LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
4.9.08 11:00

Ahojte,

začíná to být šílené. Odjezd se blíží a dítě stále rychleji plíží. A zabaví se nejvejš na 3 minuty a to ještě nějakou neplechou… :roll: No nic…

Ewiku, díky za reference. Odjíždíme v sobotu v 5 ráno :roll: . Auto se určitě chystáme zapůjčit. Asi bychom to celou dobu na jednom místě nevydržely… :wink:

Adel, dík za odkazy. Ani jsem nevěděla, že něco takového je. 8O Každopádně to asi řešit nebudu. Když se totiž ráno hezky vykadí, tak během dne už se zvládne vyčůrat i tak, že ho držím ve vzduchu, tak to v nouzi řeším takhle. :wink: Na letišti ho stejně asi na nočník dávat nebudu… A když pojedeme do přírody, může jet nočník klíďo píďo zase vepředu. :lol:

Jdu pokračovat v přípravách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.9.08 11:01

Jo Zaju, vítejte u letectva. :wink: Snad se jenom leknul… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.9.08 13:39
Hava píše:
Jo Zaju, vítejte u letectva. :wink: Snad se jenom leknul… :roll: :)

jj, taky doufám, ale po hodince spánku před obědem mě vítal s úsměvem na rtu, takže snad dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
4.9.08 14:25

Havo no já nevím co máš za problém s plížením, pche to nic není, to je pohoda, Mišánek před sebou tlačí židličku s krtečkem a uhání po obyváku… to je už jinší kalibr… například včera poprvé vykrámoval skříňku v lince, zatím si asi myslí že se dvířka otvírají jen za úchytku a že jinak to nejde… tak teď už dosáhne a začalo to - no já fikaně do té skříňky už dříve dala plastové kelímky a krabice, ešus a samé nerozbitné věci, tak tam krámovat klidně může. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.9.08 16:28

Achoj,
hlasime „skorodesaťmesačnú“ kontrolu:
76 cm a 9,8 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.9.08 19:06

tak konecne…
dekujem za gratulky k svatku i vysledkum. svatek si aja uzila, miluje dorty :wink: . a jsem rada, ze jsem se trefila s darkem, vybrala jsem tabuli (z jedne strany tmava na kridy, z druhe bila na magnety a fixy), aja je z ni nadsena.

mino, u te tve fotky jsem malem dostala zachvat smichu. fakt povedena :lol: :lol: :lol:

katko, skvely, ze se jita rozhybala. ale pekne si te teda vychutnala :wink: . a postylka pekna :potlesk:

krisulko, koukam, ze se tady o tebe budeme jeste prat :wink: , tak si udelej podzimni turne po listopadkach :lol:

raveno, viky se skripeckem je vyborna. ale moc nadsene se netvari :wink:

jinak skolka u nas - prvni tri dny parada - prvni den sla domu po o, dalsi den tam chtela spat, v pohode, jen trochu brecela pred spanim (pry se ji „spiskalo po mamince“ :wink: ), vcera uz byla uplne v pohode a odpolko ani nechtela jit domu. byla zrovna v druzne zabave se trema klukama - kousali se navzajem, mlatili a rehtali se u toho… no, jiny holcicky zpusobne placaly babovicky, ale aja je holt aja…
pani ucitelka rikala, ze prej je trochu temperamentnejsi :wink:
a chvalila ji, ze umi hrozne moc pisnicek, no tak to je tak trochu pochvala i pro maminku, ze :oops: :wink:
no a dneska jsme dosli skoro ke skolce a spustila scenu, ze tam nejde, vytrhla se mi a chtela bezet domu. tak jsem ji tam dovlekla, prevlikla, no a ona vbehla do tridy a jako kdyz utne. jen mi rekla, ze chce jit domu po o. a cely dopolko pry byla v pohode.
hildo, presne chapu, o cem pises, mam to s ajou uplne stejne :( . nekdy jsem tak vystavena, ze proste nemam uz ani chut si s ni hrat, ale uvedomuju si to a o to vic se tim uziram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.9.08 21:48

jé, Luli mě přivedla na myšlenku, že jsem asi nehlásila míry a váhy v 10ti měsících :oops: takže 10,4kg a 74,5cm … když to dr. zjistila, tak prej … jé, hezké míry a váhy ročního dítěte :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.9.08 22:07

Ahojte,

tak mám téměř zbaleno, ráno tam přidám ještě pár drobností, které se suší a hurá do Prahy. Taťka se těší, že bude odpoledne s Matesem, tak se já těším, že si uděláme hezké odpoledne ve třech. :)

Tulenice, když ono je to docela rychlé plížení… Ale já vím, bude hůř… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.9.08 22:08

takže tady je to oznámení…vy zvědavkyně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.9.08 22:11

Napoly :potlesk: hezké :potlesk: hezké :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.9.08 22:15

děkuji děkuji…toť můj vlastní výtvor…

jinak co se týče kontrol - Filipek měl na 9ti měsících 79,5 cm a 10,85g…tak doufám, že teď jim tam nestrhneme váhu :? :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.9.08 22:29
adelina77 píše:raveno, viky se skripeckem je vyborna. ale moc nadsene se netvari :wink:

Adel to bude tim, ze je maminka zla a nedovoli ji papat noviny :lol: :lol:
Jinak tu tabuli uz bych ji nejradsi taky koupila :lol: uz se tesim az budem malovat a tvorit

Tema ke skolkam, Viky uz ma podanou zadost (neb jeji rocnik je skoro plny) je to mazec kdyz ji neni ani rok a uz musim zadat o skolku 8O no alespon pokud skolku nezavrou nebo neco podobneho mam usetreny starosti kam s ni :lol: :lol: Jeste ze nemusim uz podavat prihlasky na stredni a podobne :lol:

Havo krasnou dovolenou :!

Tulenice taky do oblibenych lovist strkam veci co tam sice nepatri, ale nejsou nebezpecny :lol: hlavne se musim tvarit, ze to zas tak povoleny neni :lol: :lol: neb pokud je to vylozene nabidnuto nas to okamzite prestane bavit :evil:

Napoly no neni to zrovna muj salek caje :wink: ale stejne hlavni je, ze se libi tobe :lol: a aby Vam to spolu vyslo… ja delala oznameni segre (neb mne si stejne asi nikdo nevezme :oops: )

No a my naposledy dneska slavime mesicniny (resp maminka vzpomina) :cry: :cry: chjo to to uteklo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.9.08 22:41

VIKTORCE VŠE NEJLEPČEJŠÍ K JEJÍM POSLEDNÍM MĚSÍČNINÁM

…ale mě se líííbííí :lol: :lol: jinak doufám(:! :!), že nám to vyjde, páč jinýho už by se mi před oltář donutit asi nepovedlo :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
5.9.08 09:23

Ahojky holky,

prosim potřebuju poradit…
Alička začala šíleně chraptět (jak se říká, když dospělý mluví, jako by měl vychlastaný hlas)
Co dáváte dětem na nachlazení?

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
5.9.08 10:39

Enasus bohužel netuším, ještě jsem toto řešit nemusela. Skoč se poradit co na to do lékárny nebo zavolej doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí