Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
začíná to být šílené. Odjezd se blíží a dítě stále rychleji plíží. A zabaví se nejvejš na 3 minuty a to ještě nějakou neplechou…
No nic…
Ewiku, díky za reference. Odjíždíme v sobotu v 5 ráno
. Auto se určitě chystáme zapůjčit. Asi bychom to celou dobu na jednom místě nevydržely… ![]()
Adel, dík za odkazy. Ani jsem nevěděla, že něco takového je.
Každopádně to asi řešit nebudu. Když se totiž ráno hezky vykadí, tak během dne už se zvládne vyčůrat i tak, že ho držím ve vzduchu, tak to v nouzi řeším takhle.
Na letišti ho stejně asi na nočník dávat nebudu… A když pojedeme do přírody, může jet nočník klíďo píďo zase vepředu. ![]()
Jdu pokračovat v přípravách…
Hava píše:
Jo Zaju, vítejte u letectva.Snad se jenom leknul…
![]()
jj, taky doufám, ale po hodince spánku před obědem mě vítal s úsměvem na rtu, takže snad dobrý
Havo no já nevím co máš za problém s plížením, pche to nic není, to je pohoda, Mišánek před sebou tlačí židličku s krtečkem a uhání po obyváku… to je už jinší kalibr… například včera poprvé vykrámoval skříňku v lince, zatím si asi myslí že se dvířka otvírají jen za úchytku a že jinak to nejde… tak teď už dosáhne a začalo to - no já fikaně do té skříňky už dříve dala plastové kelímky a krabice, ešus a samé nerozbitné věci, tak tam krámovat klidně může.
![]()
tak konecne…
dekujem za gratulky k svatku i vysledkum. svatek si aja uzila, miluje dorty
. a jsem rada, ze jsem se trefila s darkem, vybrala jsem tabuli (z jedne strany tmava na kridy, z druhe bila na magnety a fixy), aja je z ni nadsena.
mino, u te tve fotky jsem malem dostala zachvat smichu. fakt povedena
![]()
katko, skvely, ze se jita rozhybala. ale pekne si te teda vychutnala
. a postylka pekna ![]()
krisulko, koukam, ze se tady o tebe budeme jeste prat
, tak si udelej podzimni turne po listopadkach ![]()
raveno, viky se skripeckem je vyborna. ale moc nadsene se netvari ![]()
jinak skolka u nas - prvni tri dny parada - prvni den sla domu po o, dalsi den tam chtela spat, v pohode, jen trochu brecela pred spanim (pry se ji „spiskalo po mamince“
), vcera uz byla uplne v pohode a odpolko ani nechtela jit domu. byla zrovna v druzne zabave se trema klukama - kousali se navzajem, mlatili a rehtali se u toho… no, jiny holcicky zpusobne placaly babovicky, ale aja je holt aja…
pani ucitelka rikala, ze prej je trochu temperamentnejsi ![]()
a chvalila ji, ze umi hrozne moc pisnicek, no tak to je tak trochu pochvala i pro maminku, ze
![]()
no a dneska jsme dosli skoro ke skolce a spustila scenu, ze tam nejde, vytrhla se mi a chtela bezet domu. tak jsem ji tam dovlekla, prevlikla, no a ona vbehla do tridy a jako kdyz utne. jen mi rekla, ze chce jit domu po o. a cely dopolko pry byla v pohode.
hildo, presne chapu, o cem pises, mam to s ajou uplne stejne
. nekdy jsem tak vystavena, ze proste nemam uz ani chut si s ni hrat, ale uvedomuju si to a o to vic se tim uziram…
jé, Luli mě přivedla na myšlenku, že jsem asi nehlásila míry a váhy v 10ti měsících
takže 10,4kg a 74,5cm … když to dr. zjistila, tak prej … jé, hezké míry a váhy ročního dítěte
![]()
Ahojte,
tak mám téměř zbaleno, ráno tam přidám ještě pár drobností, které se suší a hurá do Prahy. Taťka se těší, že bude odpoledne s Matesem, tak se já těším, že si uděláme hezké odpoledne ve třech. ![]()
Tulenice, když ono je to docela rychlé plížení… Ale já vím, bude hůř… ![]()
děkuji děkuji…toť můj vlastní výtvor…
jinak co se týče kontrol - Filipek měl na 9ti měsících 79,5 cm a 10,85g…tak doufám, že teď jim tam nestrhneme váhu
![]()
adelina77 píše:raveno, viky se skripeckem je vyborna. ale moc nadsene se netvari
Adel to bude tim, ze je maminka zla a nedovoli ji papat noviny
![]()
Jinak tu tabuli uz bych ji nejradsi taky koupila
uz se tesim az budem malovat a tvorit
Tema ke skolkam, Viky uz ma podanou zadost (neb jeji rocnik je skoro plny) je to mazec kdyz ji neni ani rok a uz musim zadat o skolku
no alespon pokud skolku nezavrou nebo neco podobneho mam usetreny starosti kam s ni
Jeste ze nemusim uz podavat prihlasky na stredni a podobne ![]()
Havo krasnou dovolenou ![]()
Tulenice taky do oblibenych lovist strkam veci co tam sice nepatri, ale nejsou nebezpecny
hlavne se musim tvarit, ze to zas tak povoleny neni
neb pokud je to vylozene nabidnuto nas to okamzite prestane bavit ![]()
Napoly no neni to zrovna muj salek caje
ale stejne hlavni je, ze se libi tobe
a aby Vam to spolu vyslo… ja delala oznameni segre (neb mne si stejne asi nikdo nevezme
)
No a my naposledy dneska slavime mesicniny (resp maminka vzpomina)
chjo to to uteklo ![]()
VIKTORCE VŠE NEJLEPČEJŠÍ K JEJÍM POSLEDNÍM MĚSÍČNINÁM
…ale mě se líííbííí
jinak doufám(:!
), že nám to vyjde, páč jinýho už by se mi před oltář donutit asi nepovedlo
![]()
Ahojky holky,
prosim potřebuju poradit…
Alička začala šíleně chraptět (jak se říká, když dospělý mluví, jako by měl vychlastaný hlas)
Co dáváte dětem na nachlazení?
diky
Enasus bohužel netuším, ještě jsem toto řešit nemusela. Skoč se poradit co na to do lékárny nebo zavolej doktorce.