Poradna duly
Jana Čurdová
míno - budu dělat, že jsem si té tvé nejapné poznámky NEVŠIMLA!!! ![]()
luli - téééda, Kubko je fakt šikulka!!! GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!!!
krisulko - jojo, blíží se to, blíží ![]()
ewiku - budu mít afinu nabok, na druhé straně spuštěný natočený pramínek, vyčesaný drdol (prej nějaký kudrlinky, točenice a bůhví co ještě
), nejspíš budu mít korunku a zespodu toho drdolu bude zapíchlej závoj
- kterej mi má zítra přijít…šaty už mám koupený doma ve skříni
(furt na ně čučím
)
normálně pořád mám pocit, že nic nestíhám…panenku už mám vyrobenou, ještě musím uspořádat kytky na auta - prostě jsem debil a každý auto, co pojede od nás na radnici MUSÍ mít 2červený a jednu bílou růžičku na autě…těžko se to popíše, jak to myslím, tak se o to ani snažit nebudu ![]()
dort si budu zdobit sama ( jak jinak
)
příští týden si jdeme vyzvednout prstýnky - máme bílé zlato - půl lesklé, půl matné a uprostřed s takovou jakousi rytinou (původně jsem chtěla z dvojitýho zlata, ale ten můj hromotluk má tak velkej prst, že bychom za prsteny daly minimálně 15000Kč - a na to, že ho nosit nebude…bych se mohla vyprdnout!!!)
s výběrem hospody to taky nebylo jednoduchý…ale snad jsme vybrali dobře…budem jíst z jednoho talíře děravou lžičkou - Peťa je nasranej, že prý to bude stát tolik peněz a ani se nenají
vůl!!! ![]()
budem mít živou hudbu a karaoke ![]()
tak snad nebude chcát a vyjde nám to…
tak už mám hlavu prázdnou…jsem si pěkně pokecala ![]()
ještě sem hodím foto oblečku pro Filipka…teda původně jsem chtěla oblek, ale to sako by nemělo smysl…
Teda NAPOLY, to bude dost frajer. A v jaké hospodě to máte? A kolik bude lidí? My jsme včera vdali ségru, parádně nám vše vyšlo, naprostá spokojenost.
zuzi - bude to ve Slavoníně Pod Lipama…úplně suprovej chlapík…
bude nás na oběd něco málo přes 30 lidí…a večer dojde zbytek…takže všeho všudy asi 50… ![]()
kde to ségra měla?
Ségra měla v Konviktu, počty lidí tak zhruba stejné. A ty máš koupené šaty? Jako velké svatební, nebo nějaké jednodušší?
svatební
svatební ![]()
přece jenom mě stály asi o litr míň než půjčení u Caxy…
ahojky, tak uz mam tu svoji potvurku ve skolce. a jsem z toho nejaka presla… jsem ji tam privedla jako posledni a docela jsem nechapala - ve tride jich je 17 kluku a 8 holek (nebo 18 a 7, ted nevim) - a normalne holcicky v pohode - a polovina kluku tam brecela, ze chce mamu… aja je ale myslim v pohode - jak to komentovala moje mamka „ta je jako ty, kdyz jsi sla do skolky - nad uzkosti prevladl pocit dulezitosti“ ![]()
jinak me aja vcera pekelne namichla. zase si rikam, ze jsem se nechala takovou blbosti vytocit… proste jsem posbirala krasne od slunicka vybeleny plinky, poskladala peclive, abych je mohla jen vrznout do kalhotek, no a prijdu za pul hodky - a pliny nikde. jdu do obyvaku, tam na zemi aja s velikou hromadou zmackanych plinek - a radostne mi hlasi „mami, postavila jsem snehulaka!“…
krisulko, ty capacky jsou uzasny… a ty cesky maji fakt dobry ceny, no to snad mozna poridim viktorovi misto protiskluzovych ponozticek (ktery jsou stejne na prd). jinak kdybyste meli s krisikem dlohou chvili, kdyz jste bez tatinka, udelejte si vylet do hradce
!
adamek cestovatel je vybornej, no, mam pocit, ze on, nez pujde do skolky, toho procestuje vic jak ja za celej zivot ![]()
kacudko, porodilas jedno, porodis i druhy ![]()
teda napoly, ty ty pripravy na svatbu beres fakt dukladne… a muzou ty lidi jet ve svych autech nebo musi barva ladit s ruzickama
?
Napoly - se nečerti,.....ale zase byla prdel
Hlavně si ji nedávej do auta až tě povezou na radnici - to by taky na tebe mohli čekat marně
![]()
Adel - Ája je koumák,každý by z plenek sněhukáka nevymyslel. A Viktorek je má stejně na prdelku,tak to tak neva ![]()
Musím se pochlubit - máme nočník a úspěšně do něj lapeme výkaly.Sophinky,samozřejmě .Hrozně se jí to líbí,tak doufám,že to není jen krátkodobá záliba.
Zuzi - pěkný fotečky - vy jste si tedy letošní léto pěkně užívali.
Kačudko - to vyklopíš jak Tatra fůru písku - takhle brzy po prvním
Nazdárek
Míno gratuluju k úspěchu
Mišánek momentálně bojkotuje co může, nechce jíst - zkusila jsem frutapuru, buchtu, kaši, skleničku, svoje jídlo - okusí jednu lžičku, pak si do pusy nacpe ruku a konec. Už toho mám dost a právě jsem mu vyhlásila hladovku - strčila jsem ho do postýlky a zavřela dveře. Prosit se ho nebudu. V noci mě budí nejpozději po 2 hodinách…
Napoly tedy ty finišuješ
a bereš to tak vážně… no ale proč ne, vdáváš se jen jednou. Bude rejže? Bude rozbíjení talířku a zametání? My jsme ten největší střep dostali na památku. A Filípek bude mít skvostný ohoz. Doufám že bude ladit s tatínkem. ![]()
Kačudko neboj (to říká ta která bledne už když okolo toho baráku jede autobusem) druhé porody jsou prý nejlepší.
míno - …jsem to taky zavrhla…ale zase by tak nevadilo, kdybychom přijeli z opačné strany radnice
…nebo pojedu taxíkem - ti se vyznaj!
![]()
tulenice - no chtěla jsem, aby ladili, ale nemohla jsem pro Peťu sehnat tu medvídkovou vestičku, takže asi neee
![]()
fakt to beru vážně???
…mi ani nepříjde…
jinak rejže bude, talíř bude…no asi bude všechno…teda na únos mám prý zapomenout
..by mě nikdo nehledal
![]()
adel - no to ještě musím promyslet…ale snad se na mě nebudou zlobit, když jim řeknu, ať si do svatby přestříkaj auto
![]()
Ahojky,
tady to se začátkem školního roku nějak ožilo
![]()
Svatbu jsme zvládli výborně.Berinka byla frajerka (už musím zprovoznit to rajče
),pořád ji někdo nosil,nevadilo jí ani těch 160svatebčanů
(Napoly,nebude Vás málo
?)Kubík byl unešený z živé hudby a na enduru odrážedle najezdil snad 100podzimních km
(ještěže jsme ji vzali).
Napoly,už jsem zvědavá.Budeš určitě krásná nevěsta
Máš ještě 3týdny
Filípek bude úplný ženich,moc pěkný obleček.
Budete mít i nějaké „soutěže“pro nevěstu a ženicha?
Adel,holt už máš velkou slečnu ![]()
Jak píše Mína,jsou jen na prdelku…Měl i mrkev místo nosu? ![]()
Míno,Sophinka je teda šikulka.Tak ať jí to vydrží
Tulenice,možná prostě jídlo nepotřebuje.Kubík to tak taky mívá.Období,kdy by furt jedl a období ,kdy skoro nejí…a vyvíjí se normálně
Neboj,on to dožene ![]()
Napoly tak sežeň medvídkovou kravatu nebo motýlka. To postačí.
No vážně, my na výzdobu aut kašlali, jen byla umytá. O únos není proč stát, ženich by tě musel vyplatit… Jo a nepočítej s tím že by si přestříkali auto, to by jim ta svatba vyšla sakra draho.
![]()
ewik jo to dělá už 2 den, mlsoun jeden. Chtěl by moje mlíko, ale už toho mám dost a nic nedostane. Vzteká se jak amina. Já se nebojím že by zhubnul, jen prostě nemám chuť se s ním zlobit, potřebuju jet nakoupit…
tak jsem napsala prispevek a neodeslala se mi, kua
TAky jsem dnes odvedla Jendu do skolky, a odpolko sla pro neho, ale uz byl svlecenej a sel s detma spinkat. Rekl ahoj mami a pa
Napoly, uz se to krati...... hele posilam ti par inspiraci ze svatby nasich znamych ![]()
stastni manzele
kdybys nesehnala krasnou panenku, pujcim
Ka-tko tak to bych byla zvědavá jak by to Napoly vysvětlovala policajtům kteří by je určitě chytili.
ale panenka by to byla krásná, jako živá.
![]()
holky, jasne ze ty plinky jsou pouzitelny, ze jsou jen na prdelku
, akorat me nastvalo, ze je musim znovu poskladat (mela jsem je peclive slozeny pro kluka - na curani vepredu
).
katko, tak to je fajn, ze u vas taky skolka v pohode. aja tam teda dneska nespala, ale zitra prej chce. jsou u vas taky takovy zmatky s oblecenim? ja teda doufam, ze se to casem trochu utrepe. dneska tam byla 3 hodiny a jeji ksiltovka byla na cizim vesacku a v jejich teplackach chtela domu odkracet jina holcicka
.
jinak pani ucitelka rikala, ze aju musi trochu vic hlidat. ze prej nektery deti jsou takovy spis buchticky, ale ta nase dracice jim prej venku utekla k detem z jiny tridy… a pak mi hlasila, ze dva kluci tam prej probreceli uplne cely dopoledne… no, nezavidim tem ucitelkam.
jinak ziva panenka je vyborna
. jitusce to sluselo, vlasatici jedny.
ewiku, rajce nerajce, koukej se pochlubit foteckama z te svatby…
jo, a slavim, huraraaaa
- konecne mi prisel papir z endo - neco tam je, ale „…presvedcive maligni nadorove struktury nezastizeny…“