LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
2.9.08 20:33

Teď jste mě teda docela znervóznily. Hodlám dojet kočárem až do letadla… 8O
Jinak to co jste psaly víceméně už na seznamu figuruje. :wink: jenom půlstan nemáme a asi ani mít nebudeme. Pochybuju totiž, že by tam Mates vydržel… :wink:

Jinak jedeme na Thassos, Limenaria. :wink: Jéžiš já se těším jak malej špunt! :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.9.08 20:33

Katko, dobrý! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.9.08 20:34

Katko - tak my mohli s kočárem až úplně k letadlu,tam si ho vzal pikolík a zase hned jak jsme vystoupili tak už ho měli pro nás u letadla připravený. Je fakt,že jsem PP koupila i s transportní taškou,takže jsme ho pečlivě vždy šoupli do ní,tak máme nový kočárek po dovče netknutý. Ovšem když jsem viděla anglány v jakých hrůzách vozí děti,tak i ta nejhorší bazarová kára je nafintěný vozítko.
Jo,ani jsem vám nenapsala,náš hotel byl veliký resort v rozlehlém areálu (celkem jsme tak napočítali asi pět českých rodin ) a za naše sousedy jsme vyfasovali manžele z Nového Boru - což je od nás asi 8 km :lol: Zdeněk s bratrem toho pána chodil do školy :roll: ,.....ten svět je tak malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 20:39

Mino, Havo, taky sme s kocarem jeli az k letadlu, ale po priletu bohuzel nam ho vylozili az s bagazi, proste zalezi na lidech.....

No priste uz s azurem neletime. a hotel min ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.9.08 20:43

havo - v pohodě můžete až do gate! Pak když přistanete a scházíte schůdky z letadla,už ho budete mít na ploše u letadla připravený.

Ještě jsem se nepochlubila - já,vždycky chytrá,jsem přeci věděla, který je náš gate.Takže jsme dřepěli,samozřejmě,u špatného. Nenakoplo nás ani když hlásili,že je zahájen nástup do letadla, a že rodiny s dětmi mají přednost. Plašit,že je asi všechno jinak jsme začali až když hlásili poslední výzvu. No jistě,byli jsme o bránu vedle. Ale do letadla jsme nenastoupili poslední,po nás se našli ještě dva větší pitomci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.9.08 20:51

Mino, he he

jesteze nejste hlusi, vid????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.9.08 21:00

Ahoj holky,
hlasim stastny navrat z kupelov. Bola som sama, deti do troch rokov mali zakazany vstup do kupelov, tak sa manzel staral. Som konecne vyspata oddychnuta a „vyprocedurovana“ - hehe.
No a ked som dosla domov, skoro som padla na rit a nevedela som ci sa mam smiat, alebo od radosti plakat, ale skor plakat, lebo moje dieta za styri dni sa naucilo uplne samo chodit. Uz si dokonca skusa aj pobehnut, ale uplne sam chodi kde chce a sem-tam padne,ale hned sa zase postavi a bezi dalej.

Krisulko,
dole schodami zatial nevieme, iba hore, zatial som ho naucila iba zliezat z postele dole nohami, lebo vzdy to chcel zliezt dole hubou a to furt padol na hlavu :lol: :lol: :lol:

Jo a neviem kto sa to pytal uz nepamatam, ale doma Kubik chodi len v ponozkach, ziadne topanky zatial nedavam, kym je teplo, naucil sa na ponozky a naucil sa chodit tak aby sa mu nesmykalo. Len vonku davam cele topanocky, pripadne sandalky - uplne obycajne od cinanov, ziadne super znacky. Pripadne beha aj okolo domu v ponozkach - sak pracka funguje :lol: :lol: :lol:

No idem na ucho - ked stihnem docitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.9.08 21:12

Mino,
to je fotka ZA VSETKY DROBNE - neviem to okomentovat proste BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.9.08 21:18

Caute :D

Mino malem jsem se pocurala :lol: :lol: foto fakt hustyyyyyyyyyy :lol: :lol:
p.s. mas SZ :wink:

Luli Kubik je proste sikula!!! To my dneska zacaly vic chodit kolem nabytku, je na ni videt, ze se boji pustit…preci jen par bouchancu uz si zpusobila…

Tedy jak vychytavate ten nocnik?? U nas funguje jen kdyz nam nejde vytlacit hovinko…ale jinak mame naprosto nepravidelne kadeni 8O a spis nocnik povazujem za hracku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.9.08 22:18

Sice Jitusce a Sofi konkurovat nemuzeme, ale taky uz mame culicek :lol:

Chtela jsem jeste reagovat jenze si nic nepamatuju :( delam na kalendari a vizitkach pro kamarada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.9.08 22:52

Viki je taky fešanda! :D

Díky za rady, pytel na golfky je dobrý nápad, ještě to zvážím, ale možná to risknu. Uvidíme…

Tak dobrou, ráno jedeme do Prahy na kožní, tak nás čeká náročný den…

pápá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
3.9.08 10:03

No tak dnes nám nočníkování nevyšlo, ale zítra je taky den… :D holt se to bude muset lépe natrénovat… jsem to nestihla…

helmitko zkus to, za to nic nedáš :D Jojo parádnice to musí být 8)

jo holky předevčírem když jsem Mišánkovi kupovala pyžámko jsem natrefila na rozčilenou prodavačku, tak se ptám co jí tak vytočilo. Prý jedna mamina co jí řekla že má nemoderní sortiment a neprodává jeansy na miminka ve velikosti 56 … no nemám slov. Já byla ráda že jsem Mišánka oblékala do overálku, neb to bylo velice pohodlné pro něj i pro mne a ona by čerstvé mimino i s balíkem plínek soukala do něčeho tak nepohodlného. Navíc jak asi dlouho trvá než z téhle velikosti mimčo vyroste :D Prý ji poslala do Prahy do Nextu pro jeansy za 1200 kč.

Ka-tka jojo to je to úskalí nočníkování, čekají tě krásné zážitky s čokoládou :lol: :lol: :lol:

Míno no ještěže to neulítlo. :lol: :lol: :lol: :lol:

No a když jste mi tu bačkůrky tak strašně pohanili, tak Mišánek chodí jen v ponožkách a to i venku.. velkou zálibu má v sundávání fuseklí, strašně se mu líbí když mu říkám že ponožka patří na nožku a nandávám ji zpátky, takže teď stahuje ponožku a sleduje co já na to budu říkat. :lol:

Děda se vyjádřil že bude do měsíce chodit, tak botičky koupíme až pak…

A stejně jako Luli Jakubka jsem Mišánka naučila slézat z postele - taky lezl hubou napřed a padal na hlavu jen to na plovoučce dunělo. Teď pěkně leze dolů nožičkama jak jsem ho učila, tedy když nezapomene…

Raveno krásný culíček, já chtěla Mišánkovi udělat kohouta, ale furt to má krátké… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
3.9.08 12:53

čus baby,
já mam dneska den… Projektant nám má dělat projekt na byt a potřebuje k tomu podklady ze stavebního úřadu. Včera jsem tam šla, že to chci a oni mi tam málem vynadali, že si to má projektant najít sám, že prej za něj dělám jeho práci… Samo že vím, že když mu řeknu, tak si to oběhne sám, ale budu mu to muset tvrdě zaplatit a to se mi nechce. Nakonec mi to teda našli, byli toho ukrutný dva stohy, tak jsem se tim musela probrat, pak to nechat ofotit a jelikož to byly veliký formáty, tak slepit… Hned potom na katastrální úřad… Do toho mi volá ženská, že si u nás chce něco objednat, ale že neví kolik to stojí :evil: Hned na to tchýně, že nemá klíče od domu…
Tak jsem si ulevila a můžu psát dál :wink:

Teda s tim nočníkováním jste mě teda navnadily, jsem myslela, že to budem zkoušet až na jaře, ale když to tu vidím, tak do toho půjdem už zítra :D

Botičky máme, úžasný sandálky, ale brzy budem asi kupovat něco na podzim a to oboum dětem, takže počítám 1200 v luftě :roll:

Havo opět tiše závidím, hned bych se nechala přibalit :wink:
Jinak co bych si vzala já… rozhodně dithiaden, na alergický reakce po čemkoli, při problémech se spaním když je teplota je opravdu machr :wink:

Adel tak co školka? Je Adélka v pohodě? Anička vždycky ráno natahuje, ale odpoledne mi vynadá, že jdu moc brzo :twisted:

Má teď nějaký divný období (už asi 3 měsíce), když jde spát, tak se ujišťuje, že nikam nepůjdem , ani na záchod nesmíme… Když jde do školky, tak jí musim slíbit to samý, že nepůjdu ani nakoupit… Pořád mám pocit, že co se Honzík narodil, tak si Anička už není jistá svou pozicí v rodině. Hrozně ho miluje, pořád si snim hraje, ale možná se cítí odstrčená. My se hrozně snažíme, aby k tomu neměla důvod, jenže kdykoliv si chce hrát, tak já musím krmit, nebo přebalovat… A když bych ten čas i měla, tak zas musim vařit, anebo se k hraní po probdělé noci prostě nedonutim. Veškerou papírovou práci dělám po večerech, protože s dětma to prostě nejde, takže chodím spát kolem půlnoci… Už si někdy připadám jak zombie…

Omlouvám se všem za sáhodlouhý příspěvek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.9.08 20:46

Hezký večer! :)

Tak jsme dneska byli na kožním, obdrželi jsme pochvalu a 3 vzorkové tuby opalovacího krému, tak můžeme klidně vyrazit. :lol:

Hildo, Míno, já bych vás klíďo přibalila, ale myslím, že se nám do kufru nevejde už ani myš… :? Zatím mám jen ten seznam, ale asi budu ráda, když to tam všechno napěchuju. :wink:

Jak jsem včera psala, že se Mates vzpouzí na nočník, tak jsem dneska zjistila, že mu z neznámého důvodu asi začal vadit ten domácí Ikeáckej. Když jsem ho u našich po:,–(ila na nočník po nás, tak byl v pohodě… Mrška jedna! :wink:
Tulenice, Mates nočníkuje od konce června a stejně se občas nezadaří, tak si z toho nic nedělej… :wink:

A asi má nějakou mamánkovskou krizi, protože jakmile opustím místnost, ve které je, tak ječí, jako když ho na nože berou. Vydřiduch jeden!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.9.08 21:02

Ahojky,
díky za nočníkovou podporu :-) tak dneska se mi to skoro povedlo, jen s tím, že máme asi špatný nočník, či co, neb toho byla půlka venku :roll: :roll: dostali jsme ho a moc jsem to neřešila, je to stejný, jako jsem měla já když jsem byla malá … ale je na něm napsáno chlapecký, tak nevím ...... holky, tak ještě jednu nočníkovou radu, prosím, jaké máte nočníky :?: :?: :?:

no a výsledek dnešního snažení :arrow: měla jsem pocit, že i když jsem chválila jak divá, Matesovi vůbec asi nedošlo, že se vyčůral jinam než do plíny a to taky teda asi proto, že to bylo spíš na zem a vůbec to nebylo slyšet, že čůrá :twisted: :twisted: no nic, vytrvám, případně pořídím jiný nočník a uvidíme 8) do puberty to snad pochopí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí