Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
jsem tuhá, včerejší den děsnej, noc ještě horší, Mates pořád vzhůru a na nohách
nakonec mi usnul v náručí, takže jsem měla přeleženou ruku, ale pak se mi ji podařilo vyndat, tak jsem doufala, že třeba bude spát dýl, když se ho nedotknu … omyl, vzbudil ho taťka, který do něj drcnul, když vstával ![]()
Raveno - parádní fotečky Vikouškovi to moooc sluší
vlastně Vám oběma ![]()
Luli - teda Kubík je šikula, zírám ![]()
Havo - křupky dávám, ale nějak to zatím nepomáhá, no uvidíme, třeba se to časem naučí ![]()
Míno -
jakou, že to máte navigaci??
Napoly - tak už nás nenapínej, šup sem s tím ![]()
Kacudko - jen tak dál, držíme palečky ![]()
ahojky, teda dovoleny skoncily a tady uz to zase jede ![]()
luli, kubik je drak, o tom zadna… a mate krasny schodiste!
jinak u nas se teda zatim nechodi (kdyz nepocitam ukroky podel postylky), zato po 4 doleze vsude, schody uz ma zmaknuty, u nabytku se stavi a porad vsechno vytahuje - a u toho naseho poblijona je to fakt parada, dneska jsem nasla nablito v supliku s pradlem
…
raveno, nadherny fotecky! a jaky ma vikousek panecku faro
. jinak s tim tatkou myslim, ze by si ji mel hodit vys, takhle to pro vikouska neni nic moc (
nebo by ji v tehle vysce mel mit navazanou vepredu, tam by se pekne vyklenula podle jeho pupiku
).
s tema vosama je to sileny, hildo, kaciku, jeste ze to nedopadlo hur
. u nas jsou taky vsude, mrchy jedny.
mino, tatik je fakt vtipnej
. holt chlapi si umi rodicovskou dovolenou uzivat
![]()
no a uz nevim, co jsem jeste chtela. jo, honzik s krisonem jsou fakt jak brachove
- takovi krasni faldikati plesati pohodari…
u nas vrcholi pripravy na skolku, vytriduju „skolkovy“ obleceni, vsechno podepisuju, shanim jeste nejaky drobnosti… no jsem zvedava, jak to zvladnem, nejak si to zatim neumim predstavit. pred chvili byla mimino a v pondeli jde do skolky ![]()
Luli -
tak tohle budu fotit tak za půl roku ![]()
Zaju - to byla navigace Napoly
![]()
Čaute,
Luli - supeeer,Kubik je fakt borec. ![]()
Domča stoupe a chodí tak trochu kolem nábytku.Leze jak drak a taky všechno odevšad vytahuje.Umí dělat pápá,paci paci,indiána,jak je velikej.Moc nemluví max. tata,baba,papa a ještě to trochu zkomolí. ![]()
Ahojky,
Luli,Jakubko je teda šikulka,je na něm vidět,jak sám moc šťastný,že už mu to chození konečně jde
a Tobě se odleví a nebudeš se k němu tolik muset ohýbat ![]()
Napoly,na jakém účesu jste se dohodly?Budeš mít závoj?A co ozdoby,nebo živé květy?
Kačudko,drž se ![]()
Adel,tak přípravy Ti vůbec nezávidím,nás to čeká příští rok…proč tady to období tak rychle uteče
Několikrát denně si říkám,kdyby takoví mohli zůstat déle a nevyrůst ![]()
Dnes jsme byli v poradně: v 9měsících má Berinka 9,15kg a 72cm.
dobre ranko!
tak, jestli bude jisty nejmenovany chvili spinkat, neco i napisu ![]()
nejdriv verejne dekujeme hilde za prijeti v krasne treboni ![]()
bylo to bezva, krisikovi se moc libila anicka - je fakt vyborna! (jen kdyz vidim, jakou uz maji svou hlavu, nevim, kdo koho za par let prizabije - jestli ja krisone, nebo on me - oba prezit proste nemuzem
)
jo, a jaka „křehká žena dobrých mravů“?
no pockej!
a jak jsem slibila odkazy na capacky: ty z anglie: http://www.inch-blue.com/uk/
a u nas: http://www.capacky.cz/
a pokracujem ![]()
miiri, posledni, silene pozde (ale zase nejbliz do Oliverkovych predpokladanych narozenin
) ale ze srdce strasne moc gratulujeme uz velkemu bojovnikovi k 1. skutecnym narozeninam!!! ![]()
uplne si vzpominam, jak jsem mirovi ukazovala oliverkovi fotky a neverili jsme, ze nekdo takovy uz je i u me v brise ![]()
Oliverku, jsi velky sikula! delej rodicum porad jen radost! ![]()
eteta krisa, krisik a mira
Ahojky holky, tak se taky hlásím z dovolené. Měli jsme se nádherně, přikládám pár foteček:
Adámek poprvé ve dvou tisících metrech… 
…vyspal se a musí vyzkoušet nové boty… 
…jezero Hinterer Gosausee má pěkně studenou vodu… 
…v Hallstattu nám pršelo, to ale Adámka nemohlo rozhodit… 
…na skok v Německu v Berchtesgadenských Alpách… 
…máma si půjčila od táty krosničku s Adámkem, aby mohla taky na fotce zamachrovat:) 
Jinak jsem všechno dočetla, ale reagovat nemůžu, protože si nic nepamatuju:) Jen že Jakubko už chodí. My jen s oporou kolem nábytku. Musím si uhánět koupit boty, zítra jdu ségře za svědka na svatbu a zjistila jsem, že ty, které jsem plánovala, se nehodí. Doufám, že něco splaším..
Čaute,
Zuzi - pěkný fotečky,dovču závidím ![]()
Včera se mojí nejlepší kámošce narodil chlapeček Matyášek.Dnes jsem se za ní byla podívat a když jsem se podívala směrem k porodním sálům tak se mi udělalo zle.A představa že za pár měsíců tam zase půjdu…brrr
a jedeme dal… (dopoledne maly duracel spal pul hodky, a pk uz cely den nic!)
gratulace vsem oslavencum, co jsme prosvihli! a dnes aktualne adamkovi vyletnikovi!! ![]()
ewiku, aspon jste nemeli problemy s ukoncovanim kojeni… u nas to bude asi horor
a to jsi kubu prestala kojit, kdyzs cekala berinku, nebos je kojila tandem, nebo jak?
a jak to planujes ty, kacudko? jinak gratulace k prukazce a zdravemu mimi! a neboj, sal je jeste daleko ![]()
petule, co svatba brachy? a co skripta, co tvoris?
luli, kubko je drak! a prosim te, jaks ho naucila slizat ze schodu? bo nahoru se krison uz taky dere, ale pak se otoci a … spadne ![]()
raveno, my mame tatku taky v cudu
teda v kosicich - do konce rijna minimalne… ale obcas za nama prijede na vikend, tak nesmutnime (navic ted jsme byli porad pryc, ze
) ale obdivuju maminy, co jsou samy porad…
katko, jak jde cviceni s jituskou? a byly jste uz na te neuro?
hildo, co oktavka, vyjde?
napoly, uz se ti to blizi, co? ![]()
adel, to se budes doma jen s viktorkem uplne nudit, co?
a pockej, co ve skolce pochyta za moudra ![]()
krasne fotecky vsech! natalcina oslava, oliverek na djerbe a s dortem (ten me fakt bere!), adel na skluzavce, sophinka v te cervene cepicce a brylich (mmch, vidim minu na plazi - zahazuji rozdelanou cokoladu
), viki v trakari, adamek nad propasti…
![]()
se nam ty deti povedly!
(jak rika mira, kdyz nam krisone nekdo chvali: „vsak jsme se snazili“
)
touto myslenkou se pro dnesek loucim
doufam, ze mam splnene vsechny resty
dobrou!
Krisulko - já to mám snadné pač už 2 měsíce nekojím ![]()
Dobrouuuuuuuuu..........
Ahojky,
tak mám vyžehleno,nachystáno jídlo a vše potřebné na tu zítřejší svatbu…snad nic nezapomenu
Do práce jdu už na 5h,domů přijdu okolo 8h a před 9h máme být u bratránka ![]()
Zuzajdíku,nejlepší je kočárek ve dvoutisících
Snad jsi botky koupila,užij si zítřejší svatbu ![]()
Kacudko,to bude dobré,uvidíš,neboj
Druhý porod tak brzo po prvním…aby jste vůbec stihli dojet do porodky ![]()
Těš se na to malé ňuchňací mimi…doma už máme obříky
![]()
A hlavně Domča bude běhat a Ty mít břicho…ještě si ten porod budeš přát
…
U Berinky,těch opravdu nepříjemných bolestí byly 2h,kdyby nečekali a plodovku mi pichli dřív,tak to bylo ještě kratší(a to jsem týden přenášela
)
Krisulko,pěkné fotečky.Řeknu Ti,že Krisík je správný chlapák
![]()
S kojením to bylo tak,že Kubík se sám odstavil v 8měs…podobně jak teď Berinka,jednou na mě vyplázl jazyk a pak už jsem prso do něj nedostala
A asi za 14dní jsem otěhotněla ![]()
Do tandemového kojení bych nešla,měla bych pocit,že to mladší by nemělo dostatek
Kubíkovi jsem nabízela(spíš z legrace),ale on to tvrdě odmítl s tím,že to je Berinčino
(Tak to má se vším jejím jídlem)
Nevím,myslím si že do roku má kojení pro ně význam,ale pak už mají dost pestrou stravu a hlavně jsou chytřejší,takže se nenechají jen tak obalamutit ![]()
Dobrou
ahoj holky, nemáte náhodou někdo někde uloženej odkaz na ten web listopadek, neukládala jsem si ho a Napoly ho už pod metříkem nemá
dííííík