LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
1.9.08 13:50

Tulenice, no to nevim :-D Je to jen inspirace......

A corkas neveste a zenichovi???? Dobry ne???

Adel, no zmatek asi maji, Jendu misto do pyzama oblekli do teplacku :-D Ale jinak dobry, uvidim odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.9.08 13:54

Jinak k pokrokum. Dala jsem Jiti ultimatum do 31.8.
Opice nechala si to az do vcera a hura. je na kolinkach a dela prisunem vzad.....

takze na RHB ani neurolku nemusime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
1.9.08 14:14

Ahojda! :D

Teda, starší děti ve školce a tady to zase jede! :lol:

Nějak jsem to pročetla, ale moc toho nevím… :oops:

Adel, sněhulák mě fakt pobavil. :lol: :lol: :lol: A super, že máš ty výsledky ok. :wink:

Katko, tak vidíš, jaká je Jitka šikula. :wink: Asi vás ráda napíná… :lol:

Tulenice, Mates taky někdy stávkuje. Třeba včera i dneska měl k obědu červenou řepu s rýží. Včera snědl tak sotva třetinu, dneska to zdlábl bez problémů skoro všechno. Potvůrka jeden. Učinila jsem ale rozhodnutí, že já rozhoduju co bude jíst a on kolik. Takže když toho sní málo, tak už nic jiného nedostane. Prostě až zase při dalším jídle, do té doby má smolíka. :wink:

Míno, blahopřeju k nočníkování. :D To je dobře, že to Sophi tak baví. :lol: My to v podstatě taky zvládáme. Pokud ovšem tatínek nenaruší zaběhnuté rituály jako dnes. Nejdřív mě vytočil tím, že mu v 6:30 zazvonil budík a on se k němu pomalu došoural, takže samozřejmě vzbudil Matese, který teď spává i do 7:30. :twisted: Řekla jsem, že když si ho vzbudil, tak ať se o něj tu hodinu hezky postará a ať ho dá hnedka na nočník. On ho nechal jenom vyčůrat a zase ho sundal a zabalil. Takhle po probuzení tam ale sedává i 15 minut, vykadí se a celý den máme pokoj. Když mi ho v 7:30 přinesl, mrňous smrděl jako tchoř a to hovínko tam bylo opravdu zapasovaný. Musel se mu pokadit nejdýl v 7. :twisted: No a jak už nastal zmatek, tak když se vzbudil po dopoledním spaní, tak se zase jenom vyčůral, chtěl hrozně z nočníku a pak se tak strašně pos…, že jsem myslela, že mě trefí. :twisted: Tatínek je dnes nepřítelem č. 1. :evil: :evil: :evil: :wink:

Omlouvám se za nočníkovou story :oops: , ale hned je mi lépe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.9.08 14:35

Adel - super zpráva-super výsledky!!!!Gratuluji - zase o starost méně,že.

Katko - fotky mě pobavily - pánská kamasutra tu ještě nebyla

Havo - tak teď už na Zdenka nezlobím,že nechal malou ráno pokakanou v pleně od večera koukat na pohádky a sám přitom čučel v compu na čtyřkolky - ty chlapi jsou prostě naprogramovaný jinak :wink: (ale Sophinka byla zjevně spokojená - kukuřičný křupky i ve vláskách :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.9.08 14:39
.Mína. píše:
Adel - super zpráva-super výsledky!!!!Gratuluji - zase o starost méně,že.

Katko - fotky mě pobavily - pánská kamasutra tu ještě nebyla

Havo - tak teď už na Zdenka nezlobím,že nechal malou ráno pokakanou v pleně od večera koukat na pohádky a sám přitom čučel v compu na čtyřkolky - ty chlapi jsou prostě naprogramovaný jinak :wink: (ale Sophinka byla zjevně spokojená - kukuřičný křupky i ve vláskách :lol: )

Mino, no Sofca ma ty vlasky jeste kratke :-D

No jo Kamasutra, hra na Medveda a podobne, vse tahle svatba obsahovala

Jinak Mino, HAvo mate u mne pochvalu, my do nocniku nekadime, jeste to ani nezkusila.
Ale z Jiti asi bude baletka, takove rozstepy…ja uz bych si natrhla prdel napul, udelat to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.9.08 16:30

Katko - že má Sophinka krátký vlásky? Tak to si ji už dlouho neviděla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.9.08 19:45

Mino, bombaaaaaaaaaaa :-D

Ale malej cerne vlasky seknou, teda to bude kóča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.9.08 20:49

Čauky,

Míno - fotka je faaaaakt supeeeer :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.9.08 20:56

ahojky,
jen v rychlosti, dneska musím pracovat :twisted: :twisted:

ale dočíst jsem to musela :oops: :oops: :oops:

parádní fotečky - naprosto všechny …
Adel - Ája je koumák, sněhulák v létě, to jen tak někdo nemá
Tulenice - Mates taky někdy stávkuje, ale už jsem přišla na to, co je příčinou … vždycky, když není pořádně vykaděnej, tak nejí a chce mlíko, protože ví, že po něm se mu to zředí a půjde mu to :roll: :roll:
Jarouchu - dík za odkaz)
Napoly - parádní přípravy :-) už se moooc těším na fotečky

pardon, ale opět si nějak víc nepamatuju a už nemám moc čas vzpomínat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.9.08 21:43

téééda, kačko - fotky jsou bomba…jen jak napsala MÍNA o té kamasutře - ten kočárek v pozadí…TY TY TY :! :lol: :lol: …na druhou stranu - co se v mládí naučíš… 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

míno - Sophi ujíždí na „afru“, jo :?: …perfektní fotky…

Matýskovi vše nej k deseti měsícům!!!

jinak jsme si koupili svatební dar ( teda Peťa si ho koupil a argumentuje tímhle 8) ) - ten mininoťas - myslím, že Marťásek ho dostala… je fakt malej…a docela ujde…

dneska mi konečně dorazil závoj s podvazkem :wink: …ještě jsem si zaběhla do města koupit bižu a jsem skoro komplet - ještě punčošky a přemýšlím pro jistotu nad deštníkem :?

hodím foto svých „šperků“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.9.08 21:48

…tak nehodím jelikož si ho můj drahý vzal do práce…tak jindy :wink:

a ještě k těm přípravám - ono je nejhorší, když dostanu nějakej nápad!!!pak naprosto „vidím“, jak to bude vypadat a tak to prostě MUSÍ být!!!…však ta auta si budu zdobit taky sama!!! 8) ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.9.08 22:25

teda Napoly, ty jsi teda číslo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.9.08 22:45

Katko,Jituška je krásná panenka na auto,očividně ani moc neprotestovala :wink:

Míno,to jsi se ostříhala,aby Sophinka měla takové háro?? :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

Adel,já ale neumím vkládat fotky :( :roll:
Gratulace k dobrým zprávám z endokrynologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.9.08 22:50

ewiku - kdyby se MÍNA ostříhala, tak z toho má Sophinka tak maximálně prořídlou afinku :lol: :lol: :lol:
jinak fotky musíš uložit sem do fotogalerie do „naší“ diskuze, pak až se ti tam zjeví, klikneš pravým, dát kopírovat URL, vlezeš sem a než ji sem vložíš, zmáčkneš IMG (vpravo nahoře), pak pravej + vložit - a zase IMG a HOTOVO :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.9.08 22:56

Napoly,to zní jako scifi 8O ,ještě vědět,jak se vkládají fotky do fotogalerie :oops: prostě antitalent :twisted:
Má Mína dlouhé vlasy?Má…o hustotě jsem nemluvila :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital