LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
10.9.08 14:46

zaju my se řídíme podle jedné básničky o karkulce, sice jí neumím celou ale jen ten podstatný verš - vlila mu jogurt do chřtánu a vlk musel jít na stranu… tak to zkus :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.9.08 14:57

Raveno - i od nás je tam hlásek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.9.08 15:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.9.08 15:23

zaju - kiwi - pokus se Matýsek neosypává po kyselém. To mám odzkoušené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.9.08 15:23

a hodně pít - né čaj,spíš vlažnou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.9.08 15:28

Míno brrrrrrrrrrrrrrrrrrr kiwi po tom ukrutně pálí huba, to už bych mu raději naservírovala vodu z kysaného zelí… :lol: .. hodně pít mu určitě neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.9.08 15:28

Ahoj holčiny,

zdravím po delší době, proti mé vůli se ze mě opět stává šmírák. Nějak se to ale nakupilo. Do toho jsem si do klávesnice u noťasu vylila čaj, tak sedím s noťasem a externí klávesnicí … :roll:

Raveno , hlas od nás taky máte.

ad nočník - nemáme a zatím zkoušet nebudeme. Jonýs začne chodit do jeslí, s nočníkem proto počkáme, až se všechno zaběhne. Taky mě teď přepadá pocit ala špatná máma, takové miminko a půjde do jeslí.

Aby toho nebylo málo, tak do práce musím nastoupit 23. září a v jeslích, které chceme, ještě není místo. Snad se mi podařilo najít spolehlivou holčinu, co je tady v Kodani na zimní semestr a má docela dost volna.

Tak, jsem si postěžovala a hned je mi líp. :wink: Doufám, že se ze mě stane aspoň občasný přispěvatel. Než stačím na něco zareagovat, tak je téma většinou někde jinde.
Na web jsem hodila pár foteček, pokud budete mít chuť.

Sorry za ten román. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.9.08 16:38

tulenice - tak Sophi kiwinpřímo zbožňuje,kdybych jí to dovolila,sní ho i s tou chlupatou slupkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.9.08 16:41

Jonysko - moc pěkný fotečky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.9.08 17:20

Míno jo už jsem viděla jak to někdo snědl i s tou šlupkou, no žaludek se mi zvedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
10.9.08 19:36

Jonysko, moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.9.08 20:07

Ahoj holky, po dlouhé době mám volný večer, manžel jel k bráchovi pomáhat na barák a my jsme tu s Deniskou zůstaly samy :( , ale zítra jedeme na prázdniny k babičce, tak bude veselo :) Dědáčci si užijou a já si odpočinu :) - to nechodím do práce,.....................i když v sobotu, když dojede máti a hlídá malou a já uklízím barák apod., tak si říkám, že práce by byla vlastně relax :)

Se zamčením diskuze souhlasím,ale zajímalo by mě, co se stalo, že se hromadně zamykají :::

Někdy vás čtu, když je manža ve sprše apod., jinak nestíhám.....................Nechápu, jak to děláte, že zvládáte i net?? :D To mám jen jedno dítě :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.9.08 20:33

Raveno,hlas od nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.9.08 20:46

Nazdar banda ukecana :lol: :lol: :lol:
Tak som tu zase dlho nebol, tak VAs chcem pozdravit.
Mam sa supeeeeeeeeeer.
28.8. som zacal robit prve krociky, a dnes uz beham ako delo, uplne bezpecne, dokonca aj cez vsetky vchodove prahy sa prederiem. :lol: :lol: :lol:  

Toto je moj naj kamos Marko - ma 15 mesiacov a veeeeeeeeeelmi si rozumieme. Uz sme sa aj prestali bit a kvakat za vlasy a pekne sa hrajeme. Ani hračky si nekradneme :lol: :lol: :lol:  

No a nove nemam nic, zubov stale osem, ale uz dva dni pekne kakam do nocnicka :lol: :lol: :lol: A spinkam uz len raz denne, vzdy poobede si slofnem aj tri hodky ak sa podari.
Zajtra ideme pichat druhy Prevenar - júúúúúúúúúúúj bude boliet nozicka.
No a maminka pekne pozdravuje, ale kedze jej davam zabrat tak nestiha :lol: :lol: :lol:
Tak sa majte krasne a vsetkym rovesnikom posielam pac a pus

:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.9.08 21:17

Ahoj vsem…
tak ted jsme se vratili z pohotovosti… vzala jsem hlavou klic na skrini a jaksi to hlavicka trosku nevydrzela :( no mam uzasne vyholeny kolecko skoro u cela (takze pristich par mesicu se rozhodne nefotim) a 4 cm sesitou ranu…Mino tak se zitra moc nelekni a nesmej, ale co bych pro Vikouska neudelala ze :lol:

Holky to mne privedlo na otazku…stalo se Vam nejaky zraneni kdyz na Vas byly odkazany deti, ze tam nikdo jinej nebyl a Vy jste si nemohly dovolit kolabovat (ja samoze hned jdu k zemi, zakze netusim co by se delo kdyby Kuba nebyl doma:()

Kubik ma krasnou sekacku :wink:

A Vikinek vsem dekuje za hlasy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí