LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
2.9.08 14:35

Zaju, to neporadím… :( Já využila právě toho, že když se ráno vzbudí, tak za chvilku hodně čůrá. Takže jsem ho tam takhle po:,–(ila a jemu se líbilo, jak to „šplouchá“. Asi taky pochopil na co to je, protože dřív tam sedět taky nechtěl… Teď si zase potvůrka občas postaví hlavu, že jako ještě ne. Ale maminka se nedá! :wink:
Jo a až se první odchyt podaří, tak musíš chvááálit jako o závod. Ukazovat do nočníku a vůbec kolem toho dělat hrozné divadlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.9.08 15:15

zaju tak pro tebe naturalistický popis :lol: :lol:
no my tak postupně pomalinku trénovali - nejdříve jsem ho jen parkrát po:,–(ila aby si to vyzkusil..tak na minutku na dvě… poprvé vřískal, tak jsem jednoduše pár týdnů počkala… nesmí se nutit násilím…
no a dnes se mu to podařilo, řekla jsem že chci aby udělal do nočníku „krásné hovínko… pak aby ho ještě počůral“ no musíš si vyčíhat vhodný okamžik - ten povel jsme trénovali i jen tak do rozbalené plínky - prostě jsem mu už několikrát říkala že potřebuju aby se vykakal teď, aby jsme to neměli někde po cestě, dost často to zabralo. Mišánek je totiž strašně nerad pokakaný, to se za mnou okamžitě připlazí a nespokojeně kňourá… Mám odpozorováno že téměř vždy kaká když se vzbudí, nakojím ho a přebalím do čisté plíny. Tak jsem to inovovala, místo čisté plíny dostal nočník… ale čurání přes den tak jednoduché asi nebude, na to bude muset přijít časem. Ale výhra v tomto okamžiku bude když už nebudu muset každé ráno manipulovat s příšerně páchnoucí plínkou. :lol:
Doufám že jsem ho dostatečně pochválila aby si to zítra ráno zopakoval. :D Pořád mu musíš klidně říkat co po něm chceš, neboj Mates to pochopí, momentálně je pro něj záchod - plínka. (žádný stres, ty na to taky potřebuješ klid).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.9.08 15:20

Já a nakrátko? To bych nemohla domů :lol: Mám pár pramenů pravých vlasů,kdysi jsem zkusila prodloužení,ale pak mi dorostly moje,takže jsou mi k ničemu. Inspirovala mě Katka - ta její poznámka,že máme krátké vlásky,přitom už má Sophi pravý parádní kokrhel :lol:

Havo - hned bych se nechala přibalit. Nějak mě nic konkrétního co poradit nenapadá.Možná bych jen měla vyzdvihnout opalovák od Biodermy s minerály 60 - stačilo namazat jednou za den a perfektně malou ochránil.A taky jsme sebou táhli manduku- jenže jak byl hic,tak jsme ji v tom stejně netahali. A kam přesně frčíte?

Hildo - gratuluji k novému fáru a přeju hodně šťastných km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.9.08 16:29

Tedy to je rychlost, houpací koník co jsem ho včera objednala, mi stojí v jídelně v krabici. Teď ještě vydržet až bude mít Mišánek svátek a nedat mu ho dřív. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 16:42

Caute

Havo, teda mne se manduca na dovce osvedcila......hlavne vecer
Urcite polohovaci golfky, pak stinitko na kocar, a neco pres- ja mela sarí dlouhe, vzdy jsem to malej pretahla pres cely kocar a mouchy ani vosy ji neotravovali.

Opalovak, meli sme AVENE 40, taky psali staci 1× denne, ale ja radeji mazala alespon 2-3×

Urcite si vem ryzovou kasi- kdyby maly chytl prujem.....

jinak mne nic nenapada.

Hildo, tak nove auti??? Preju at je to super kauf a auto jezdi jak ma.

Tulenice, no to je rychlost :-D

Mino, no na fotce to moc videt nebylo, ze by uz Sofi mela harose......

Jinak dnes nam truhlar privezl novou palandu
Promena
pred 

PO

a jeste koupacka......
Jita plave

spolecna s Jenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.9.08 17:16

Ka-tko hezká palanda.

Havo já bych taky nemohla být na dovče bez manducy, neobejdu se bez ní i když na dovče nejsem - vybetonovali jsme kousek terasy a zabetonovali stojan na houpačku a tak s Mišanem v manduce zaléváme beton, aby dobře vytvrdl…
Já mám na sporťák normálně moskytieru, koupila jsem univerzální v drogerce. A stínítko taky často používám. Pak určitě bych vzala pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.9.08 17:31

Hildo , u Mondsee jsme spali poslední noc (na parkovišti, kde byl zákaz kempování, ale dojeli jsme po tmě, takže žádný problém, na všech ostatních parkovištích byl rovnou zákaz vjezdu obytňáků a to jsme si netroufli). Byla to tam fakt nádhera, taky jsme zvažovali, že při příští cestě tam tomu musíme dát víc.

Míno , ty vlásky na Sophi fakt super.

Havo , docela fajn mi přišel na dovče takový ten půlstan místo slunečníku. Jinak já jsem na obou dovčách moc využila dětskou židličku z IKEY, ale to letadlem nepřipadá v úvahu.

Krisulko , Olomouc není tak daleko, co kdyby jste si udělali někdy výlet sem? Udělala bych si na vás celý den volno :wink: Udělali bychom třeba i nějaký výlet v okolí.. Promysli to.

Tulenice , já jsem nad nočníkem ještě moc neuvažovala, ještě tak trochu plánujeme jednu dovolenou, tak asi až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 17:31

plastenka je podle mne zbytecna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.9.08 17:55

zuzajdík no jednoho dne byl ten nočník v akci v hypernově, no tak jsme ho koupili, ležel v komoře… a vzhledem k tomu že u nás před půl rokem byla kamarádka která nočníkuje snad od narození (její chlapeček sotva začal lézt a už čůral u nás do záchodu - držela ho), jsem si řekla proč to zhruba v 10 ti měsících nezkusit… a ono to jde - odpoledne se zase vyčůral a mám dojem že si dokonce řekl že chce, postupně to vychytáme až budou plínky suché… ale taky jsme to nechali až po dovolené. Ale na příští už asi budeme brát sebou nočník. :lol:

Ka-tka a to já ji využila na každé dovolené. A znáš to jakmile není, tak je potřeba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 17:59
tulenice píše:
zuzajdík no jednoho dne byl ten nočník v akci v hypernově, no tak jsme ho koupili, ležel v komoře… a vzhledem k tomu že u nás před půl rokem byla kamarádka která nočníkuje snad od narození (její chlapeček sotva začal lézt a už čůral u nás do záchodu - držela ho), jsem si řekla proč to zhruba v 10 ti měsících nezkusit… a ono to jde - odpoledne se zase vyčůral a mám dojem že si dokonce řekl že chce, postupně to vychytáme až budou plínky suché… ale taky jsme to nechali až po dovolené. Ale na příští už asi budeme brát sebou nočník. :lol:Ka-tka a to já ji využila na každé dovolené. A znáš to jakmile není, tak je potřeba. :D

no ale uznej, u more????? Nam nechcalo ani jenou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.9.08 18:25

Ka-tko no já vím že u moře nemusí pršet vůbec, ale když už začne tak to stojí za to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.9.08 19:42

Havo - že ses nás ptala :lol: Teď budeš mít ještě větší dilema co je potřeba a co ne. My nepotřebovali žádnou moskytieru - nebyli tam mouchy a ani nic poletavého.A jako stínítko bohatě stačila boudička - u Peg perega je sklopná dle potřeby.Jinak jsem malou vždycky šoupla někam do stínu.Pokud máte nové golfky - určitě bych si na ně opatřila nějaký vak :cry: - jinak byste mohli přijít po cestě k nějaké té čmouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 20:03

ja bych nove golfky do letadla nedala :-D Mela jsem pujcene stare od kamosky, sice zadny NO1. model, ale ucel splnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.9.08 20:06

s tím, co vzít k moři, neporadím, já už balím do Tater… Kruci, ale jela bych radši na ten Thassos nebo Lesbos nebo Rhodos nebo Kos nebo Zakynthos, my holt počkáme s mořem, až se Ani překulí ten roček, dva.

vy mě, holky, udivujete s tím nočníkováním, že bych to taky vyzkoušela? Akorát, že my v tom nemáme žádnou pravidelnost, tak nevím.

tulenice, Anežka už šatečky má, ta už o ně nepřijde, v nejhorším je ponosí jen tak, dají se nosit i ve všední den… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 20:09

ha ha, nocnikovani...... u nas mame dnesni cerstou.....

zvonil telefon, Jenda kakal v obyvaku, tak jsem to sla zvednout, a Jenda za mnou. no a nase mlada, jak se zacla hybat, sup ho, prevrhla nocnik a uz se patlala s hovnem......

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital