Poradna duly
Jana Čurdová
Babuši-vy spolu nemluvíte,ne?
Tady to vypadá jak v uzamčené diskuzi ![]()
K naší dovče - naštěstí nemáme zkušenost jako katka - od letu po pobyt to nemělo chybu.
Není nic,co by nám kazilo dojem - možná jen pláž - Nissi beach,kde byl náš hotel,měla být jedna z nekrásnějších pláží na Kypru
. Ovšem tolik vajglů a odpadků jsme nikdy pohromadě neviděli.Zodpovědně jsme ji tak pasovali na nejhnusnější pláž. Ale moříčko krásňoučký a teploučký.
Papáníčko v hotelu doslova boží - obrovský výběr všeho - od masa,po zeleninu,různých specialit,sladkostí,chlastu,všeho. Však se to na nás podepsalo - já 59 kg
,Zdeněk 105 ![]()
A ještě pár foteček:
náš bazén u pokoje
Sophinka se podepsala do písku,ale než jsem to stihla zdokumentovat,příšla vlnka......
…vyrážíme do společnosti - ať žije noční život
s tatínkem ,.....
.......s maminkou
ještě jednou s maminkou na pláži,…
Sophinka - na co asi myslí
každodenní ranní procedůra
Hospodo pivo!
závěrečná póza
MÍNO vítejte zpátky
to je super že jste se měli božsky!!! ![]()
Fotečky super
malá je kouzelná!!
Jej Mino, mala je krasna buchticka
a jak snedoucka…
Dovcu teda zavidim, my meli nadhernou plaz ale jidlo a sluzby nic moc......
Holky ctu, ale nepisu, mam mindrak z ty moji cacory, nejen ze neleze ale taky zhubla na 7,36 za mesic ubyla 1 dkg ![]()
No ale uz mame cviky na balonu, tak posilujeme.
katko - Sophi taky neleze,sem tam se pokusí o lehký náznak zapérování,ale nic jí to neříká. Je stále jak ještěr. A sama též nesedí,vydrží chvíli a pak se zkácí. A s vahou máme opačný problém - nikdo mi to neuvěří,ale opravdu málo jí! A v noci už vůbec nekrmím,protože spí od 19 - 8 hod vkuse.Nesní ani celou přesnídávku,kaše nedávám,k pití se naučila na vodu,žádné šťávy. A kyne a kyne. Doktor říkal,že má zpomalený metabolismus.
nazdarek!
mino, je videt, ze jste si to uzivali! a sophinka je peknoucka - ta natiraci fotka nema chybu
. skoda, ze ty faldiky jsou tak rozkosny jen u tech mrnat ![]()
katko, nepsala jsi, ze deti na te dovce blindily? nezhubla jituska tim?
jinak viktor se stale nenabazil stani a drobnych ukroku, takze to mam jako vetsina tady - musim ho hlidat, hlidat, hlidat… a mame sestej zub. a uz tri noci viktor spal 7 hodin v kuse!!! nevim, jestli je to tim, ale zkusila jsem od sunaru „dobrou noc“ krupicovou kasi s medem, je teda sladka az hruza a neni bezlepkova, ale kdyz na ni viktorek reaguje celonocnim spanim, jdou moje vyzivove za:,–(y nekam ![]()
čus baby,
Míno teda to byla super dovča, to je vidět
Sophinka je boží ! Opravdu celej tatínek ![]()
Katko nic si z toho nedělej, Anička si sedla chviličku předtím, než jí byl rok a asi tejden na to si poprvé stoupla. Můžu ti říct, že jsem z toho tenkrát byla hotová, chodila jsem se pořád ptát doktora jestli je to normální. Řek mi, ať se nebojim, že u některých dětí to prostě tak je. Nakonec jsme se dočkali, to byla oslava
A to že zhubla, bych taky neřešila. Co jsem ji viděla na fotkách tak mi připadá, že jí nic nechybí, ne? A navíc takovejhle rozdíl ve váze může udělat to, že byla třeba zrovna vyprázdněná, nenajedená… Fakt se neboj !!!
Jo a zítra mám sraz s Krisulkou, heč
![]()
Dnes tady byla kamoska, co ji Elinka taky zaostavala a ukazala mi cviky na mici, tak trenujeme.
Taky mam papir v ruce na neurolku kvuli rehabce- je tam napsano mirna PM retardace a v zavorce matka zdr, sestra.........jako nechapu co tim chtel basnik rici....... ale to je jedno, mame se objednat v zari, jestli se nic nezmeni
Jo to hubnuti bylo dovolenou, blindila a kadila docela, ale pred prohlidkou byla najezena 125 jogurtu a 100 mlika a nekakala...........to se posrala az po akci vazeni, ale strasne…
NAvic, Mino nevim cim to je, mala zere jak nezavrena, na posezeni sni krajic chleba se zerve a zapije jeste 100 mlika, presnidavku taky sni celou + jesteco vyzebraci od brachy
Jo Adel mas recht, faldikate miminka, krasa, ale faldovate zenske a chlapy........ to je jine kafe ![]()
Hildo,dneska přešně to samé říkala maminka Karolínky,co s námi chodí na plavčo - že malá stále nic a najednou během 5 dnů si sama sedla,začala lézt a stoupla si. A je to přesně takový drobínek jako je Jiťa. Odhaduji,že mají stejnou váhu (že Raveno,ty to budeš vědět přesněji)
Adel - kolik už Viktorek měří? Odhaduji,že vám je vel.80 krátká. Sophi ji má tip ťop.
Katko - věř,že to bude v pohodě. Každé dítě je jiné - Jiťa se určitě rozhýbe a ta moje buchtička taky. Zase jim třeba půjde rychleji něco jiného než těm běhavcům tady.Třeba učení
ve škole
![]()
mino, nevim, kolik meri, ale pocitam tak kolem 80cm. kontrolu 10m mame pocatkem zari. bodycka nosime HMkovy vel. 86 (coz odpovida „normalni“ 92) - viktor nejenze ma hrozne dlouhy telo, ale kvuli latkovkam potrebujem bodycka delsi. jinak nozky ma kratky, dupky nosi i 74
.
.Mína. píše:
Katko - věř,že to bude v pohodě. Každé dítě je jiné - Jiťa se určitě rozhýbe a ta moje buchtička taky. Zase jim třeba půjde rychleji něco jiného než těm běhavcům tady.Třeba učeníve škole
![]()
![]()
Mino no byl by to pech, kdyby i p o vedomostni strance postradali, vid???
JAko mala je uzvanena az az
tak predpokladam ze ve 2 letech nas bude drtit svyma hlaskama a rozvitymi vetami
Adel, tak to je teda borec ![]()
MAla nosi bodycka 74 na latkovky, ale jsou ji knop, takze davam 80 a v tech teda plave- to ma nexty, ty HMka jsou jeste vetsi, to bude mit tak mozna v roce
A teplaky davam taky 74- 80 podle vyrobce, jak ma velkou prdku, tak nektere 74 neoblikne.
Jo a ma 70 cm
Ahojky,
zdravím navrátilce z dovolenky
Krásné fotečky,moc Vám to všem sluší
Míno,náhodou na té mazací fotečce vypadá jak sportovec ![]()
Katko,cviky na balonu jí určitě pomůžou zpevnit svalstvo.Zdr.sestru v závorce napsali asi proto,aby si na Tebe dali pozor ![]()
Adel,teda Viktorek je kus chlapa ![]()
Berinka též stojí pořád a snaží se stavět i jinde než v postýlce,kde má přece jen měkký dopad.Kubík to komentuje:Berinka už ZASE stojí
O co se bouchla
![]()
Kato mala Karolinka ma 7 kilo a je o 19 dni mladsi nez Vikous(vcera nam navazily 8380
)…nema byt po kom velka ani oplacana
a opravdu byly za nami pozadu se sezenim cca 5t a najednou uz umi skoro chodit, proste to vzala hupem
takze za chvili bude behat a Viky se plazit kolem nabytku
a stim jidlem je to jak u Vas Kaja nepapa, ale zere jak povida jeji maminka a podle toho co jsme videla je to tak jako Viky se Sophinkou dohromady
proste nekterym prdolkum se moc nechce…
A jina kamoska si porad stezovala jakyho ma doma flegmouse, jeji holcicka si lebedila a nejaky plazeni a podobne ji netankovalo do 8-9 mesicu…no a ted jsem ji videla po 3/4 roce a je to des takhle rychly dite jsem v zivote nezazila…
Adel asi zmenim kasi…
mi proste nedame vic jak 5 hodin v kuse a to jeste tech prvnich co tu strasim ![]()
AHOJKY.
Míno - super fotky, Sofinka má super faldíky ![]()
Katko - klid, to se spraví samo. Olívek třeba chodí docela rychle kolem všeho čeho se dá chytit, občas pěkně žuchne
V kočárku jezdíme zá:,–(ně ve stoje. Mám zase depky, že nechce nic ukazovat, najde světýlko, v knížce najde sluníčko. Teď občas řekne, že pejsek dělá KAKA
Říká tata, baba, mama, papa. Ale paci paci, vařila myšička, papa, to prostě neudělá ani za nic. A to to do něj hustím 100× denně. Už asi dvakrát naznačil papa. Tak doufám, že je jenom líný ![]()