LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
1.9.08 22:58

Napoly - bledá závist :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.9.08 23:05

ewik - vlevo nahoře klikneš na fotogalerie + uploud obrázku (je to vpravo nahoře) + tam si zadáš, že to chceš do galerie LISTOPAD 2007 + dáš procházet - najdeš si svůj obrázek + jestli chceš nějakej popis a nakonec klikneš na uploadnout obrázek …

míno - já si ještě můžu vyskakovat :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.9.08 23:08

Napoly,až na to,že nemám fotky nikde na netu…proto uvažuju o rajčeti :? Jenže chybí mi čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.9.08 23:11

Ewiku - ty si na mě hodná,tak ti to poradím líp než to na tebe hrkla Napoly
V levé liště pod kolonkou diskusní forum je fotogalerie - klikni-pak dej upload obrázku :arrow: pak vybereš z nabídky alba veřejná-diskuze listopad 2.0.0.7 :arrow: v kolonce obrázek dáš procházet a najdeš fotku kterou chceš nahrát :arrow: do popisu nic psát nemusíš :arrow: klik na uploadnout obrázek :arrow: za moment se nahraje :arrow: klik na pravé tlačítko myši :arrow: vlastnosti :arrow: zkopíruj adresu :arrow: vlož ji již přímo do diskuze do příspěvku :arrow: označ-jako bys znovu chtěla kopírovat :arrow: klikni na Img v horní části těla zprávy,...... a je hotovo
Vypadá to složitě,ale fakt není!Když to zvládne Napoly :wink: ,..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.9.08 23:13

Fotky nemusíš mít nikde na netu,stačí když je máš v nějaké složce v PC :wink: .Možná budeš muset upravit velikost,ale tím ti v první části kurzu nebudu motat hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
1.9.08 23:22

míno - ty si ze mě děláš šprťouchlata!!!! Vždyť jsi to napsala úplně stejně jako já, jen si to „oživila“ těma smajlíkovýma šipkama a trošku podoplňovala 8) :lol: :lol:
babo jedna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.9.08 23:26

Aha,myslela jsem,že je nutné je mít někde na netu.Budu to muset zkusit,ale dnes už je pozdě.Ta děkuji za rady a pokusím se :wink: 8)
Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
2.9.08 00:17

Vše nejlepší Áje k sváááátečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.9.08 09:32

Pro Adélku-přejeme všechno nejlepší k svátečku
http://www.sirmi.ic.cz/deti/4.gif

Dodatečně pro Matýska k 10.měsícům
http://www.sirmi.ic.cz/kocka/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.9.08 09:48

vše nej všem oslavencům!

a speciální :srdce: aje k svatku!

mino, vlasata sophinka je fakt husta :lol: :lol: :lol: bacha na dredy :lol: :lol:

ewiku, jojo, nekde na netu ty fotky musi byt - staci ale tady ve fotogalerii - jak psala mina.. tesime se na ne

napoly, ty jsi teda svatebni manazerka :lol: :lol:

katko, jituska je paradni panenka! na co tu resime autosedacky :lol:

adel, slava a diky! (to jako k vysledkum a k pozvani - ale pozor, abychom fakt neprijeli!) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.9.08 09:51

ahoj holky,

v poslední době jenom čtu, bo mě nic zajímavého nenapadá, ale zato se opravdu dobře bavím. :)

vlasatice Sophinka je už i na metříku, to je fakt bomba, ty vlásky, kam se hrabe Jituška :D

jak tak sleduju ty Napolyiny svatební přípravy, tak si říkám, že si to možná ještě s vlastní svatbou rozmyslím… :) ještě 23 dní a na jejím místě bych už měla z nervů ohryzané nehty… ale jsem zvědavá na ty fotečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.9.08 11:46

čus baby,
jsem nějaká líná…
Míno fotka je naprosto super :pankac: :pankac: :pankac:

Katko Jituška je fakt krásná panenka, a vidíš, už leze, však ona to dožene, co já bych za to dala, kdyby byl Honzík pomalejší…

Adel gratulace k výsledkům, to se ti ulevilo viď? Tenhle pocit nesnášim, když se čeká na nějaký testy a člověk neví…

Zuzi fotečky super, bledá závist :oops: Jestli to někde miluju tak v Alpách. A moje vůbec nejoblíbenější místo je Mondsee… Až bude Honzík větší, chtěli bychom tam jet do kempu, prej je to tam super.

Jinak Honza chodí kolem nábytku jak drak, v noci se furt mele, takže se vůbec nevyspim… Pak to hajzlík dohání přes den, protože jde v 9, pak v půl jedný a někdy si ještě dá 20 kolem pátý. Snažim se mu v tom bránit, ale je tak protivnej, že radši obětuju tu noc :roll:

Jinak ve středu jsme se byli podívat na tu oktávku, moc se nám líbila a v pátek jí tu budem mít :D
Byla to akce… Vzali jsme s sebou mýho bratrance automechanika. Přijedem tam, ty lidi co to prodávaj jsou dost mladý, holka Češka, kluk Švéd. No bratránek to auto začal prolejzat s baterkou, vlez úplně všude a jen tak mezi řečí upozorňoval na drobný nedostatky. Holka byla v pohodě, ale ten chlap byl kyselejší a kyselejší. Ona nám vysvětlila, že ve Švédsku není zvykem ty auta takhle kontrolovat a jemu zase vysvětlila, že Češi jsou v tomhle oboru mistři a dokážou různejma trikama udělat z popelnice super auto. Pak jsme se jeli projet, bratranec to docela vytočil, až se chlápek na předním sedadle orosil :lol: Nicméně auto je pěkný, žádný závady, jen pár kosmetickejch vad… Je to fialová metalíza, takže až jí někde uvidíte, tak jsme to my :lol: , protože tady nejsou téměř k vydění… Teď akorát musíme vyřídit papíry, takže ještě asi tak měsíc s tim nemůžem jezdit, páč to má švédskou značku. Ale nám to neva :wink:
Ty lidi byli hrozně ochotný, že nám to sem přivezou, protože jinak bychom to museli odtáhnout…

Musim jít, Honza mi proslintal celou nohu a zas něco chce :roll: Asi pude spát :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.9.08 13:27

Čaute babuše! :D

Míno, Sophi je fakt kočka! Taky mě napadlo, jestli ses ostříhala. :wink: :lol: Jinak mužští jsou asi fakt z jiné planety… :wink:

Holky, mám otázečku. Koupila jsem na last minute zájezd k moři na Thassos (už se šíleně těšííím!!! :wink: letíme v sobotu :)) a chci se zeptat, jestli je něco, co se vám, co jste byly taky u moře, nějak výrazně osvědčilo a nebo co je rozhodně blbost. Moc dík :wink:

Tak, čert usnul, jdu pracovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.9.08 13:34

Nazdárek, tak dnes pořád lítám s hadérkem a utírám a utírám…
hlásím i my jsme ode dneška úspěšně zařadili do klubu nočníkářů.
K obědu jsem mu udělala nudličky se sýrem… no pak tedy byly nudle všude - menší nácvik pojídání lžičkou - skončil tak že jsme se patlali oba a já ho krmila rukou. Dětský příbor žárlivě střežil. :lol: :lol: :lol:
V noci si hodlá ze mě udělat matraci - postupně si lehá na každou část mého těla, ale nejradši by si ustlal pod mojí klíční kostí zevnitř :? Neustále si u všeho stoupá a hodlá začít s nácvikem chůze za jednu ruku -v té druhé asi musí nutně něco nést. Objednala jsem mu houpacího koníka k svátku. Začínám s nákupem zimních hadýrků - už mám 2× rukavičky, svetýrek, zateplenou soupravičku - kaťata a mikinu s kapucou.

Hildo tak doufám že to bude dobrý kup, to autíčko.

Míno nevěřím že ty vlásky vyrostly Sophince, koukej jí ten příčesek zabavit. Na kluky má dost času. :lol: :lol: :lol: :lol:

ad autosedačka… děda Mišánkovi koupil autosedačku v kauflandu - byla jakási akce 9-36 kg (já bych to nekoupila)… nemůže se dočkat až ho přijedeme navštívit - bez autosedačky to pochopitelně nešlo… no a my vzhledem k tomu že nemáme auto s nákupem nespěchali… no uvidíme…

helmitko jaképak ty máš strachy ze svatby, to přece nemůžeš Anežce udělat, ochudit ji o šatečky, víš jakou v nich udělá parádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
2.9.08 14:18

Hola hej,
zdravíme všechny, teda holky, ty nočníky Vám závidím, já už se několikrát snažila, ale nějak na to jdu asi špatně :-( prostě Mates na něm nechce sedět a když už vydrží tak stejně nečůrá natož aby kakal :-( rady typu, jen co se vzbudí, šup s ním na nočník, nějak nezabírají, dneska třeba potvora jedna seděl na nočníku moc pěkně .. docela i dlouho, ale nic a když slezl a dala jsem mu plínu, už to bylo .. poraďtě prosííííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí