je nejlepsi, kdyz davas dite do prostoru, tzn. co nejmin ji nechavat pasivne v postylce a v kocarku, ale davat ji na zem do prostoru, lehat si k ni (na to je dobry sourozenec, s tim ti jenik muze ohromne pomoct, ze si bude kolem jitusky lezt a trochu ji motivovat), lezt taky po zemi, az ona s tim zacne… neni treba nejak plasit, ale jituska je drobounka a asi by bylo dobre trochu svaly posilit a pocvicit (kamaradky syn byl takhle pasivni az do roka - ale poslali je na rhb a museli posilovat - hlavne na overballu - a to ho myslim dost potom urychlilo. a ve trech letech je to teda drak, ze mu aja nestaci…). na to je nejlepsi fakt ta rehabka, ze ti presne reknou, co a jak mas s tim ditetem delat. ale zatim myslim mate jeste cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 10:14

a jeste me napada katko - mate plovoucky nebo koberce? na „nacvik“ lezeni je nejlepsi koberec nebo ty penovy puzzle. ale jinak - ze jsem jako tak chytra - tak nase aja NIKDY nelezla ani se neplazila :wink: - v 7 mesicich se (sama) postavila a pak postupne zacala chodit, bez lezeni… tak uvidime za par letech, jestli se ji to nejak podepsalo na pateri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 10:17

Ka-tka jojo :lol: taková zmrzlina nebo nanuk to je bašta, to se i jazýčkem oblizuje. Ale naštěstí mu stačí dát ochutnat, pak si to mohu milostivě dojíst… jinak dávám lipánka, zatím u nás vede vanilkový - na kelímku je že tam není přidaný umělý sajrajt, tak snad to bude dobrý…
a netuším jak ho přimět k tomu aby pil z něčeho jiného než ze skleničky (je vždy mokrý) … zatím kojíme, ale přes den už méně než dřív…

Adel no Mišánek se umí sám po:,–(it a když mi to předvedl tak už posazování neřeším… postavit se taky umí pochopitelně s oporou - byl na posteli, já u ní a on po mých nohách vylezl až do stoje (jen jsem byla ve střehu aby nespadl, nijak sem mu nepomáhala), pak nahodil božsky spokojený úsměv. Teď mu stačí dát ruce, on se chytí a postaví.. ale i tak se ho snažím pořád držet na podlaze.
Další hračka - piksla od sušeného čajíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 10:27

tulenice, jo pikslicky, ty u nas taky frcej :wink:
jinak ale mame novou hracku, jak jsme tu probiraly ty kostky od FP, tak jsem byla u nas v sekaci (je to sekac + outlet - vetsinou next), maji tam i hracky (ty teda NOVY) - tak mame fungl novyho krokodyla s kostkama od FP za 399,–, viktorek ho dostal k svatku (za tech puvodnich 700 bych ho nekoupila, ale tohle tam neslo nechat :wink: ).
ale co se tyce hracek, tak by me zajimalo, jak zabavit dite v aute. viktor je na tohle proste prisernej - nespi, nebavi ho to… tak se ho snazim zabavit, aby nerval a nerozciloval davida pri rizeni, davam mu chrastitka, pikslicky, hrnek s cajem, vsechny mozny hracky, krabicku s vlhcenyma ubrouskama, velkou pet lahev, futral na bryle, uz i mobil :oops: … proste ne a ne, vydrzi tak pul hodky a pak rve a rve a rve… resp. veprede rve viktor - a vzadu knoura aja, protoze kdyz vidi, ze se venuju viktorovi, zacne taky :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 10:52

Jsem se zasekla na netu :-D

Adel mame koberce, mala jse v postylce jen vecer kdyz jde spat, jinak je porad na zemi......
prostoru m a habakuk. podnetu taky.
Na kolinka se sama nezvedne, musim ja, teda dava pod sebe skrcene nozky, ale neni to to prave.

Spise mam pocit, ze kdyz ji na ty kolinka dam, tak ji nedrzi rucicky- je to mozne????
Jednou se ji povedlo se z kolinek po:,–(it, ale asi nahoda…
Jinak otaci je jako pero. myslim toci dokola, ty nozky da pod sebe a snazi se odrazet, jenze ruce ma jak prikovane na jednom miste a pak kecne.

Na Rehabku sme chodili a rikala ze mala je OK, ze je drobna ale ze vse je jak ma byt......
Proste vidim, ze je slaboucka na rice, ma je jak paratka

Tulenice lipanek ji malej nekdy, ale vice mu jedou jogirty
Piti, u nas mala pije z aventu pitek, ale oddelavam tu silikonovou cast, takze z netekoucich hubicek ma tekouci, jinak by nepila… pije z nich mliko a vou, caje- ale tomu moc neda

Adel a jak cestujete???? Ty sedis vzadu a Viktor je vepredu???
No ja bych ho prestehovala dozadu at na tebe nevidi.. ale mozna ted uz to bude problem.
NAse deck, oba sedi vzadu. Jita za ridicem, Jenda za spolujezdcem.
Jita je zdatny cestovatel, ktery auto miluje, pri jizde usina a kdyz auto stoji na semaforecha je vzhuru tak hulka at uz jedeme.
Jenda je taky v pohode, kouka z okna, hraje si, nebo povida.
Vzdy po ruce mam piti, neco na zub pro oba, a stridave je obsluhuji.
Pokud jedu sama, maji oba smulu, a Jenda vi, ze nesmi otravovat......prinejhorsim zastavim a udelam co je potreba.
MAlej staci rohlik, dudlik, nejaka hracka a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 10:56

Jinak mame od FAP hracku do auta na dalkac....... ale v aute zatim jeste nebyla :-D

http://www.koralkuvsvet.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.8.08 10:57

Adel MS?

No ja ji mam ted po 25 dnech.........uz skoncila......
A jsem rada ze chodi pravidelne :-D Ted dalsi dite fakt nechci- sobecky se tesim, ze Jenda nastupuje do skolky a ja budu jkoby jednomatka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.8.08 11:08

katko, na posileni zadicek a rukou je fajn treba prave overball, my jsme s viktorem taky museli cvicit - polozis ji na overball na brisko, drzis jakoby svrchu za boky, pritlacujes ji na overball - a jakoby s ni kutalis po micu dopredu dozadu - zezacatku bude padat na cumacek, ale pak ji to donuti se na tech rucickach vzeprit. a pak jsme delali i klasickej trakar.

diky za ty tipy, jen by me zajimalo, jestli to fakt ty deti bavi nejak dlouhodobe :lol: . ja nevim, jestli to je jen tim blbym mamankovskym obdobim, co viktor ted ma, myslim, ze kdybych ho mela na kline, tak bude v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.8.08 11:15

adel no tak to ti bohužel neporadím, my auto nemáme, takže ty hračly taky nemám. Když cestujeme autobusem nebo vlakem tak má dost jiných podnětů, hlavně lidi - kdokoliv se na něj usměje, stává se automaticky jeho majetkem :lol: a holčičky prostě zbožňuje, i když ještě nerozlišuje věk. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí