Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
zdravime všechny.
Tak ja navážu…jak tu psala Luli, že práce neuteče… tak jsem se stim dneska řídila a spala s Aličkou od 10.30 do 12.30. Jsem po tom víkendu ze stavby nějaká unavená. A práce nemá nožičky ta opravdu neuteče.
![]()
Mám na vás dotaz:
dáváte mrňatům ve věku 9měsíců chleba? a případně s něčím namazaným?
Luli - ty prostě nezklameš
A Kubík je teda kolík - takto brát schody útokem
Je to borec!
Enasus - chleba dávám - i houstičku (celozrnné i obyč.),většinou to jí na sucho,občas máznu dětským sýrem,občas zlehka frutapurou. A už měla i file - měli jsme ho k obědu,mohla na nás oči nechat,tak jsem to prubla. A cpala se jak zjednaná. Mooooc ji jelo.
jééé,děkujeme Kači - mně samotné to dnes netrklo že máme 3/4 roku
,........to to letí ![]()
Luli ja trnu kdyz slecna pokoruje sedacku (je moc vysoka tak to po chvili vzda:-)) a ty uz mas doma takovyhle ero ![]()
Jinak mame novinku krom 6 zub zuba, jsme zacly silene rvat kdyz neni po nasem, herecka jedna no to to zacina pekne brzo
Jinak nocni kojeni se stabilizovalo na 1 (tuk tuk) kolem 3 hodiny a pak brzy rano coz uz beru jako pred snidani
sice se mezi tim jeste budi,ale kdyz zjisti, ze tam jsem usne
Enasus chleba taky davam suchej, s detskym syrem, domaci marmoskou…housku vetsinou suchou
…a kdyz jime tak musim mit neco po ruce i pro ni, jinak je zle
vcera se mi chtela vrhnout na hranolky tak tatka razne zakrocil
![]()
No jo Sofinka dneska slavi..TAK VSE NEJ NEJ NEJ ![]()
A s tou praci uz 2 tyden valsime samotinke opustene…takze klidek pohodicka ono se to nepo…ze ![]()
Jooo a dotazek na zimu porizujete kombinezu nebo oteplovacky s bundickou?
Ahojky,
Sophince přejeme vše nej nej k 9. měsícům ![]()
Enasus - já dávám chleba i rohlík,oboje zatím suché.
Raveno - na zimu mám oboje - kombinézu(tu jsme dostali) i oteplovačky a bundu(koupila jsem loni v zimě ve výprodeji,doufám že nám to bude). ![]()
Raveno- já asi kombinézu. Ale všechno nechám na poslední chvíli,protože Sophi roste jak z vody (do všech směrů
) a nehodlám pořizovat v lednu nové.
Jo, a dnes celý podvěčer hulákala na celé kolo - TATA,TATA,..... no a táta se z toho mohl po… ![]()
Kačudko - co dělá mimi? Myslím v bříšku
. Už máš nějakou UZVfotečku? A co jména - už jste řešili?
Ahojky,
enasus , pripojuju se k těm, co pečivo dávájí. Střídám tmavý žitný chleba a housky, občas namažu máslem, aby to líp klouzalo do krku. Ono je těžký jim nedat nic, když člověk sám jí. A taky je od nich na chvíli pokoj ![]()
Raveno , vztekání dorazilo i k nám. Sice jen takový lehčí odvárek proti pozdějším vzdorům, ale vykládejte mi to, když je Jonýs v podvečer unavenej, protivnej a v podstatě nezabavitelnej…
Kačudko , dodej detailíky o miminku. Tady se to hemží zvědavcema.
Ahojky
Zaju - děkujeme.
SOFINCE - gratulace
![]()
Oliver spinká ráno od 9.00 tak hodinku a pak odpoledne tak půl hoďky. Jinak v noci párkrát pláče, tak dám dudlík a pokračuje. A s jídlem taky musím pro něj něco mít, když jíme, jinak je zle ![]()
Tak koukám, že jsem krutá matka
Jediné, co Mates dostane na žvýkání je rýžový chlebíček a to ještě jenom nudlička. Když jíme my, má svůj chod, případně dostane tohle… No, s lepkem vzhledem k ekzému nepospíchám. ![]()
Jo jo, Kačudko, info, foto sem! ![]()
V noci se Matýsek budí nějak víc než dřív.
Ale dneska snědl skoro plnou misku kaše s borůvkami, tak třeba se fakt nacpal. Jen bude možná zítra trochu ucpaný…
![]()
Jo a dneska po tom odpoledním řevu spal 2,5 hodiny.
a teď se asi ozývá, takže já končím a mířím do ložnice…
pápá
čus baby,
luli
, teda čumim… Mě momentálně stačí, že se honzík staví kde může, každou chvíli si dá do čumáčku… Včera ho štípla vosa, to byl taky děs. sedíme v obejváku a já jen tak koutkem oka zahlídla, jak něco bere do ruky. Pak následoval šílenej řev, já uviděla vosu a šílela jsem, jestli ho nepíchla někam na obličej nebo nedej bože do pusy… Bylo to přímo do prstíku, ještě tam viselo žihadlo… Chudinka z toho byl úplně v šoku…
Nám maj dneska a zejtra na skoro celej den vypnout elektriku, se fakt těšim, jak nemůžu na net, tak jsem mimo, pořád mam pocit, že musim vědět co se děje. No ale zas bych mohla trochu uklidit, nebo si chrupnout s Honzíkem. V těchto věcech mi počítač prostě brání…
Dneska je tu pěknej podzimní den, už začíná bejt vidět, že léto pomalinku ustupuje. Podzim úplně miluju, doufám, že bude letos pěknej, slunečnej ![]()
Ahoj
HILDO bobišek Honzík přesně tak Sabinku píchla před týdnem plazila se po zemi a tam ta mrcha vosa lezla malá jí chtěla chytnout tak jí píchla
ale taky jsem v ten moment nevěděla kde jí píchla a úplně jsem se klepala jestli jí nestačila strčit do pusiny
až pak jsem si všimla že jí začala červenat ručička
taky to dostala do prstíku ![]()
Asi za hodinu jsem na tu svini ještě stoupla já ale to už jsem jí zab..a
protože jsem viděla kam odletěla ![]()
Bez netu je špatně ale je fakt že když nešel nám tak jsme měla krásně vše uklizené
![]()
krásné ráno všem,
tady to vypadá na takový ten všelijaký den … chvilku hezky chvilku nic moc, tak jen aby nezačalo pršet ![]()
vosy nesnáším
chudinky prďolkové, ať je to potkává co nejméně ![]()
holky, mám otázku , jak učíte nebo jste naučily jíst ty Vaše prďolky kousky, já když mu dám větší kus něčeho, třeba chleba, rohlík, ovoce, tak si vždycky ukousne tak velkej kus, že mám strach, aby se mi neudusil
a když mu to dávám po maličkejch kousíčkách, tak mi to zas nechce, že jako chce jíst sám a něco pořádného držet v ruce
… tím vlastně i odpovídám na otázku, jestli dáváme chleba a rohlíky, tak ano, ale rohlíky méně ![]()