Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
zdravím z prosluněné Kodaně.
Mino - u nás už je pryč Enter,2, F10 a F11.
naštěstí u té klávesnice, kterou už jsem zničila já čajem.
Tancovala žížala máme taky, ale Jonýs se k tomu staví zatím naprosto apaticky.
Nejlepší hračkou je všechno, od čeho vede kabel, od počítače po lampičku i MP3 přehrávač.
Posílám všem trochu severského sluníčka. ![]()
Ahooooooooj ![]()
tak to u nas je oblibene tlacitko na vysouvani CDromky
jsem zvedava kdy to urve
…klavesnici ma svoji vlastni a zpusobne do ni busi ![]()
Pocasi je fakt na prdlacky
je mi zima, venku hnusne a nejak mi dochazeji napady co s Vikouskem… Holky co s detma delate kdyz se neda jit ven???
Uz jsem sehnala tu zizalu a moc nas nebere mam i Uhlire se Sverakem a taky nic moc, no uvidime casem…U nas je proste hit chnapik
mam ho i ja i Kuba na mobilu a musime poustet jakmile zmerci na blizku mobilek
![]()
http://www.youtube.com/watch?… (pro ty co neznaji:-))
supliku moc nemame zato hooooooodne polic
, vysavac nas bere ten malej aku, velkej moc nezna neb se luxuje kdyz spi nebo je pryc ![]()
Jonysko to slunicko zavidim, vcera jsme byli na prochazce a malem jsem primrzla ke kocarku
![]()
Adel taky mame o par gramiku min nez vy
jen zrejme budeme i mensi ![]()
Pruvan ve skrini jsem jeste neudelala (ale budu muset ty saticky uz asi moc neunosime
), ale zjistila jsem, ze nam jsou puncochacky z lonsky zimy
maji byt 56 a jsou nam dobre ![]()
celej den cekam, ze nam posta konecne doruci balik s choditkem z minulyho tydne a nic…to jejich heslo je fakt vystizny
by se z nich jeden po
Milo prosim zeptej se doma tatky jestli by v patek nenatacel (kameru klidne vezmu nasi aby ji zas nenechal doma nebo na nabijecce
) protoze Kuba to pekne flakal
uz taky dostal drzkovou…tudiz mam malo materialu na filmecek ![]()
Adel - já myslela zde
Listopadky a listopadčátka
narozky:
zaju 4.10. (1977)
hilda 13.10. (1980)
jarouch 31.10. (1978) 30!!!
hava 24.11. (1982)
katlinka 26.11. (1979) ---------
ravena 29.1. (1980)
katka 25.2. (1980)
zuzajdik 28.2. (1980)
mína 20.3. (1967)
tulenice 8.4. (1974)
adel 20.4. (1977)
helmitka 24.4. (1972)
krisulka 14.5. (1983) 25!!!
kačik 24.5. (1981)
martásek 22.6. (1981)
kačudka 1.7. (1980)
luli 5.7. (1979)
enasus 8.7. (1979)
petule 5.8. (1981)
miiri 9.8. (1970)
napoly 7.9. (1984)
A jonyska taky chybí.
Ahojte po tydnu.
Opet sme byli na SK, u rodicu a cestou zpatky navstivili Petuli a jeji rodinku.
Samo ze to nebylo jen tak, jeli sme si pro VYYYYYYYYYYYYBORNEEEEEEE kolacky- vy se srazu vite......
sezrali sme jim salat, Jituska nadrobil, Jenik urcite neco opatlal…
MAla zatim na PC nepari, tudiz nenici, ale CDcka ji fascinujou
No a Jenik dnes rano rval ve skolc.........nechapu,a je mi to moooc lito
katko, pekny fotecky! na ty prvni je jituska rozkosna! aja na ni koukla - a hned zacala zpivat: „holka modrooka…“ ![]()
a konecne taky nejaka fotecka maxika, petule s nima setri, co? jinak ten masazni balonek (nebo to je ten pro psy?) ma viktor taky moc rad.
mino, no jo, narozky tam chybej - tak ewiku, jonysko, jestli chcete, poslete mi data narozeni (pokud jste to uz davaly a ja prehlidla, tak se omlouvam
).
Ahojky,
Zuzi - promiň ale od čtvrtka jsem se nedostala na net,tak jsem si to přečetla až teď.Stejně bysme dnes nešli,protože malej je nachlazenej.Tak někdy jindy.
Raveno - taky máme punčocháčky 56 ![]()
Ka-tko - pěkný fotečky ![]()
Achoj,
Adel
ja len hlasim miery do tabulky:
8 mesiacov - 9250 gr. 69 cm
10 mesiacov - 9800 gr. 76 cm
Hanba mi, ale mam fofry, tak utekam.
papa
Ahojky,
Zaju,krásné fotky.U nás vedou bráchovy hračky(hlavně ty,se kterými si zrovna hraje) a klíče,zipy,šňúrky,obal na čočky…
Ke klávesnici ji raději nepouštím ![]()
Míno,asi to bude chtít nějakou ohrádku,jak píše Adel.Nebo ji to naučit......Berinka se dotkla teplé trouby(ještě nebyla rozpálená),spustila řev-nepopálila se,spíš lekla.Od té doby k ní neleze,maximálně stačí zvýšeným hlasem říci ne…
Adel,mám Ti dodat míry a váhy do přehledů?4.5.79
Katko,nádherné fotky.Jituščiny vlásky ![]()
Holky, už jste četly diskusi Markýsek? To snad ani nemůže být pravda. Doufám, holky, že jste všechny skutečné…
![]()
Ahojky!!!!!!
No…říkat, že nestíhám, je tady trochu pasé (většina z nás nestíhá, že?)…ale u mě k tomu přičtěte seminárky do školy (ješte resty z minulého roku), práci na skriptech, zlobivé dítě a manžela neustále v práci a vyjde vám nula času!!!!!!
![]()
Tak jsem se vyplakala a je mi líp
![]()
Adel…já tedy fotky mám…v PC
Ale abys neřekla, tak tady nějaké jsou…
Maxík na Králickém Sněžníku.. 
Maxík ve vaně…jeho typický úsměv… 
Maxík s Jituškou… 
Musím potvrdit, že u nás byli Katka s Vláďou a dětmi a bylo to moc příjemné! Až na to, že jsem nestihla uklidit a upéct to kuře…promiň, Vláďo, přístě se polepším!!!!!! Ale bylo to moc příjemné a doufám, že jak pojedete na Slovensko, tak se zase stavíte!!!
Jinak Jituška je moc šikovná, hodná, prostě panenka! Honzík je taky moc fain, jenom asi není zvyklý, že mu někdo bere hračky…což zase nechápal Maxík…
![]()
Takže doufám, že až zase někdo pojede kolem Hradiště, tak se staví!!! A nebojte, na kamarády si čas najdem vždy!!!
Ad vysavač…taky se ho bojí, ale zvědavost mu nedá a vždy ho jde omrknout.
Ad klávesnice…zatím se na ni dívá z dálky…nepouštím ho k ní!
Ad chodítko…koupili jsme takové to přistrkovadlo, co se za něj chytne a chodí a docela fain. I když zatím dělá krůčky spíše kolem nábytku.
Ad skříňky…nemáme vysouvací, takže zatím si je neumí otevřít. Ale miluje, když skládáme myčku!!!
Jo a s Katkou jsme si říkali, že by nebyl špatný zase nějaký srazík!!!! Před Vánocema se to nestihne, ale co takhle příští rok ve stejnou dobu!!!!! Ale už asi ne hotel Harmonie…tedy pokud z toho někdo neudělá opravdu hotel.
Blbě jsem zobrazila fota…tak ještě jednou…
Maxík na Králickém sněžníku… 
Maxík ve vaně…jeho typický úsměv… 
Maxík a Jituška…za mnou tleská Katka… 
Jo a Adel do seznámku v osmi měsících 9100g a 74cm.
helmitka píše:
Holky, už jste četly diskusi Markýsek? To snad ani nemůže být pravda. Doufám, holky, že jste všechny skutečné…![]()
![]()
Helmitko - my jo,ale ty si nebyla na srazíku
![]()
Chjo-všichni řeší ichtylku Markýska a mě se nehejbou kšefty na MMB-nikdo nenakupuje
![]()
Jdu do hajan ![]()
Holky,
omlouvám se, že vám sem lezu, jsem jedna šmíračka z Unora2008, přiznala jsem se i v soutěži a mám na vás dotaz.
Nemáte některá slavnostní obleček na prcka-kluka? Brácha má v říjnu v Olomouci promoci a nemůžu sehnat něco fakt pěkného. Velikost tak 80. Lukáš má 8,4kg a 73cm. Díky moc. Kdyžtak mi pošlete SZ.
Olga
Ahoj holky!
Konečně mám čas zase něco napsat. Nebyla jsem tu ani nepamatuji. Občas vás čtu v práci u snídaně. S tím časem je to čím dál horší.
Jinak se máme fajn. Roste nám už 7. zub. V pondělí jdeme k doktorce, tak napíši, jak jsme na tom s váhou. Na nočník ještě nedáváme. No a už si nějak nic nepamatuji. Jo, se zamčením diskuze taky nemám problém, jen už vás nebudu číst ani v práci (nechci se tam přihlašovat).
Ještě vám sem hodím nějaké fotky a musím běžet.
Tak zatím pa!