Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, mám na Vás jeden dotaz. Jsme s mamkou v dost prekérní situaci - zoufale hledáme sekretářku. Náš prakticky jediný požadavek (když pominu přijatelný vzhled a ochotu pracovat), je znalost pravopisu. Myslela jsem si, že to bude brnkačka a budeme vybírat z mnoha nabídek, ale není to tak. Respektive nabídek mnoho je, holky příjemné, všechno fajn, ale jen do chvíle, než dostanou diktát. To se prostě nedá. Zvlášť Adel by zaplakala. No, nicméně otázka zní jinak. Kolik si myslíte, že by měl být adekvátní plat pro sekretářku v advokátní kanceláři v Olomouci? (Prahu v tomhle považujte za jinou planetu) Já nějak nemám představu, u nás v rodině moc zaměstnaných lidí není, většinou samí podnikatelé, manžel zaměstnán v Praze, studenti atd. A´t trochu vím, co je reálné. Díky moc za tipy.
Zuzi - jak se říká - dobrý zaměstnanec je k nezaplacení
A protože do nikoho není vidět předem,tak bych určitě stanovila základní plat a pak položku odměn.Na rozdíl od zákl.platu je to nenároková část mzdy a závisela by na množství a kvalitě odvedené práce.
Advokacie není zdravotnictví a Česká Lípa Olomouc,ale viděla bych to tak na zákl. plat někde kolem 18 tis. hrubého + 0-50% zákl.platu odměn.Tak nějak to máme u nás ve firmě.
Ewiku - pro úpravu fotek potřebuješ mít nějaký software. Jestli nemáš,doporučuji ti stáhnout Picasa2 - je zadara,udělá ti úžasný pořádek ve fotkách a má ovladače na jejich úpravu . http://picasa.google.com/
Havo - přeju náááádhernou dovču!!!!
Čauky,
Napoly - oznámení pěkný
,ale text si někde okopčila ne?Sestřenice ho na oznámení měla taky ![]()
Havo - krásnou dovču
Zuzi - nemám představu jaký plat nabídnout,ale kdybych mohla hned bych se na to místo přihlásila(a ani by si mi nemusela dávat tolik kolik tu psala Mína
)
ad nočník - ještě nedávám a přiznám se že jsem o to zatím nějak nepřemýšlela.
Malýmu rostou jedničky nahoře a kdybych je neviděla tak bych to ani nevěděla,vůbec nebyl protivnej a v noci se taky nebudil ![]()
ahoj ![]()
posílám pozdrav od mojí velké holky, už má rok ![]()
a stydím se že chodím jen hodně sporadicky ![]()
Ahojky,
Adel,čím to bude,že se shodneme
?Víš ,že Berinka a Viktorek měli stejný termín porodu- 21.11
![]()
Havo,užijte si dovolenku.
Kamm3,velká gratulace Natálce k 1.narozeninám,ať Vám dělá jen samou radost.Je to velká bojovnice ![]()
Míno,tady je naše malá svatebčanka
![]()
http://emimino.cz/…normal_B.jpg
Povedlo se
Díky za kuchařku ![]()
Ewíku -
šikulka. Berinka je kouzelná - hned bych ti ji poňuchňala.
Kamm - moc gratuluji Nat k 1.narozeninám a mám z ní obrovskou radost!Mmch,je celá tatínek ![]()
Enasus - jak je Aličce?
ad nočník - no nevím,asi bych se přela,že nemají dítka pojem o co go - co jsme ho koupili,tak úžasně funguje na kakání.Po:,–(ím,začne tlačit jak o život a do 2 minut je to venku s pokřikem ee.Za odměnu se pak musíme chvíli nad hovínkem radovat
Čůrání neřeším,na to je času dost.
| Ahojky Kamm - Natálce obrovská gratulace k narozeninám, zvládla to princezna báječně! Tak hodně štěstí do dalšího života |
Vikouškovi - k té generálce na ročniny taky gratulujeme ![]()
\ad zuby - Olívek má jedničky dole no a nahoře mu vyrostly dva, ale myslím, že jsou to dvojky
Snad se ty jedničky mezi nima taky brzy objeví ![]()
Taky bych zase jela na dovču, jestli to půjde, tak bysme ještě na podzim jeli někam se s Olívkem ohřát ![]()
Napoly - moc pěkné, jsi šikovná ![]()
miiri, jak se má oliverek? jak oslavil narozeniny?
my o nočníku zatím ještě ani nepřemýšlíme
ani ho nemáme doma ![]()
kamm - Oliverek si vede moc dobře, až na to, že momentálně je nastydlý tak je to moc šikovné zlatíčko. Narozeniny si užil, plácal do dortu, dala jsem sem taky fotky. Jojo už máme velké dětičky. Měly jsme obrovské štěstí.
Natálka už je taky hrozně veliká. ![]()
No, Míno, musím říct, že to jsi mě docela překvapila. Vzhledem k tomu, že moje ségra (učitelka na VŠ) nastupovala za 13 000,–-, tak jsem měla teda nižší představu, než 18 000,–-. Ale jak jsi psala, tak Olomouc není Česká Lípa, asi je to fakt tak, že čím dál od Prahy, tím nižší platy. Myslela jsem tak kolem 15 tisíc..:(
Ahojky,
tak zdravíme po náročnýchých několika dnech. Míno - díky za optání.
Od čtvrtka máme pořád něco:
ve čt na sebe Alička při svých pokusech chůze strhla svou dřevěnou jídelní židličku. No rána to byla děsná, tak jsem raději hned naklusala k naší dr. a ta nás raději poslala na rengen. Tady u nás na P-6 na rentgenu nebyl doktor aby nám napsal hned zprávu, tak jsme museli až do Motola. No hrůza děs. … nikomu to nepřeju…jako v každé nemocnici je to tam šílený.....
Tam zase po 15 hodině nebyla ani noha…tak prolezení několika chodeb tam a zpět jsme skončily na rengenu. … Výsledek dobrý… nic tam naštěstí nebylo. … Zbyla nám akorát modřina uprostřed čela.
od čtvrtka jak jsem již psala, tak Ali začala šíleně chraptět…tak jsme v pátek k dr naklusaly znovu. Prý že má zánět nosohltanu… a že se to v krku moc neprojevilo…ale že to sedlo hned na hlasivky. Vyrostly jí další zoubky…a tak při prořezávání je tělíčko pěkně oslabené.
no a aby toho nebylo málo…tak po víkendu se nám ještě dneska objevil na rtu opar.
Omlouvám se za výlev…ale muselo to ven…
Jinak všem oslavencům vše nej…