Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
je toho hodně,v sobotu máme svatbu v rodině,tím pádem jsem víc v práci ![]()
Berinka už sedí.Nejvíc se jí to líbí ve vaně,protože může cákat. ![]()
Jinak je to divné po 35měsících mé tělo už nikdo nepotřebuje
,skončili jsme s kojením.Berinka na mě vyplazuje jazyk,co že jako jí to cpu do pusy
Ach jo,je mi smutno.....mám takový pocit,jako že mě nepotřebují ![]()
Sophince k včerejšímu výročí vše nej ![]()
Havo,až příště přijedete,musíme se sejít i manželem
,fakt mám pocit,že ho odněkud znám
Co golfky?Jak se v nich Matýskovi líbí?
Luli,Jakubko je šikula,krásně mete do schodů a jen v ponožkách…neklouže mu to?Když už chodí,nedáváš mu nějaké kotníkové botky?
Kramaření baví i nás…manžel si myslel,že když kramařil Kubík,tak Berinka už nebude
Naivka.
Skvělá hláška ![]()
Zaju,vítej zpět ![]()
Kousky učím tak,že nemixuju spíš namačkám,vařím do měkka.A u jablek apod. dávám velké kusy,které si prostě do pusy nenarve
![]()
Katko,spí cca hodinku dopoledne a pak cca 2hod odpoledne.....každý den to má jinak,ale dohromady jsou to 3h ![]()
Enasus,chleba zatím nedávám…ono není kdy(zatím se držíme,ráno mrkev s jablkem,pak jogurt,zeleninový oběd,ovocná svačinka,kaše na večeři).Mezi jídlem jí spíš dám takový ten pufovaný chlebík rýžový,špaldový nebo kukuřičné křupky,tak jak Hava......i když bráška nedávno zapomněl kus buchty na stolku a mělas vidět jak jí jela ![]()
Raveno,budu pořizovat bundu.Dám jí kalhoty a punčocháče,jinak bude schovaná v kočárku.Obávám se,že z kombinézy by rychle vyrostla.
Omlouvám se za ten román
![]()
Ewik - nojo, kus jablka, to já dávám taky, tuhle dostal dokonce celý, jenže jak má zubů plnou pusu, tak z něj stejně uhryznul takovej „flák“, že jsem mu ho musela odebrat (teda ten ukousnutej kus)
prostě ještě nějak nechápe, že musí ukusovat menší kousky a když mu něco namačkám, tak to nechce ![]()
tak, jdu stáhnout fotky z dovči, tak sem snad za chvíli něco hodím ![]()
Zaju tenhle problem jsme mely, prisla na to sama, ze mensi je lepsi
(mackany ovoce proste nesni) ted uz se malo kdy stane, ze se ji povede vic nez zvlada a kdyz tak to vynda a ukusuje znovu pripadne mi cpe do pusy
minule mne takhle krmila z manduci rozvejkanym rohlikem (fakt mnamka
) zrovna kdyz jsem nakupovala u masoveho pultu, slecna za pultem se velice bavila
![]()
Ewiku mne by nevadilo kdyby se Viky odstavila sama, ale je to desnej zavislacek budeme tezce bojovat, ale verim, ze je ti z toho smutno, ja si to zatim nejak nedovedu predstavit rozhodla jsem se kojit jeste pres zimu i kdyz uz je velka ![]()
dlouho jsem nedala zadnou fotecku tak napraveno
par ulovecku
mame dalsi prirustek do rodiny jmenuje se Wiky (fakt to ma na cedulce
) a je ze Zoo ve Dvore Kralovem 

nase oblibena hra bu bu bu.......................................................a v lanovce na Cernou horu
nenechte se zmast normalne za tim autickem beham a tlacim
........... no a když prestane bavit auticko 

nerusit papam.............................................................................aby to nevypadalo, ze nosim jenom ja
tak to je 2 kdy nosil tatka

a 2 s mamkou 
Raveno,krásné fotečky ![]()
Jen Viky se taťkovi na zádech trošku ztrácí
![]()
jojo Ewiku je tam chudak jak maly rozplacly kliste
nastesti se ji tam spi dobre… tatka ji nechce nosit na brise ![]()
ahojky…
tak jen letmo zdravím!
Je to teď pěknej masakr!!! Sice Vás čtu, ale nějak nestíhám reagovat…svatební přípravy jsou v plném proudu, takže když nejsem v práci, tak zase něco vymýšlím a organizuju a …
dnes jsem byla na zkoušce účesu, takže budu krasavica ![]()
až bude čas, tak hodím foto oznámení…
jinak jsem postřehla vaše pokroky - teda vašich prcků ![]()
no, Filipkovi roste třetí zub, sedí, lozí - pěkně rychle, stoupá si a občas se i pustí a stojí sám…už jsem se vyprdla na rehabku!!!
tak jsem zvědavá, co na to doktorka…
jinak krásný fotečky, dovolené závidím…a všem, co slavili výročí, tak vše nej…
teď valím spát páč mažu zítra do práce ![]()
dobrou
čus baby,
Raveno super fotky
Malá je celej taťka viď ?
Napoly máš můj obdiv… To makáš každej den? Si moc dobře pamatuju když jsem chodila makat já, Aničce byly 2 roky a já chodila víkendy a přes tejden většinou odpoledne. V zimě jsem tam byla na celou hospodu (asi 60 míst) sama a chodila jsem domu úplně vyřízená. Ale přes to všechno mě to bavilo, hrozně ráda jsem si tam povídala s lidma a hlavně jsem si pak mnohem víc užívala čas strávenej s Aničkou. Každá chvilka byla cenná. Teď mam pocit, že se brzy zbláznim a kdykoliv můžu uniknout tak to dělám. Tohle mi moc chybí, byl to tenkrát skvělej pocit. Taky jsem domů nosila poměrně dost peněz, když je obsluha příjemná lidi jsou štědrý ![]()
Včera jsme poseděly se sousedkou, daly láhev cinzana a když jsme jí dopily, došla sousedka ještě pro pivo. Něco mi říkalo ať to nemíchám, jenže já jako obvykle neposlechla a dneska ráno jsem myslela, že mi hlava upadne… Tomáš je na ranní, takže jsem se musela postarat o děti… Při přebalování jsem myslela že vrhnu
No ale už je to dobrý ![]()
Odpoledne se jedeme do prahy podívat na krásnou oktávku, kterou bychom chtěli, tak doufám, že to vyjde. A aby ten výlet byl ještě příjemnější tak jsem včera na mmb objevila pani, která prodává novou navigaci za poloviční cenu. Dostala to jako dárek a jednu už maj, tak to nevyužije. Nemá k tomu papíry, ale je to zabalený, 2× vyzkoušený. Jelikož má přes 200 krásnejch hodnocení tak jsem klidná. Navíc jsem zjistila, že bydlí asi 300 m od bráchy, u kterýho se chcem dneska zastavit, takže si to tam vyzvednu.
No nic, musim jít uklízet, odpoledne přijde děda s babičkou, budou hlídat, tak aby mě nepomluvili…
Raveno - povedený fotky. A kterou že myslíš Zdeněk ocenil nejvic? - no jasně,tu s pípou a čepičkou Amundsen ![]()
Jsem vám zapomněla říct - když jsme poprvé vyjeli s novýma golfkama tak pravil,jestli by se nedal doobjednat ještě jeden držáček na pití. Jsem vyvalila oči jako na co
,........a prej - na lahváče
Nejhorší na tom je,že to myslel fakt vážně.
Napoly - šup sem s tou fotkou,jsem děěěěsně zvědavá!
Hildo - přeju dobrý kup! Hlavně ať navigace naviguje jak má,né jak nás vypekla ta co má Napoly s Péťou
Jeli jsme do zoo a hezky nás dovedla k zadnimu vchodu - ovšem i ten jsme měli přes řeku
a žádný most ![]()
Mino tak ted jsem se opravdu zasmala
drzacek na lahvone…
No Amundsen satek je jen na koupani neb rychle schne, ale byt to na Kubovi tak ji ho dava porad
no a to Zdenek jeste nevidel jakou meli luxusni pipu na dovce ![]()
Hildo to by mne zajimalo kde to vidis ![]()
Čauky,
Raveno - super fotky,moc vám to sluší ![]()
Míno - fakt si mě pobavila - držák na lahváče a ještě ta navigace
![]()
Pro zvědavky - mimi se má u mě dobře,minule na KO už mělo 4 cm.Fotečku ještě nemám,bylo nějak špatně natočené a ještě jsem měla plnej močák.
Až budu mít,tak ukážu. ![]()
TRAMTADADAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Komentovat foto nemusim, ze?????
![]()
Ahojte ![]()
Teda Luli, gratulace! ![]()
Raveno, hezký fotky. Koukám, že máte stejný návleky jako my. ![]()
Ewiku, no jo, asi budeme muset zase něco uskutečnit, tentokrát i za přítomnosti našeho tatínka. ![]()
Napoly, tak šup sem s tou fotkou!
Kacudko, to je dobře, že je miminku dobře. ![]()
Míno, taky jsem se zasmála. Nad lahváčem (i když chápu, že tě to muselo absolutně dostat) i navigací.
![]()
Zaju, zkus mu dávat ty kukuřičný křupky. Sice ti nejspíš na začátku všechno zamaže, ale pochopí jak ukusovat a když si kousne moc, tak se to rozpustí. Prostě to chce cvik. Mates si taky vždycky kousnul jako slon a nerozžvýkal to, takže se dusil.
Ale cvik děla mistra, takže už to docela zvládá. ![]()
Tak, mrňous chrní, jdu rychle popracovat, ať si pak můžeme hrát. Navíc mám v plánu udělat obalovanou cuketu a to zabere trochu času. Ale, je to DOBROTA! ![]()
Ahojky holky!
Teda Luli - to je mazec, Jakoubek je borec. Je super, jak má sevřený pěstičky. Gratulujeme. ![]()
My zatím chodíme jen kolem nábytku, občas se jednou rukou pustí a surfuje, no prostě ji natáhne do prostoru a vlaje - jako na prkně ![]()
Vikoušek je kočka, hra na bubu je super a taťkovi na zádech se fakt trochu ztrácí.
Napoly - honem honem fotku ![]()
Kačudko - je fajn, že je mimču dobře, už je to obřík ![]()