Poradna duly
Jana Čurdová
Tulenice, no to nevim
Je to jen inspirace......
A corkas neveste a zenichovi???? Dobry ne???
Adel, no zmatek asi maji, Jendu misto do pyzama oblekli do teplacku
Ale jinak dobry, uvidim odpoledne
Jinak k pokrokum. Dala jsem Jiti ultimatum do 31.8.
Opice nechala si to az do vcera a hura. je na kolinkach a dela prisunem vzad.....
takze na RHB ani neurolku nemusime
Ahojda! ![]()
Teda, starší děti ve školce a tady to zase jede! ![]()
Nějak jsem to pročetla, ale moc toho nevím… ![]()
Adel, sněhulák mě fakt pobavil.
A super, že máš ty výsledky ok. ![]()
Katko, tak vidíš, jaká je Jitka šikula.
Asi vás ráda napíná… ![]()
Tulenice, Mates taky někdy stávkuje. Třeba včera i dneska měl k obědu červenou řepu s rýží. Včera snědl tak sotva třetinu, dneska to zdlábl bez problémů skoro všechno. Potvůrka jeden. Učinila jsem ale rozhodnutí, že já rozhoduju co bude jíst a on kolik. Takže když toho sní málo, tak už nic jiného nedostane. Prostě až zase při dalším jídle, do té doby má smolíka. ![]()
Míno, blahopřeju k nočníkování.
To je dobře, že to Sophi tak baví.
My to v podstatě taky zvládáme. Pokud ovšem tatínek nenaruší zaběhnuté rituály jako dnes. Nejdřív mě vytočil tím, že mu v 6:30 zazvonil budík a on se k němu pomalu došoural, takže samozřejmě vzbudil Matese, který teď spává i do 7:30.
Řekla jsem, že když si ho vzbudil, tak ať se o něj tu hodinu hezky postará a ať ho dá hnedka na nočník. On ho nechal jenom vyčůrat a zase ho sundal a zabalil. Takhle po probuzení tam ale sedává i 15 minut, vykadí se a celý den máme pokoj. Když mi ho v 7:30 přinesl, mrňous smrděl jako tchoř a to hovínko tam bylo opravdu zapasovaný. Musel se mu pokadit nejdýl v 7.
No a jak už nastal zmatek, tak když se vzbudil po dopoledním spaní, tak se zase jenom vyčůral, chtěl hrozně z nočníku a pak se tak strašně pos…, že jsem myslela, že mě trefí.
Tatínek je dnes nepřítelem č. 1.
![]()
Omlouvám se za nočníkovou story
, ale hned je mi lépe. ![]()
Adel - super zpráva-super výsledky!!!!Gratuluji - zase o starost méně,že.
Katko - fotky mě pobavily - pánská kamasutra tu ještě nebyla
Havo - tak teď už na Zdenka nezlobím,že nechal malou ráno pokakanou v pleně od večera koukat na pohádky a sám přitom čučel v compu na čtyřkolky - ty chlapi jsou prostě naprogramovaný jinak
(ale Sophinka byla zjevně spokojená - kukuřičný křupky i ve vláskách
)
.Mína. píše:
Adel - super zpráva-super výsledky!!!!Gratuluji - zase o starost méně,že.Katko - fotky mě pobavily - pánská kamasutra tu ještě nebyla
Havo - tak teď už na Zdenka nezlobím,že nechal malou ráno pokakanou v pleně od večera koukat na pohádky a sám přitom čučel v compu na čtyřkolky - ty chlapi jsou prostě naprogramovaný jinak(ale Sophinka byla zjevně spokojená - kukuřičný křupky i ve vláskách
)
Mino, no Sofca ma ty vlasky jeste kratke ![]()
No jo Kamasutra, hra na Medveda a podobne, vse tahle svatba obsahovala
Jinak Mino, HAvo mate u mne pochvalu, my do nocniku nekadime, jeste to ani nezkusila.
Ale z Jiti asi bude baletka, takove rozstepy…ja uz bych si natrhla prdel napul, udelat to ![]()
Katko - že má Sophinka krátký vlásky? Tak to si ji už dlouho neviděla!
Mino, bombaaaaaaaaaaa ![]()
Ale malej cerne vlasky seknou, teda to bude kóča ![]()
ahojky,
jen v rychlosti, dneska musím pracovat
![]()
ale dočíst jsem to musela
![]()
parádní fotečky - naprosto všechny …
Adel - Ája je koumák, sněhulák v létě, to jen tak někdo nemá
Tulenice - Mates taky někdy stávkuje, ale už jsem přišla na to, co je příčinou … vždycky, když není pořádně vykaděnej, tak nejí a chce mlíko, protože ví, že po něm se mu to zředí a půjde mu to
![]()
Jarouchu - dík za odkaz)
Napoly - parádní přípravy
už se moooc těším na fotečky
pardon, ale opět si nějak víc nepamatuju a už nemám moc čas vzpomínat ![]()
téééda, kačko - fotky jsou bomba…jen jak napsala MÍNA o té kamasutře - ten kočárek v pozadí…TY TY TY
…na druhou stranu - co se v mládí naučíš…
![]()
míno - Sophi ujíždí na „afru“, jo
…perfektní fotky…
Matýskovi vše nej k deseti měsícům!!!
jinak jsme si koupili svatební dar ( teda Peťa si ho koupil a argumentuje tímhle
) - ten mininoťas - myslím, že Marťásek ho dostala… je fakt malej…a docela ujde…
dneska mi konečně dorazil závoj s podvazkem
…ještě jsem si zaběhla do města koupit bižu a jsem skoro komplet - ještě punčošky a přemýšlím pro jistotu nad deštníkem ![]()
hodím foto svých „šperků“ ![]()
…tak nehodím jelikož si ho můj drahý vzal do práce…tak jindy ![]()
a ještě k těm přípravám - ono je nejhorší, když dostanu nějakej nápad!!!pak naprosto „vidím“, jak to bude vypadat a tak to prostě MUSÍ být!!!…však ta auta si budu zdobit taky sama!!!
......
Katko,Jituška je krásná panenka na auto,očividně ani moc neprotestovala ![]()
Míno,to jsi se ostříhala,aby Sophinka měla takové háro??
![]()
Adel,já ale neumím vkládat fotky
![]()
Gratulace k dobrým zprávám z endokrynologie
ewiku - kdyby se MÍNA ostříhala, tak z toho má Sophinka tak maximálně prořídlou afinku
![]()
jinak fotky musíš uložit sem do fotogalerie do „naší“ diskuze, pak až se ti tam zjeví, klikneš pravým, dát kopírovat URL, vlezeš sem a než ji sem vložíš, zmáčkneš IMG (vpravo nahoře), pak pravej + vložit - a zase IMG a HOTOVO ![]()
Napoly,to zní jako scifi
,ještě vědět,jak se vkládají fotky do fotogalerie
prostě antitalent ![]()
Má Mína dlouhé vlasy?Má…o hustotě jsem nemluvila
![]()