Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek…
I dejte pokoj s Ostravou, kdo by se tam štrachal, je sice fakt že Mišánek ještě nejel prndolínem, ale co tam…
Jestli mám to letos vyjde, tak se mrkneme do Hrabětic (u Jablonce nad Nisou) když nevyjde tak to necháme na příští rok. Tak by jsem se i mohla snad podívat na některé z Vás co se v těch končinách vyskytujete… A mohli by jste posoudit zda jsem opravdu skutečná a na které z mých fotek vypadám reálněji.
![]()
helmitko na co potřebuješ hračky? U nás vedou moje tepláky - ustavičně mi visí na noze a otírá si svou opatlanou pusu, zbožňuje balóny všech velikostí… pak suché zipy na mých sandálech, kolíčky na prádlo, židličku s krtečkem, krámování linky, zalíbilo se mu odrážedlo/autíčko, hříbek na štupování fuseklí, rumbakoule, stále má v oblibě kelímky z ikea, piksu od čajíku… a bouchání šuflaty.. no a hudební hračka - parníček ho taky na pár minut zabaví…
jo a jestli ještě kojíš, buď ráda že zuby nejsou…
adelino nojo taky jsem to četla, co se dá dělat, lidi jsou různý… Je sice pravda že mi bylo divný že je vůbec schopna psát on-line takové podrobnosti na net - já bych v tu chvíli klepala jak ratlík a na emimino ani nevzdechla, ale neměla jsem čas nad tím hluboce dumat. Jinak
já jsem pořád já po celou dobu co řádím po síti… měním akorát přezdívky, stárnu a získávám další zkušenosti .. a mohu jen doporučit, nebudovat si na internetu jinou identitu, jednak kdo si to má pamatovat a taky hrozí že bude mít velký problém rozlišit tyto identity v normálním životě…
Ovšem jsou nějaká tabu která by se nikdy porušovat neměla, bohužel toto je jedno z nich… Nicméně boží mlýny melou pomalu, ale jistě…
Myslím že by se na emiminu měly sepsat nepsaná pravidla chování co ano a co už ne, pro ty osoby které to bohužel samy intuitivně nevytuší…
Pravidla přežití na netu.. na veřejně přístupných fórech.. Jen hlupák si myslí že je na internetu anonymní, ne opravdu není, nikdy tomu tak nebylo… Zažila jsem i zneužití mé přezdívky, jenže když s někým kecáš delší dobu, tak prostě je poznat kdo za klávesnicí sedí.. Když tady náhodně otevřu nějakou diskuzi, tak se jen tiše divím když vidím zcela veřejně telefonní čísla, adresy, emaily nejen anonymní ale i pracovní… lidská hloupost je asi nekonečná - pak se diví když jejich důvěry někdo zneužije. K čemu asi tady jsou sz… ***********************
To je dnes zase den
, ráno obtiskl svůj zadek když jsem ho dezinfikovala v umyvadle na moje triko
, teď mi pro změnu poblil další triko a tepláky
… ach jo a venku pořád pošmourno…
Ahojky, mně by Ostrava nevadila ![]()
Jinak my jsme dnes byli po prázdninách poprvé ve cvičení, bylo to moc fajn, už je to s většími dětmi takové dynamičtější.
Odpoledne jsme měli druhé kolo konkursu na sekretářku - jedna se nám i docela líbila, ale zase máme strach, že ji ta práce nebude uspokojovat - je taková akční a chtěla by „odborně růst“. To je chvályhodné, ale fakt nevím, no.. To u nás asi moc nepůjde ![]()
Před chvílí začal být Adámek hrozně protivný, brečel, tak jsem ho šoupla do postýlky, ale nepomohlo to. Tak jsem ho pak chlácholila v náručí, uklidnil se, olizoval mi rameno, pak sál, pak to začalo bolet… no a teď mám poprvé v životě cucflek. Vypadám jak puberťačka. A manžela mám v Praze
Ten se bude divit… Nevíte, za jak dlouho to zmizne?
Telenice kdy pojedete do hrabetic????
JA jsu z Jablonce tak udelame soukromy sraz
Zuzajdík to je jasný
![]()
ka-tka přesné datum ještě není stanoveno, ale až bude, tak napíšu. Srazík klidně uděláme. Ale opravdu nevím zda se to letos stihne.
Jo a holky, zapomněla jsem na hlavní novinu dne: máme za sebou první nejisté samostatné krůčky. Sice vždy tak jen 2-3, ale jsou tam ![]()
zuzajdík to jako ťapká sám, jen mu dáváš záchranu? tak to gratuluji. No mě to taky v nejbližších dnech asi čeká. A musím se smát, jsme tu včera měli návštěvu a Mišánek se asi dobře díval - z plazivky je najednou něco jiného, jak to nazvat ale netuším, polosed, pololez, ale co hlavně že se tak dá taky dostat dopředu.
Nějaký ten krůček sám taky udělá, ale ještě se moc neudrží a padá jako švestka.
Tak tak, ve cvíču se zapomněl, v každé ruce měl jeden balonek, díval se na ně a začal si vykračovat. Já jsem stála a nevěřícně hleděla. Pak si to uvědomil, podíval se na mě a gecl na zadek:)
Zuzko, jo, tvůj Adámek byl taky adept na brzkou chůzi, byl, šikulka, furt motoricky popředu… ![]()
ženské, to s tou zamknutou diskusí se tu myslelo vážně? Já jen, jestli mě mezi sebe vezmete, když jsem ta, co ju nikdy nikdo neviděl…
A to si pak nikdo cizí nic odsud nepřečte? Že bychom mohly být konkrétnější a osobnější?
tulenice, jsi hodná, žes vyjmenovala všechny Míšánkovy hračky, taky rádi otvíráme šuflata a zkoumáme nové předměty, ale když jsou ty hračkárny plné krásných hraček, občas chcu Ani koupit i něco lepšího, než je pet láhev. ![]()
čus baby,
jsem ještě nedočetla, ale řekněte mi někdo, o jaké diskuzi (markýsek) se to tu bavíte? Ten případ znám, ale o žádném rozuzlení nevím
![]()
pak vás dočtu, teď máme romantiku, zatím páčko ![]()
helmitko co to tak prožíváš? hele šetři si penízky, budeš je ještě potřebovat. Buď ráda že momentálně stačí petflaška.
![]()
K narozkám dostane hrací volant, lítacího ptáka - tak pak ho může adel dopsat do seznámku.
A jestli ještě něco koupím, to uvidím podle situace. Zatím sem nic co by bylo to pravé nepotkala.
Ahoj holky,
z té kauzy tady je mi zle................asi jako většině tady.
Mě jste taky neviděly, ale klidně se stavte
Peti
vy to máte nejblíž ![]()
Jinak u nás pořád stejně, Deniska je malý divoch a chvíli nevydrží v klidu, tak jsem jí pořád za prdelkou
...............asi jako většina miminek tady ![]()
cauky, tak uz mame zamcene forum, bohuzel neni zamcene toto, ale je vytvorene nove. postupne vas vsechny zpristupnim, ted letim do skolky a s viktorem na rhb. ![]()
čus baby,
tak kauza s Markýskem mě musím říct překvapila, ale ani moc nerozčílila. Myslím si, že takových zvrhlých lidí tu asi bude víc… Do zamčené diskuze se těším, páč třeba takových pedofilů je tu asi dost ![]()
Honzík má úděsnou rýmu, celou noc proplakal, úplně sípe
Včera jsem mu nakoupila punčošky a vytáhla tlustý svetry po Aničce, ta děsná zima mě malinko překvapila ![]()
Aničce jsem včera koupila boty, takový docela lehký, kožený, nesu je k pokladně a prodavačka :bude to 750Kč… mě málem omyli, ale botky jsou moc pěkný.
Jsme pořád u našich, už se těšim domu, jak člověk neni ve svým tak to nějak neni ono…
Nazdárek
Hildo když už jsme u botiček, tak před hodinkou mi dorazily tyhle botičky http://www.detskeboty.cz/…a-bezova.htm, objednávala jsem to v neděli odpoledne: botky ve velikosti 21 + měřidlo na nožičku. Botičky jsou dle mého předpokladu velké, ale to nevadí, než začne víc chodit, budou mu akorát. A ve skutečnosti jsou hezčí než na fotce. Tak třeba by sis tam taky něco vybrala, já nevěděla kdy to dodají, tak jsem se pojistila objednáním větší velikosti. ![]()
Protože 19 je mu malá, 20 akorát ale nevím jak dlouho mu bude..