LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
3.9.08 21:23

Zaju - my máme tento,ale samože v růžové :wink:
http://www.batolata.cz/…to254923.jpg

Zkoušeli jsem jich na prodejně několik,a tento nám na prdelku pěkně padnul,přičemž já nepadla z ceny,protože některý to je fakt síla co za to chtěj.

Hildo - nemáš to jednoduché.Kdyby tak den měl 48 hodin,viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.9.08 21:25

Míno dík, jen bych asi přece jen raději nočníčky, na kterých se líbí klukům :lol: :lol: i když tehle vypadá, že by mohl být univerzální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.9.08 21:30

Zaju - myslíš,že ten v modré barvě je pro holky? :lol: Jasně že je univerzál. Hlavně jsem chtěla aby ta přední část byla vyšší a co nejširší - jinak to právě občas jde vedle - hlavně chlapečkům :wink: Opěrka vzadu ani tak důležitá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.9.08 21:33

Tak jsem napsala příspěvek a pak si to omylem zavřela… :evil:

Tak ještě jednou:
Zaju, nic si nedělej z toho, že to šlo vedle. Musíš mu tam trochu porovnat pinďulu. :wink:

Nočníky máme 2. Tento cestovní, http://lh6.ggpht.com/…DSC_0234.JPG na kterém se mu líbí a tento domácí, http://www.ikea.com/…05393_S3.jpg na kterém se začal vztekat. Asi proto, že je vyšší a díky gumičce naspod se na něm nedá jezdit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.9.08 21:37

Jo vlastně už máme 3, protože máma asi zešílela a teď mu koupila ještě k nim ten stejný jako máme v modré, ale žlutý. V domácích potřebách stál asi 60 Kč. Značka „dlouholetá tradice“ vzor „od komančů stále stejně“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.9.08 21:41

Havo - tomu odpovídá i ta cena :lol: A není tam ještě Kčs? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.9.08 21:49

To ne… :lol: Ale ani by mě to nepřekvapilo. Ale je fakt, že účel plní dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.9.08 21:58

Ahojky
Taky Vás pravidelně čtu ale nějak mi nezbývá čas psát.
Míno - Sofi je pěkná rockerka :lol:
Raveno - Vikoušek už má taky culík no to je super 8)
Všem taky dodatečně gratulace :-) :-) :-)
Napoly - už se ti to pěkně krátí :)

Ad nočník, Olívek vůbec netuší co po něm chci. Máme něco podobného jako Hava a jednou jsem ho chytila na kakání, no ale nočníček je asi nějaký mělký, protože když se vykakal, tak měl zadeček od hoven, prostě v nich seděl. Tak musím koupit jiný.
Už taky děláme papa a paci paci a to neustále a na každého a kdykoli :lol: Občas jak je velký a prosim prosim. Nejlépe nám jde NENENE :wink:

Více si nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
3.9.08 22:09

zaju malý úsměv pro tebe :D

a taky máme období mamánkovství, je to hrůza furt mi visí na noze nebo na koze. Dnes mi usnul na klíně (tak jak spal když mu bylo pár týdnů, nechtěl usnout beze mne) a já si aspoň po dlouhé době konečně přečetla knížku, ale mám z toho nějak mrtvé nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.9.08 22:39

hezké nočníčky to ale máte :-) teda spíš dětičky :lol: :lol:
Havo, ta fotečka s nočníčkem na kočáru je super :D hele přiznej se, to ho jako vozíš pořád?? teda jako i do krámu a tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.9.08 22:45

:lol: :lol: :lol: Hehe, to by mě tu měli už úplně za šílence. ne, to je jenom výletní varianta. Ale teď až pojedeme k tomu moři si ho budu asi muset přivázat k batohu, nebo nevím… :lol:

Mimochodem, minulý týden jsem si kupovala nový baťoh. Přišla jsem do Hudyho a povídám, že chci lehký batoh s hodně kapsama, který dobře sedí na zádech. Vybírali jsme, vybírali, Mates seděl na zemi, tahal si za cedulky a když jsme vybrali, tak mi ten prodavač povídá: „a tady máte očka na hůlky a sem si můžete pověsit cepín.“ :lol: :lol: :lol: Tak to třeba teďko využiju právě na ten nočňajz. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.9.08 22:48

Pádím do pelechu, tak dobrou ve spolek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
3.9.08 23:00

Ahojky,

Míno,Napoly,tak mi ještě prosím vysvětlete,jak fotku zmenšit 8O :wink: Mooooc děkuji.

Havo,kdy odlétáte?
Byli jsme cca 4roky zpátky v Pefkari na Thassossu.Je to cca 3km od Limenarie.Místo jsi vybrala výborné.Jestli můžu doporučit,půjčte si auto a projeďte ostrov.Krásný je na východ od Limenarie(vykopávky a mramorový lom v Aliki,krásné pláže-Paradise beach a Golden beach a pak hlavní město ostrova Limenas-vykopávky a amfiteátr)
Vzala bych si repelent do el.záasuvky…nebo jak se to správně jmenuje :oops:

ad nočník…neposazuju a do cca 14-15měs ani nebudu.Kubík si to cíleně uvědomoval až okolo 17měs.Navíc Berinka kadí nepravidelně a často.Ona do toho taky dozraje :wink:

Katko,sourozenecká je skvělá 8) :D

Raveno,úžasný culíček.Berinka měla sponečku na svatbě…můj strejda řešil,že jestli jsem jí tam nalepila žvýkačku,nebo co to je :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.9.08 07:45

ahojky, docitam, ale nestiham reagovat. za chvili pomazeme do skolky…

s nocnickem to mame stejne jako ewik (ja mam vubec pocit, ze se casto shodneme, ze :wink: ), takze zatim neposazujem. ale havo , tip na cesty - mame od kamaradky cestovni od tommee tippee http://www.baby-eshop.cz/…ommee-tippee , ona to pouzivala na cesty vlakem s detma a moc si to chvalila. jsou i od jinych znacek, treba http://www.rajmaminek.cz/…ovni-nocnik/ , zkus pohledat. sbali se to do docela malyho pytliku, kterej soupnes pod kocar.

no a ja mazu, odpolko se snad dostanu k delsimu psani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
4.9.08 09:30

ahojky,
tak už jsme taky v klubu parašutistů :cry: :cry: doufám, že z toho nic nebude, Mates si vlezl do krabice s hračkama a než jsem stihla doběhnout, už lezl z ní a letěl přímo na hlavu :cry: :cry: ježiš to bylo řevu ..... ach jo, já už ho prostě nestíhám chytat :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí