Poradna duly
Jana Čurdová
Adel , skoda, ze jsi z Hradce, daly bychom ti vic nez v knihovne…:) Tady si fakt musi clovek davat bacha..
Kacudko , co v pondeli odpoledne, treba ve tri? Do parku nebo na kafe?
Tak konečně mám taky chvíli - dračice usnula před koupáním,takže si nás teď večer vychutnala - ne a ne usnout.
Ale zase,když bude hajat do rána,tak ji to rodiče odpustí ![]()
Adel - senna mi příjde vyloženě holčičí. A to máš objednaný přes dětský raj? Taky jsme museli čekat asi měsíc,protože jsem nechtěla barvu co měli skladem. Asi bych trvala na svém.
Kamm - v galerce jsou fotky ze srazíku. Ještě dnes se mi snívá o psím hotelu jménem Harmonie
![]()
Napoly se to pěkně krátí!
Ahojky,
Raveno,tak se hlásím do klubu…asi jsem se včera nakazila
…před chvílí jsme se vrátili z úrazovky,mám 6stehů,pořezala jsem si pravý ukazováček
.Pořídila jsem si nový nůž
..M.mi to převázal,dost to teklo a pak jsem sebou sekla. Kubík se chudák lekl,Berinka už naštěstí spala.
Kačudko,tak rybičky Berinka prospala,ale líbily se jí žirafy ![]()
Míno,někde jsem četla,že Harmonie už nefunguje…
zuzi , a kdo rika, ze bych k vam chtela
? penize nejsou vsechno ![]()
mino , jo, pres detsky raj. tak myslis, ze to na me zkousej, aby prodali to, co jim lezi na sklade? my tam zatim nakupovali nekolikrat a nikdy problem nebyl ![]()
ewiku , no teda… to jako je nejaka nova soutez - KDO VIC STEHU???
hele, oni tam pisou, ze najemce konci - cili ta nemozna pani. treba si to ted pronajme nekdo schopnejsi a udela z toho ubytovnu za 100/noc a nebo to tam prestavi konecne na opravdovy hotel.
Adel
ne novou soutěž nevyhlašuju…jen jsem gramlavá a s dětmi se to zhoršuje(doufám,že to není dědičné)
![]()
Adel jsem cekala kdo se ozve prvni
No jo uz to semnou lepsi nebude, ze si to kontroluju vzdycky az pozde a mnohdy to ani nevidim ![]()
Taky mne hned napadalo jeste, ze neni nic Viky, porad doufam kdyby neco, ze bych se neskacela a zachranila ji… Nastesti to nejni nic vaznyho jen vypadam jak exot, horsi misto by snad uz mohlo byt jen uprostred cela ![]()
Ewiku tak to vedes ja mam stehy 4
ale ostatni se radsi uz nepridavejte ![]()
A jeste dotazek holky nemate tip na CD s detskyma songama
ja mam koupeny jen to co vyslo jednou v novinach…jako sla nanynka do zeli, komari se zenili a podobne…
Adel, já vím, že ne. Ale u nás je fakt dobře, my jsme moc hodné. Dokonce si naše sekre mohla v pracovní době chodit k holiči a na nehty a my jsme jí nic neřekly. Nikdy. Ani když dělala chyby v textech. Ani když z nedostatku zájmu špatně zařazovala dokumenty. Ani když si v průběhu diktování vyřizovala telefony s dcerou. Ani když si celý den ICQčkovala s kamarádkami. Až když jsme zjistily, že nechodí do práce, když tam nejsme a že ukradla peníze z pokladny (utratila je a příští měsíc je prý chtěla vrátit - dluh odpovídající měsíční mzdě), tak šla na hodinu..
Tak já si myslím,že z Harmonie bude psí útulek. Protože narozdíl od nás,pejskům se tam líbilo ![]()
Adel - skoro všechno nakupuji přes DR,takže i já nemám negat.zkušenost. U autosedačky mě upozornili,když požaduji barvu co není skladem,že to trvá měsíc,......bych je podusila a chtěla objednané.
Ewiku - ještě že sis ho neufikla celý.Není nad tupý nože ![]()
Zuzi - ale paní sekretářka byla zjevně schopná
,jen si tak trochu hrabala pro sebe ![]()
Zuzi, no tak to je síla, jestli vy nejste až moooc hodné … a proto prostě zkoušela, kolik snesete ![]()
Míno - Mates už se konečně vykadil, ale myslím, že by to ještě chtělo a to kiwi u nás asi není protože v praze každej s..e na co může …
ahoj ahoj ahoj …vás pěkně zanedbávám, co ![]()
děkuji za přáníčka ![]()
holky z Olmika- já v pondělí nemůžu páč jedu na generální zkoušku účesu a líčení…takže příště ![]()
nojo, kráááátíííí se to!!! ale už máme všechno zařízený…včera jsem vyzvedla prstýnky, zamluvila fotografa a koupila si čočky (myslím ty do očí
)
zítra do práce, v úterý naposled a pak můžu ladit poslední detaily…pečení už je v plném proudu, takže asi budu mamce pomáhat…
ale teď zase valím…
jo ještě 10ti měsíční míry: takže 11, 4kg a 81 cm
holky, nevíte náhodou některá, čeho je v těle nedostatek, když se dělají takové ty bílé čárky na nehtech??