Poradna duly
Jana Čurdová
zaju my se řídíme podle jedné básničky o karkulce, sice jí neumím celou ale jen ten podstatný verš - vlila mu jogurt do chřtánu a vlk musel jít na stranu… tak to zkus
![]()
zaju - kiwi - pokus se Matýsek neosypává po kyselém. To mám odzkoušené!
Míno brrrrrrrrrrrrrrrrrrr kiwi po tom ukrutně pálí huba, to už bych mu raději naservírovala vodu z kysaného zelí…
.. hodně pít mu určitě neublíží…
Ahoj holčiny,
zdravím po delší době, proti mé vůli se ze mě opět stává šmírák. Nějak se to ale nakupilo. Do toho jsem si do klávesnice u noťasu vylila čaj, tak sedím s noťasem a externí klávesnicí … ![]()
Raveno , hlas od nás taky máte.
ad nočník - nemáme a zatím zkoušet nebudeme. Jonýs začne chodit do jeslí, s nočníkem proto počkáme, až se všechno zaběhne. Taky mě teď přepadá pocit ala špatná máma, takové miminko a půjde do jeslí.
Aby toho nebylo málo, tak do práce musím nastoupit 23. září a v jeslích, které chceme, ještě není místo. Snad se mi podařilo najít spolehlivou holčinu, co je tady v Kodani na zimní semestr a má docela dost volna.
Tak, jsem si postěžovala a hned je mi líp.
Doufám, že se ze mě stane aspoň občasný přispěvatel. Než stačím na něco zareagovat, tak je téma většinou někde jinde.
Na web jsem hodila pár foteček, pokud budete mít chuť.
Sorry za ten román. ![]()
tulenice - tak Sophi kiwinpřímo zbožňuje,kdybych jí to dovolila,sní ho i s tou chlupatou slupkou ![]()
Míno jo už jsem viděla jak to někdo snědl i s tou šlupkou, no žaludek se mi zvedl…
Ahoj holky, po dlouhé době mám volný večer, manžel jel k bráchovi pomáhat na barák a my jsme tu s Deniskou zůstaly samy
, ale zítra jedeme na prázdniny k babičce, tak bude veselo
Dědáčci si užijou a já si odpočinu
- to nechodím do práce,.....................i když v sobotu, když dojede máti a hlídá malou a já uklízím barák apod., tak si říkám, že práce by byla vlastně relax ![]()
Se zamčením diskuze souhlasím,ale zajímalo by mě, co se stalo, že se hromadně zamykají :::
Někdy vás čtu, když je manža ve sprše apod., jinak nestíhám.....................Nechápu, jak to děláte, že zvládáte i net??
To mám jen jedno dítě
![]()
Nazdar banda ukecana
![]()
Tak som tu zase dlho nebol, tak VAs chcem pozdravit.
Mam sa supeeeeeeeeeer.
28.8. som zacal robit prve krociky, a dnes uz beham ako delo, uplne bezpecne, dokonca aj cez vsetky vchodove prahy sa prederiem.
Toto je moj naj kamos Marko - ma 15 mesiacov a veeeeeeeeeelmi si rozumieme. Uz sme sa aj prestali bit a kvakat za vlasy a pekne sa hrajeme. Ani hračky si nekradneme
No a nove nemam nic, zubov stale osem, ale uz dva dni pekne kakam do nocnicka
A spinkam uz len raz denne, vzdy poobede si slofnem aj tri hodky ak sa podari.
Zajtra ideme pichat druhy Prevenar - júúúúúúúúúúúj bude boliet nozicka.
No a maminka pekne pozdravuje, ale kedze jej davam zabrat tak nestiha
![]()
Tak sa majte krasne a vsetkym rovesnikom posielam pac a pus
Ahoj vsem…
tak ted jsme se vratili z pohotovosti… vzala jsem hlavou klic na skrini a jaksi to hlavicka trosku nevydrzela
no mam uzasne vyholeny kolecko skoro u cela (takze pristich par mesicu se rozhodne nefotim) a 4 cm sesitou ranu…Mino tak se zitra moc nelekni a nesmej, ale co bych pro Vikouska neudelala ze ![]()
Holky to mne privedlo na otazku…stalo se Vam nejaky zraneni kdyz na Vas byly odkazany deti, ze tam nikdo jinej nebyl a Vy jste si nemohly dovolit kolabovat (ja samoze hned jdu k zemi, zakze netusim co by se delo kdyby Kuba nebyl doma:()
Kubik ma krasnou sekacku ![]()
A Vikinek vsem dekuje za hlasy ![]()