Poradna duly
Jana Čurdová
ewik - vlevo nahoře klikneš na fotogalerie + uploud obrázku (je to vpravo nahoře) + tam si zadáš, že to chceš do galerie LISTOPAD 2007 + dáš procházet - najdeš si svůj obrázek + jestli chceš nějakej popis a nakonec klikneš na uploadnout obrázek …
míno - já si ještě můžu vyskakovat
![]()
Napoly,až na to,že nemám fotky nikde na netu…proto uvažuju o rajčeti
Jenže chybí mi čas ![]()
Ewiku - ty si na mě hodná,tak ti to poradím líp než to na tebe hrkla Napoly
V levé liště pod kolonkou diskusní forum je fotogalerie - klikni-pak dej upload obrázku
pak vybereš z nabídky alba veřejná-diskuze listopad 2.0.0.7
v kolonce obrázek dáš procházet a najdeš fotku kterou chceš nahrát
do popisu nic psát nemusíš
klik na uploadnout obrázek
za moment se nahraje
klik na pravé tlačítko myši
vlastnosti
zkopíruj adresu
vlož ji již přímo do diskuze do příspěvku
označ-jako bys znovu chtěla kopírovat
klikni na Img v horní části těla zprávy,...... a je hotovo
Vypadá to složitě,ale fakt není!Když to zvládne Napoly
,.....
![]()
Fotky nemusíš mít nikde na netu,stačí když je máš v nějaké složce v PC
.Možná budeš muset upravit velikost,ale tím ti v první části kurzu nebudu motat hlavu
míno - ty si ze mě děláš šprťouchlata!!!! Vždyť jsi to napsala úplně stejně jako já, jen si to „oživila“ těma smajlíkovýma šipkama a trošku podoplňovala
![]()
babo jedna!!!
Aha,myslela jsem,že je nutné je mít někde na netu.Budu to muset zkusit,ale dnes už je pozdě.Ta děkuji za rady a pokusím se
![]()
Dobrou.
Pro Adélku-přejeme všechno nejlepší k svátečku
http://www.sirmi.ic.cz/deti/4.gif
Dodatečně pro Matýska k 10.měsícům
http://www.sirmi.ic.cz/kocka/12.gif
vše nej všem oslavencům!
a speciální
aje k svatku!
mino, vlasata sophinka je fakt husta
bacha na dredy
![]()
ewiku, jojo, nekde na netu ty fotky musi byt - staci ale tady ve fotogalerii - jak psala mina.. tesime se na ne
napoly, ty jsi teda svatebni manazerka
![]()
katko, jituska je paradni panenka! na co tu resime autosedacky ![]()
adel, slava a diky! (to jako k vysledkum a k pozvani - ale pozor, abychom fakt neprijeli!) ![]()
ahoj holky,
v poslední době jenom čtu, bo mě nic zajímavého nenapadá, ale zato se opravdu dobře bavím. ![]()
vlasatice Sophinka je už i na metříku, to je fakt bomba, ty vlásky, kam se hrabe Jituška ![]()
jak tak sleduju ty Napolyiny svatební přípravy, tak si říkám, že si to možná ještě s vlastní svatbou rozmyslím…
ještě 23 dní a na jejím místě bych už měla z nervů ohryzané nehty… ale jsem zvědavá na ty fotečky…
čus baby,
jsem nějaká líná…
Míno fotka je naprosto super
![]()
Katko Jituška je fakt krásná panenka, a vidíš, už leze, však ona to dožene, co já bych za to dala, kdyby byl Honzík pomalejší…
Adel gratulace k výsledkům, to se ti ulevilo viď? Tenhle pocit nesnášim, když se čeká na nějaký testy a člověk neví…
Zuzi fotečky super, bledá závist
Jestli to někde miluju tak v Alpách. A moje vůbec nejoblíbenější místo je Mondsee… Až bude Honzík větší, chtěli bychom tam jet do kempu, prej je to tam super.
Jinak Honza chodí kolem nábytku jak drak, v noci se furt mele, takže se vůbec nevyspim… Pak to hajzlík dohání přes den, protože jde v 9, pak v půl jedný a někdy si ještě dá 20 kolem pátý. Snažim se mu v tom bránit, ale je tak protivnej, že radši obětuju tu noc ![]()
Jinak ve středu jsme se byli podívat na tu oktávku, moc se nám líbila a v pátek jí tu budem mít ![]()
Byla to akce… Vzali jsme s sebou mýho bratrance automechanika. Přijedem tam, ty lidi co to prodávaj jsou dost mladý, holka Češka, kluk Švéd. No bratránek to auto začal prolejzat s baterkou, vlez úplně všude a jen tak mezi řečí upozorňoval na drobný nedostatky. Holka byla v pohodě, ale ten chlap byl kyselejší a kyselejší. Ona nám vysvětlila, že ve Švédsku není zvykem ty auta takhle kontrolovat a jemu zase vysvětlila, že Češi jsou v tomhle oboru mistři a dokážou různejma trikama udělat z popelnice super auto. Pak jsme se jeli projet, bratranec to docela vytočil, až se chlápek na předním sedadle orosil
Nicméně auto je pěkný, žádný závady, jen pár kosmetickejch vad… Je to fialová metalíza, takže až jí někde uvidíte, tak jsme to my
, protože tady nejsou téměř k vydění… Teď akorát musíme vyřídit papíry, takže ještě asi tak měsíc s tim nemůžem jezdit, páč to má švédskou značku. Ale nám to neva ![]()
Ty lidi byli hrozně ochotný, že nám to sem přivezou, protože jinak bychom to museli odtáhnout…
Musim jít, Honza mi proslintal celou nohu a zas něco chce
Asi pude spát ![]()
Čaute babuše! ![]()
Míno, Sophi je fakt kočka! Taky mě napadlo, jestli ses ostříhala.
Jinak mužští jsou asi fakt z jiné planety… ![]()
Holky, mám otázečku. Koupila jsem na last minute zájezd k moři na Thassos (už se šíleně těšííím!!!
letíme v sobotu
a chci se zeptat, jestli je něco, co se vám, co jste byly taky u moře, nějak výrazně osvědčilo a nebo co je rozhodně blbost. Moc dík ![]()
Tak, čert usnul, jdu pracovat ![]()
Nazdárek, tak dnes pořád lítám s hadérkem a utírám a utírám…
hlásím i my jsme ode dneška úspěšně zařadili do klubu nočníkářů.
K obědu jsem mu udělala nudličky se sýrem… no pak tedy byly nudle všude - menší nácvik pojídání lžičkou - skončil tak že jsme se patlali oba a já ho krmila rukou. Dětský příbor žárlivě střežil.
![]()
V noci si hodlá ze mě udělat matraci - postupně si lehá na každou část mého těla, ale nejradši by si ustlal pod mojí klíční kostí zevnitř
Neustále si u všeho stoupá a hodlá začít s nácvikem chůze za jednu ruku -v té druhé asi musí nutně něco nést. Objednala jsem mu houpacího koníka k svátku. Začínám s nákupem zimních hadýrků - už mám 2× rukavičky, svetýrek, zateplenou soupravičku - kaťata a mikinu s kapucou.
Hildo tak doufám že to bude dobrý kup, to autíčko.
Míno nevěřím že ty vlásky vyrostly Sophince, koukej jí ten příčesek zabavit. Na kluky má dost času.
![]()
ad autosedačka… děda Mišánkovi koupil autosedačku v kauflandu - byla jakási akce 9-36 kg (já bych to nekoupila)… nemůže se dočkat až ho přijedeme navštívit - bez autosedačky to pochopitelně nešlo… no a my vzhledem k tomu že nemáme auto s nákupem nespěchali… no uvidíme…
helmitko jaképak ty máš strachy ze svatby, to přece nemůžeš Anežce udělat, ochudit ji o šatečky, víš jakou v nich udělá parádu?
Hola hej,
zdravíme všechny, teda holky, ty nočníky Vám závidím, já už se několikrát snažila, ale nějak na to jdu asi špatně
prostě Mates na něm nechce sedět a když už vydrží tak stejně nečůrá natož aby kakal
rady typu, jen co se vzbudí, šup s ním na nočník, nějak nezabírají, dneska třeba potvora jedna seděl na nočníku moc pěkně .. docela i dlouho, ale nic a když slezl a dala jsem mu plínu, už to bylo .. poraďtě prosííííííím