LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
8.9.08 12:47

ahojky,
tak mam obe deticky doma, aja dost chrapti, kasle a ma rymu, tak bude do stredy doma.

zuzko , nemuzes plat v soukromem sektoru srovnavat s nastupnim platem ucitelky ve statnim :lol: … a urcite je to region od regionu jine. zkus se podivat na stranky uradu prace a nejakych personalnich agentur tam u vas, kde se platy pro sekretarky tak pohybuji…
ale jinak - muj pohled coby zamestance (8 let jsem pred MD pracovala, z toho 6 let jako sekretarka/asistentka). vychazej z toho, co vsechno po ni budete chtit. bude delat 8,5 hodiny denne, vyridi papiry, uvari kafe a hotovo (pak by i 13 stacilo bohate) nebo budete chtit, aby byla delala i vic, podle vasi potreby (pak si muze rict - co ja bych se pro ne mela roztrhnout, za 13ku?)? vzhledem k tomu, jak te odsud znam (neber to prosim te jako kritiku) predpokladam, ze spis to druhe. ja bych to udelala asi tak - dala bych min (klidne 13-15), zvednout ho muzes kdykoli, po zkusebni dobe pausalne nebo formou odmen, a vzhledem k tomu, ze pozadujes prijemny vzhled, tak muzes dat treba parkrat za rok jednorazovy prispevek na osaceni (tak jsem to treba mela v prvni praci ja). zkratka bych to udelala jako mina - dala bych jako pevny prijem min a motivovala ji odmenama.
a jinak k te urovni cestiny uchazecek - ze je to hruza, ti verim. ale nedivim se :wink: . porad mam v zive pameti, co vsechno dokazala stvorit moje kolegyne-sekretarka, s VS vzdelanim v oboru anglina-rustina…

enasus , to si teda uzivate :( . ale hlavne ze to dobre dopadlo.

ewiku , berinka je kouzelna :wink: . tak ted jeste fotku malyho druzby, kdyz uz to tak pekne umis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
8.9.08 13:03

Ahoj holky

Fotečky prcků krásné hlavně Sophinka s hárem je :pankac:

NAPOLY oznámení pěkné!!!Jsi šikulka :wink: už se těším na svatebni fotečky :wink:

ENASUS se Vám fakt daří co?! :( přejem ať ste brzy OK!!!!

Nám roste 2 zoubek tak večer hůř usínáme jinak se to dá :wink: před chvíli mi malá něco žužlala 8O a začala fňukat tak šáhnu do pusy a vytáhnu mrtvou masařku 8O :poblion: no asi jí nechutnala no 8O :-( :poblion: :poblion: :poblion:
Taky by chtěla pořád chodit za ruky ale nějak jí to nejde ani se eště nedokáže postavit ale zkouší to pořád :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.9.08 14:13

Enasus - tak snad má Alička na dlouho vybráno - takové peripetie.Hlavně že to má šťastný konec.

Zuzi - já ti jen nastínila,jak to máme u nás ve firmě.Pro mě je dost důležité - vedle spolehlivosti a dobře odváděné práce :wink: - taky to,aby nebyla ve firmě velká fluktuace. :arrow: Není nic horšího než stále někoho zaučovat,o šílené administrativě kolem zaměstnance ani nemluvím.Jak psala Adel - nejde srovnávat státní sektor a jeho demotivující tabulkové platy se soukromou sférou.Tak nějak z dohodnutého platu by měli mít dobrý pocit oba - zaměstnavatel i zaměstanec :wink:

Teda Kači - Sabinka má ale apetit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
8.9.08 15:00

Adel, Míno, moc díky za reakce. Zjistily jsme, že ideální by asi byla třeba absolventka pedagodické fakulty - do školství se jim moc nechce (za ty platy :wink: ) a česky umí :wink: Jenže zase mám strach, aby neměly přístup - když už jsem tolik let studovala, tak tady teď nebudu po někom mít hrnky od kafe. Ale jinak s vámi úplně souhlasím s tou pohyblivou složkou platu, myslím, že v práci musí být nějaká motivace. Rozhodně bych nechtěla dát málo, Míno, souhlasím, že dobrý pocit musí mít oba a v našem případě (opravdu malinký kolektiv) je to zvlášť důležité. Ale asi je dobré nechat si manévrovací prostor ať už na odměny nebo zvedání platu. No, jsem zvědavá, jak to dopadne, protože už zase sedím v práci a zapisuju poštu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.9.08 15:49

Ahoj holky,
jdu Vás pozdravit :-) nějak toho zas je moc v práci :-( no nic nebudu si stěžovet, žeeee :?

kamm3 - Natálce přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka a Matýsek posílá velikou pusu
 http://www.sirmi.ic.cz/teddy/20.jpg

enasus , teda tak to už by pomalu stačilo, ne?? Tak ať už je to jen dobré :-)

adel - držíme palečky, ať to nechytne i Viktorek :-) a Ája je brzo fit

zuzi - myslím, že se nemusíš bát, že by Ti vystudované učitelky utekly, myslím, že hodně holek z „pajdáku“ končí mimo školství (znám jich teda dost :lol: ), respektive, kdo se rozhodne, že půjde učit, učit jde, protože učitelů je málo a kdo nechce, tak ze soukromého sektoru málokdy odejde po nějaké době učit, nehledě na ty platy, které jsi zmínila …
a jinak souhlasím s holkama, nižší základ a motivovat odměnama, prémiema, výhodama a podobně 8)

no kači , že jí nedáš něco pořádného, když se Ti honí za mouchama :lol:

omlouvám se zas za ten román :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.9.08 13:23

ahojky,
tak mame po 10m kontrole, viktorek se pani doktorce moc libil, nebrecel, jen vsechno zvedave pozoroval, smal se a uzival si snad i to, kdyz mu pretahovala predkozku :lol: . no krasne se to poslouchalo, jak je hodnej a sikovnej :D . a na rozloucenou i zamaval…:lol: jinak mame 8.900g , mezi tema porizkama tady lehka vaha…
jinak jsme byli za exoty s latkovkama :lol: , nase dr. je takova spravne zvedava, prej tam moc maminek s latkovkama nechodi, jen jedna a ta ma prej na suchy zipy - a my meli zrovna plinu zadelanou snappi sponkou, tak jsem musela predvadet :wink: . ja jsem tak rada, ze mame takhle fajn doktorku…
no a zitra nas ceka jeste stacik, snad nas uz konecne z rehabky vyradej nadobro.

napoly , dodatecne vse nej k narozkam, ty nase mlade :wink::srdce:

a koukam, ze se nam tu mnozi hmyzozravci, co :lol: ?

holky, mam trochu bordel v seznamku :oops: , prosim vas, jak jste sem psaly miry a vahy na 10m, pisnete mi je znovu, diky moc. zachytila jsem jen denisku a pak olivka z roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.9.08 14:05

jeste jsem neco chtela… docela houfne se ted zamykaji diskuse - po zari 07 se k tomu chystaji i rijnovky. popravde kdyz o tom tak premyslim, tak uz bych asi taky byla radsi, kdyby ta nase diskuse nebyla uplne verejna (cimz nemyslim, ze by byla jen pro nas, samozrejme nasim drahym smirackum bych vstup nechala :wink: )… co si o tom myslite vy ostatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.9.08 14:50

Adel - souhlas - pokud chce někdo vstoupit - ať zaklepe a my mu prostor dáme,že :wink: (třeba nějaká zbloudilá listopadka,která doposud nenašla odvahu) Jinak gratulace k úspěšné KO - s úsměvem na rtech vzpomínám,že tuto váhu jsme měli někdy v 5.měsící :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.9.08 15:30

Kačiku no tak Mišánek Sabinku trumfne, kam se hrabe masařka na škvora kterýho doopravdy zežral, mě se tak zvednul žaludek, když honem polknul aby mu ho nikdo nesebral jako toho pavouka. A venku na dece luční koník taky měl co zdrhat… znalecký hmat malých prstíčků i s odhadem jak daleko mu pravděpodobně zdrhne a už ho nesl… chudák malý zachránil svůj hmyzí život za cenu jedné nožky…

enasus no snad už to bude dobré…

zuzko to jako 13 tisíc čistého nebo hrubého? Znám demotivující tabulky ze státního sektoru na vlastní kůži..

Kamm3 Natálce hodně štěstíčka a zdravíčka.

Adel no Mišánek byl na kontrole o 14 dní dříve (tj před měsícem) - doktorka byla na dovolené. Vážil pokud si dobře pamatuju 9,67 kg a neměřila ho. No a pokud máš v plánu zamknout diskuzi, tak já s tím nemám problém ale nejsem proti klidně zamykej. Taky jsem zpozorovala jak se tu množí zamykání - jak diskuse roku 2007 tak i 2008, asi mají holky důvod… (ale nikde jsem nenašla co se pořádně vlastně stalo - parkrát se mi povedlo se překliknout a koukám že se chtějí zamknout - tak jsem hledala proč…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
9.9.08 16:16

Adel, já bych taky nebyla proti, je fakt, že jsme k sobě navzájem už získaly docela velikou důvěru a spoustu věcí, co si tady píšeme, bychom nechtěly, aby si četl třeba někdo, o kom to ani nevíme.

Tulenice, abych nekecala, tak 13 500,–:) hrubého. Už si ale dodělala doktorát, tak jí to zvýšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.9.08 16:42

Zuzi - za to bych ráno ani nevstala z postele :evil: :lol: . To dávky stát.podpory zajišťují větší komfort.Soudím tak podle jedné cik…ehm romske rodiny zde bydlící - už si dokonce koupili novou Fabii.Jen je dost směšný,že je téměř každý den vídám na trase Zákupy-Č.Lípa jak stojí při krajnici a starý pán maže s petkou pro litr benzínu.Měl by jim někdo kompetentní - třeba Džamila-vysvětlit,že se do nádrže vejde mnohem víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.9.08 16:54

:lol: mino , ja myslela, ze u ty krajnice vidis stat spis tu pani :lol:
ale jinak - jaky myslis, ze mame platy v knihovne :( ? tabulky jsou tabulky, nejvic maji trebas i uplne neschopne baby pred penzi :evil: … no, ale na druhou stranu - je to dan za tu JISTOTU - vim, ze me nekdo jen tak nemuze vyhodit, ze se mam po materske kam vratit, ze mi pak umozni pracovat na zkraceny uvazek (na 6h nez pujde viktor do skoly), ze kdyz deti budou nemocne, budu s nima moct byt doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
9.9.08 18:17

Adel, tak tak.. Přesně proto tam ségra je. Až bude mít mimino, nebude jak debil (rozuměj já) každý den chodit na procházky do kanceláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
9.9.08 18:20

Zuzajdík ale já tomu věřím, znám to z vlastní zkušenosti… nejhorší je že je několik typů tabulek, jiné pro zdravotníky, jiné pro úředníky, jiné mají třeba v akademii věd… ve školství, nemusím doufám vysvětlovat jaké tabulky mají na ministerstvu…
nicméně je to celkem jisté zaměstnání… vyhodí tě jen když máš příliš velký průser…

míno taky jsem hned pomyslela na totéž co adel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
9.9.08 21:03

Adel,Tulenice - tak o tu paní by si i ten největší ichtyl ani kolo neopřel.

Adel - taky jsem dělala za tabulku-ještě coby porod.bába.Základ žádný zázrak,směny to jakž tak dotáhly k nějaké spokojenosti. Neříkej,že ti stačí jako satisfakce finančně nedoceněného vzdělání jistota v práci.Trochu destruktivní postoj. Ženská tvého kalibru by měla mířit výš.Pro knihovnu je tě škoda.

Zuzi-abych tě uklidnila,Sophi vláčíme sebou téměř všude. Chceme být všichni co nejvíc pohromadě - aspoň ten první rok. Takže ze všeho mám pocit,že nejsem ani dobrá máma a ani dobrá šéfová.Doma myslím na práci a při práci na malou.Ale nestěžuji si,vlastně bych neměnila s nikým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí