Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé,Jarouchu,vy taky chodíte na plavání doLTM? Podle fotky se mi to tak jeví. A které dny? My čt-11,45 a pá 12,30. Bychom se třeba mohli vidět ![]()
Míno, jaks to poznala?
Když jste byli na dovče, potkala jsem tam Ravenu. Říkala, že budete chodit st a pá. My chodíme ve čtvrtek od 9.
Podle těch obkladů
,......tak to se míjíme o 2 hod,to je škoda.Ale třeba to vyjde jindy. A doufám,že Zuzi drží se Sophi ve váze basu a neštíhlý
Těším se na míry.
Míno, kdyby se vám chtělo přijet ve čtvrtek dřív, tak by to šlo. A nebo bych si vzala některý pátek dovču, to by taky nebyl problém.
Jo, myslím, že jsme pořád těžká váha, neboj!
.Mína. píše:helmitka píše:Helmitko - my jo,ale ty si nebyla na srazíku
Holky, už jste četly diskusi Markýsek? To snad ani nemůže být pravda. Doufám, holky, že jste všechny skutečné…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mino
. tak koho dalsiho jsme jeste nevidely v realu
?
jinak ke kauze markysek - po tom tretim (resp. ctvrtem) „tehotenstvi“ mne tohle rozuzleni dvakrat neprekvapilo, ovsem ten zpusob odhaleni byl ponekud pod urovni, na druhou stranu - vzhledem ke kvalite toho naseho mistniho platku - prekvapena taky nejsem… ale co me fakt bavi, jsou nektere reakce ted v te diskusi, fakt hon na carodejnice… uz aby se to trochu u:,–(ilo, ted jak je v diskusich zivo, se mi na forum spatne dostava ![]()
ewiku, s tema hrackama, my to mame spis obracene - ze aja musi mit vzdycky zrovna tu hracku, co si prave vzal viktor - i kdyby to bylo chrastitko nebo kousatko, zarlivka jedna
…
jee, petule, vy jste byli na kralicaku? tam to mam rada… ach jo, nostalgie… odkud jste sli?
jo, harmonii by si mohla pronajmout mina, ne? prestavi to - a mame super zakladnu na sraziky
. co rikas, podnikatelko
?
jarko, neupracuj se nam! zuzina je vyborna, ten lvi postoj je dokonalej
!
Adel…šli jsme ze Stříbrnic, tam jsme měli pronajatou chalupu. Mooooc hezká procházka!!!
S tím srazem souhlasím…Mína si alespoň uspokojí dlaší ze svých podnikatelsých choutků a my se budeme mít kde scházet!!!
Ad kauza Markýsek…sledovala jsem trochu to úmrtí, bylo mi to líto…jako každému, ale celkově se mi to tedy zdá nechutný…prostě někomu dělalo dobře ovládat toliko lidí…tedy alespon přes net.
Adel - dej mi svátek s Harmonii.My se na jaře chystáme na tu naši králíkárnu-nová střecha,okna,madam si poručila zimní zahradu,......takže o zabávu je postaráno.
Jaru-tento týden ve čt dřív nemůžu,ale možná by to šlo ten příští.Určitě dám vědět. A v pátek chodíme na 40min - do velkého,tak to byste se Zuzi mohli s námi.Tam už je víc zábavy než v tom malém.
tak teď jsem se urazila…
Na srazu jsem sice nebyla, ale klidně se přijeďte na nás podívat, zvu vás na návštěvu… ![]()
Jo, my furt nemáme zuby. Už jsem to vzdala a do tlamičky se ani nedívám, mixuju a asi to tak zůstane až do důchodu… ![]()
Taky se vám zdá, že pro desetiměsíční mimino nejsou hračky? Ze štěrkátek vyrostla a do těch krásných, dražších ještě nedorostla. Na dovolené si Aňa celkem hrála s hlavolamem z korálků z IKEI, tak jsme tam včera naběhli a bohužel ho zrovna nemají. Tak jsme koupili blikajícího, hrajícího lvíčka v Pompu, no, nic lepšího tam neměli.
Hodila bych pár fotek z Tater, bohužel je teď nemám v čem zmenšit, tak snad později.
Petule-ad zvrácená osobnost -ty studuješ psychologii,že. Tak máš docela dobrý námět na diplomku
![]()
Chi.chi,takže srazík bude tentokrát v Ostravě
Jsme všichni zváni ![]()
Míno, já jsem někde psala, že vlastním hotel? Prosila bych postupně… ![]()
Míno, ten pátek nás asi nevezmou. Ale ten příští čtvrtek by byl super. Domluvte se s Ravenou a dejte vědět.
Helmitko, my sice máme skoro 7 zubů, ale mixuji jako divá. Když ji zkusím dát něco namačkané vidličkou, tak se mi dáví a vyzvrací kolikrát i předchozí jídlo.
Jarouchu,krásné fotky.Lev je bezkonkurenční ![]()
Míno,jsem také reálná
a Hava též,viděly jsme se navzájem
![]()
Přstavbu Ti nezávidím,my budeme muset na jaro vymyslet něco s bránou…máme zahradu,mamka hodně růží a chodí jí na poupata srna…no a dnes v deset hodin dopoledne,jak jsem šla pro poštu,za světla,(dům je v zástavbě)
,jsem jednu srnu sama vyplašila
…byla jsem úplně v šoku.
Helmitko,zuby máme 2 a taky mixuju…zato když si cokoli drží v ruc,tak jí kousky nevadí ![]()
Adel,chrastítka kousátka jsou skvělé hračky pro Kubíka,znovu je objevil
.Občas s nimi chodí i spát
![]()
No jo Hava-to se ještě vyhřívá u moře? A není jí to blbý,když my tu tak mrzneme ![]()
Míno,netuším,kdy se měli vracet......snad tam má teplo…protože ochazení je po celé Evropě ![]()